YARIŞMAYA KATILIM İÇİN SON 2 HAFTA


XEZAXÇevrim Dışı

[B]1987,1[/B]
Kayıt: 09/05/2006
İl: Ankara
Mesaj: 1674
XEZAXÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2007 08:43
9.Akvaryum Canlısı Fotografı Yarışmasına katılım için son iki hafta.
Son katılım 15 EKİM 2007 tarihinde olacaktır.Bundan sonraki katılımlar dikkate alınmayacaktır.
 
Bugüne kadar birçok üye arkadaşımız bu yarışmaya katılmışlar bazılarının fotografları onaylanmış ve sizlerin beğenisine sunulmuştur.Bazılarının ki ise onaylanmamıştır.Onaylanmama nedenlerinden en çok ağır basan konu ise fotograf kalitesi,ışık ve netlik sorunu olmuştur.Yarışmaya katılmak isteyen üyelerimizin bu konuya dikkat etmeleri gerçekten çok önemlidir.Gönderecekleri kaliteli fotograflar hem kendilerinin bu yarışmada dereceye girmelerinde daha fazla rol oynayacak hemde o fotografları inceleyecek diğer üyelere daha net görüntüler sağlayarak hobinin ilerlemesinde belki bir faydaları olacaktır.
 
Fotograf makinası ile çekilen fotograflar ile cep telefonu ile çekilen fotograflar arasında çok bariz biçimde kalite farkı bulunmaktadır.Aynı pikselli bir makina ile çekilen fotograf,cep telefonu ile çekilen fotograftan çok daha kaliteli ve net çıkmaktadır.Bu nedenle;cep telefonu ile çekeceğiniz fotograflarda biraz daha uğraşmanız gerekmektedir.Fotograf göndermeden önce fotografı kendi beğeninize sununuz ve kendinizi Juri Üyelerinin,sizlere oy verecek Forum Özel Üyelerinin yerine koyarak fotografı objektif bir biçimde değerlendirdikten sonra bizlere göndermeye dikkat ediniz. 
 
Yukarıdaki uyarıları dikkate alarak göndereceğiniz fotograflarınızı beklemekteyiz.
 
Yarışmaya katılan ve katılacak olan tüm üyelere şimdiden başarılar dilerim.
 
Saygılarımla;

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SİLİVRİLİÇevrim Dışı

Kayıt: 27/09/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 888
SİLİVRİLİÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2007 17:58
Selamlar,
 
Geçen yarışmada o kadar uğraştım, bir poz yakalamak için (İki hafta, her akşam) neredeyse balıkları hasta edecektim. Sonunda yakaladım balığımın pozunu ve yarışmaya koymuştum. Balık çok güzel fakat taşlar uyumsuz dendi.
 
O kadar uğraş karşısında bir taşlardı mani, şimdide bakıyorum resimlerede benim gibi pek uğraşan yok yine.
 
Amacımız Emrah bey sizin gibi bir kupa almaktı, maddiyatta değiliz zaten. Ama ekipmanın yani fotoğraf makinesinin kaliteliliğide çok önemli. Biz haftalarca balıkları kör etsekte fotoğraflar iyi olmuyor ve sonuç hep aynı.
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

XEZAXÇevrim Dışı

[B]1987,1[/B]
Kayıt: 09/05/2006
İl: Ankara
Mesaj: 1674
XEZAXÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2007 22:32

Dün dünde kaldı.Geçmişten tecrübe alıp geleceğe giderken aldığımız bu tecrübe ile önümüze ışık tutarsak yolumuzu daha çabuk buluruz.Bazı uğraşlarımızın sonucunu hemen almak isteriz fakat bu o an için gerçekleşmez budurumdan bıkmamak sıkılmamak gerekir iyi yaptığımıza inandığımız bir şeyde ısrar edersek mutlaka sonunda istediğimiz başarıya ulaşırız.

 
Resimleri onaylanan veya onaylanmayan arkadaşlarımızda mutlaka kendilerince gereken uğraşı vermişlerdir.
 
Mehmet Bey tekrar fotograflarınızı bekliyoruz ve tabiki diğer üyelerimizinde.
XEZAX2007-10-02 22:33:50

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir