www.teleskopakvaryum.com.tr


avukat1907Çevrim Dışı

Kayıt: 29/12/2008
İl: Izmir
Mesaj: 41
avukat1907Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2010 15:48
Bir arkadaşımız yazmış gitmeyin kazıklanmayın kardeşim diye.. Arkadaşlar bu sadece Teleskop Akvaryuma ilişkin bir durum değil, akvaryumcuların geneli böyle. Ben gerek işim gerekse karakterim gereği pazarlık yapmam.. Gider konuşur kafama yatmışsa alırım.. Ama genel olarak bahsedildiği üzere sürekli olarak adamına göre fiyat verilme olayı ve bir defa kazıklarım tam kazıklarım mantığı tüm akvaryumcularda var.. Ben yağmur marka akvaryum almak için İzmir de bir akvaryumcuya gittim önce fiyat aldım Bornova da Zoo Petshop diye bir yer, 340TL fiyat verdiler, bende fiyat araştırması yaptığımı söyleyip kartlarını aldım ve fiyatı da karta yazdım. 1 hafta sonra paramı cebime koydum almaya gittim tutturdu bu sefer 350 tl veririz yalnız 2 tane de florosan alırsınız toplam 385 tl olur... Florasan almak istemediğim halde bana bu şekilde fiyat verdi ve diretti. Durumu izah ettim ve dedim ki 340tl fiyat verdiniz kartınız burda üzerindeki rakam da bu, yok florasanla alırsanız fiyat bu, bende florasanı da almıyorum  akvaryumu da diyerek çıktım dükkandan.. Başka bir yerde, daha büyüğünü 250tl fark vererek yaptırdım.. Olay sadece para meselesi değil zihniyet meselesi... Bu tür olaylar hemen her akvaryumcuda başımıza geliyor maalesef. Bu durumu da İzmirakvaryum diye bir sitede izah ettim diye tüm mesajlarım silindiği gibi üyeliği silip ip üzerinden banlamışlar.. Çünkü içlerinde akvaryumcu arkadaşlar var... Neymiş olayı şahsileştirmişim... Burda millet demediğini bırakmamış ve hala da yazıyorlar. Biz başımıza geleni paylaşalım ki, bir başkasının başına gelmesin.. Herkes layık olduğu ve hak ettiği şeye eninde sonunda kavuşur... Beni kazıklar seni kazıklar ama paylaşıldıkça kimse oraya gitmez ve kazıklanmaz... Saygılarımla..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

alptekÇevrim Dışı

Kayıt: 23/10/2008
İl: Düzce
Mesaj: 146
alptekÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2010 16:32
[QUOTE=avukat1907]Bu tür olaylar hemen her akvaryumcuda başımıza geliyor maalesef. Bu durumu da İzmirakvaryum diye bir sitede izah ettim diye tüm mesajlarım silindiği gibi üyeliği silip ip üzerinden banlamışlar.. Çünkü içlerinde akvaryumcu arkadaşlar var... Neymiş olayı şahsileştirmişim... Burda millet demediğini bırakmamış ve hala da yazıyorlar. Biz başımıza geleni paylaşalım ki, bir başkasının başına gelmesin.. Herkes layık olduğu ve hak ettiği şeye eninde sonunda kavuşur... Beni kazıklar seni kazıklar ama paylaşıldıkça kimse oraya gitmez ve kazıklanmaz... Saygılarımla..[/QUOTE]
Bizim de forumda paylaşmamızın nedeni bu. Diğer hobicileri bilinçlendirmek.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

FaithlyÇevrim Dışı

Kayıt: 13/04/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 89
FaithlyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2010 17:35
[QUOTE=kaantaskir]Kimine göre dünyanın en iyi akvaryumcusu.  Kimilerina göre dünyanın en kötü akvaryumcusu. Artık bu yorumları yazmayı bırakın lütfen! Ben avukat değilim ama haksızlık her nerdeyse ben orada olmaya çalıştım bu güne kadar. Teleskop akvaryum burada 24 sayfa mesaj yazılmışki yarısı iyi yarısı kötü yani elinizi vicdanınııza koyun ve biraz yürekli olun öğle yazı yazın. Bir kullanıcı kötüleyip druyor hatta bir yazısında firmayı resmen AYI yaptı. Bir yazısında ÜÇKAĞITCI yaptı. Bunun nedeni mutlaka ama mutlaka ya aldığı birşeyi değiştirmediler ya yanlış olan bişey yada çeşitli numaralar ile bir şekilde kendisinin maddi manevi bir zarar uğramasından dolayı buraya bu yazıyı yazdı.
      Forumdan bir başka kardeşimizde bunun tam tersi bir durum ile övüp övüp duruyor ki hiç süphesiz maddi yada manevi bir destek aldığı için. Yani bir yerde birisi kötü birisi iyi diyorsa burada bir çelişki vardır. Yani x firmasına 10 kişiden 8 tanesi iyi diyorsa bu firma iyidir Birde  tam tersi 10 kişiden 5 i iyi 5 i kötü diyorsa durup düşünmek lazım.
     Bu konu içerisinde hepimizin bildiği www.otuz.com yazmaktan vazgeçti. Sırf bu şekilde yapılan spekülsyanlara cevap vermekten bıktığı için. Ben Serkan beye attığım mesajdada bu cevabı aldım defalarca alış veriş yaptım bu siteden en ufak bir sorun yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarımızda oldu tabiki ve buraya yazdıkları yazılardan dolayıda kendileri forumumuza yazmayı bıraktı.
 
         Defalarca bu yerin internet fiyatı ile dükkan fiyatının farklı olduğu yazıldı kendileride bunu açıklayıcı bir beyanda bulunduki  özrü kabahatinden büyük. ( bencede son derece yanlış bir durum.) Sizler hala gidip dükkan alış verişi yapıyorsunuz sonrada biz kazıklandık diyorsunuz. O zaman gitmeyin kardeşim zorlamı satıyorlar size. Bunları bile bile gidiyorsanızda O ZAMAN SUSUN KONUŞMAYIN.
       Ben ankaralıyım sizin eminönün belki 10 kat kötüsü bizim burda halde yaşanıyor ne tutturulsa satılıyor. Burada yazılanlardan ve kendi tecrübelerimden de yola çıkarak ben buradan içeri yaklaşık 2 yıldır alış veriş yapmıyorum ve yaptırmıyorumda. Simdi alt kat esnafın çoğu kan ağlıyor orada  bilenler bilir.

Benim buradan forum yönetimine bir tavsiyem olucak tabi uygun görünürse
      Bu akvaryum dünyasından haberler bölümü kaldırılıp yada değiştirilip bir anket forumu olması daha iyi olmazmı?
[/QUOTE]

Öncelikle Selam,
"Artık bu yorumları yazmayı bırakın lütfen!" demişiniz bu konuları böyle serbest bir alanda konuşmazsak nerede konuşacaz ? Bilgi paylaştıkça çoğalır. Dediğiniz gibi kimine göre iyidir, kimine göre kötüdür. Biz sadece başımızdan gelenleri paylaşıyoruz "sakın almayın kötü biryer" gibi cümleler zaten yanlıştır.
Biz zaten elimizi vicdanımıza koyup yazdığımız için yazıyoruz, yoksa kolaylıkla aman banane ben kazıklanmişim herkez kazıklansın mantığında olup sizin deyiminizle "elimizi vicdanımıza koymasaydık" buraya bu konu açılmaz kimsenin bu konulardan haberi olmazdı.

Adama dere kumu varmı diyorum var diyor. 20 kg alıyorum eve geliyorum bi bakıyorum adam dere kumu diye midye kırığı vermiş Sikkin ? Bu nedir gene sizin deyiminizle "ÜÇKAĞITCI" mıdır yoksa benim deyimimle "Şerefli Satıcı" mıdır ? kararı size bırakıyorum.

Saygılar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Bf220Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 22/10/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 332
Bf220Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2010 18:12
Teleskop Akvaryumla ilgili herkesin başına gelenleri yazması normal hatta gerekli de zaten. Alışveriş yapacak olan herkes bu sayede bilgileniyor. Ya vazgeçiyor yada almaya karar veriyor. Benim onaylamadığım durum bazı forum üyelerinin onlarca yorumunun olması. Bakın konu şuan 25 sayfa olmuş hergünde artmaya devam ediyor. Teleskop Akvaryumdan ürün alacak biri bu kadar mesajın hangi birini okusun. Bence yaşayan herkes sorununu paylaşsın Teleskop Akvaryumda cevabını versin. Eğer vermiyorsa zaten haksızlığını kabul etmiştir mevzuyu devam ettirip forumu kirletmeye gerek yok. Bazı arkadaşlar Teleskopa "Evet müşterimi kazıklıyorum" dedirtmeye çalışıyor, bu durum bana anlamsız geliyor. Cevap yazmamışsa bunu kabul etmiştir zaten!
Saygılar..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

wiwiwiÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 18/03/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 1605
wiwiwiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2010 20:45
Arkadaşlar Teleskop Akvaryum ile ilgili sıkıntılarınızı tabiki buraya yazacaksınız. Ama birbirimize karşı biraz yumuşak uslup kullanmalıyız. Birbirimizi kırmamamız önemli olan.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Teleskop Akv.Çevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 08/02/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 210
Teleskop Akv.Çevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2010 17:20
[QUOTE=Bf220]Teleskop Akvaryumla ilgili herkesin başına gelenleri yazması normal hatta gerekli de zaten. Alışveriş yapacak olan herkes bu sayede bilgileniyor. Ya vazgeçiyor yada almaya karar veriyor. Benim onaylamadığım durum bazı forum üyelerinin onlarca yorumunun olması. Bakın konu şuan 25 sayfa olmuş hergünde artmaya devam ediyor. Teleskop Akvaryumdan ürün alacak biri bu kadar mesajın hangi birini okusun. Bence yaşayan herkes sorununu paylaşsın Teleskop Akvaryumda cevabını versin. Eğer vermiyorsa zaten haksızlığını kabul etmiştir mevzuyu devam ettirip forumu kirletmeye gerek yok. Bazı arkadaşlar Teleskopa "Evet müşterimi kazıklıyorum" dedirtmeye çalışıyor, bu durum bana anlamsız geliyor. Cevap yazmamışsa bunu kabul etmiştir zaten!
Saygılar..
[/QUOTE]
 
 
Filtrenizin sorunu ile ilgili olarak , ürün kodunuzu 0212 511 38 25 nolu telefona bildirmenizi rica ediyorum. Hatalı bir ürün ise hemen değişimini sağlarız...
 
Saygılarımla..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Bf220Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 22/10/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 332
Bf220Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2010 21:01
Teleskop Akvaryumdan Fluval 305 dış filtre aldım. Filtre 2 gün içinde geldi. Açtım fakat hortumun ve su emiş borusunun kesilmiş olduğunu gördüm. Ayrıca filtrenin içinde damla damla su vardı. Telefon ettim ilgilendiler. Islak olma sebebinin filtreyi İstanbul dışına gönderirken ses sorunu olabilme ihtimaline karşı denemelerinden kaynaklandığını söylediler. Filtrenin kendisi hariç malzemelerini karşı ödemeli olarak göndermemi istediler. Gönderdim ve 2 gün sonra hepsinin yenisi geldi.
Yaşadığım sorun kısa sürede halledildiği için bir sıkıntı olmadı benim açımdan. Verdikleri hizmetten memnun kaldım. Özellikle ilgi gayet iyiydi.
Saygılar..
Bf2202010-05-16 21:10:59

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

aliselim66Çevrim Dışı

Kayıt: 09/02/2009
İl: Konya
Mesaj: 448
aliselim66Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2010 21:43
Dün ısıtıcı siparişi verdim. ısıtıcı hassas olduğu için kutusu iki kat kartondan ve havalı poşetler ile sağlam bir şekilde gönderdiler.Büyük  Ambalajın kargo açısından onlara maliyet artırmasına rağmen bu ambalajlama çok güven verdi. 
Her ne kadar şikayetler kolaylıkla forumlarda yazılabilirse de ,genelde iyi çıkan ürünler için insanlar pek zahmet veripte memnuniyetlerini dile getirmezler. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

reverseÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]6467,3[/B]
Kayıt: 29/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 2725
reverseÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2010 22:17
Ali Bey, çünkü iyi dediğiniz şey aslında olması gerekendir. Hassas bir ısıtıcı nasıl paketlenmesi gerekiyorsa o şekilde paketemişler.
Piyasada her ne olursa olsun, her türden üründe kalitesiz işlere, ucuz esnaf zihniyetine o kadar alıştırıldık ki, olması gerekenleri yapan birini görünce şaşırıyoruz. 2 ekmeği saman kağıda sarıp veren fırıncının elini öpeceğiz nerdeyse.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

FaithlyÇevrim Dışı

Kayıt: 13/04/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 89
FaithlyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2010 23:01
[QUOTE=reverse]Ali Bey, çünkü iyi dediğiniz şey aslında olması gerekendir. Hassas bir ısıtıcı nasıl paketlenmesi gerekiyorsa o şekilde paketemişler.
Piyasada her ne olursa olsun, her türden üründe kalitesiz işlere, ucuz esnaf zihniyetine o kadar alıştırıldık ki, olması gerekenleri yapan birini görünce şaşırıyoruz. 2 ekmeği saman kağıda sarıp veren fırıncının elini öpeceğiz nerdeyse.
[/QUOTE]

Son derecede katılıyorum. İşini doğru düzgün yapan adamların sayısı gittikçe azaldığı için bizde şaşırır olmaya başladık böyle normal şeylere.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

selmanfarisÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 30/05/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 313
selmanfarisÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2010 02:10
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta ilk kez akvaryum kurdum ve 1 hafta boş çalıştırıyorum. Bu arada internette araştırmalar yaparken forumda gördüğüm bir yazı üzerine geçen hafta Teleskop akv.nin beşiktaş şubesine gittim. turuncu-kırmızı beyaz (ismini tam hatırlayamıyorum) bir balık ile çiklet türlerinden bir kaç balık beğendim. fiyatları 25 TL ile 65 TL idi. Hatta fotoğraflarını bile çektim.
 
bu akşam balıkları almak için eşimle birlikte tekrar gittiğimde fiyatların 35 TL ile 125 TL ye yükseldiğini gördüğümde hayret ettim. orada ki çalışan arkadaşa sebebini sorunca zannımca çok komik bir cevap aldım. "Geçen haftanın bütün balıkları bitti. bunlar yeni balıklar". "Farkı nedir aynı tür değil mi? geçen hafta fiyatlar böyle değildi." diye sorduğumda hiç cevap alamadım.
 
Planların değiştiğine mi yanarsın, o rezil Barbaros Bulvarı trafiğinde bir saat çile çektiğine mi?
 
Yarın çaresiz eminönüne gideceğim ve gerçekten ne yapacağım bilmiyorum. umarım en azından güvenilir bir esnaf bulabilirim forumdan da, sıkıntı yaşamam.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

reverseÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]6467,3[/B]
Kayıt: 29/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 2725
reverseÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2010 10:16
Selman Bey, balıklarınızı o şekilde gelişigüzel almamanızı tavsiye ederim.
Akvaryumunuzun litre hacmi ile uygun, belirli bir türe yoğunlaşıp, bu türde uygun bireylerden oluşan bir aile kurmanız gerekiyor.
Ayrıca bahsettiğiniz balıklar malawi cichlidleri ise, verdikleri fiyatlar sanırım çok pahalı. Forumda satılık ilanlarını incelerseniz kendinize ve akvaryumunuza uygun türleri çok daha ucuz fiyatlara bulabileceğinize eminim.
Eminönünden balık almanızı tavsiye etmiyorum.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2010 14:28
 Bende dışfiltre ve yem siparişi vermiştim. Gerçekten piyasanın çok altına aldım ürünü.  İstediğim süre ve hızda elime ulaştı. Burası aracılığıya kendilerine teşekkür ediyorum

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

TROPAMCAÇevrim Dışı

Kayıt: 17/03/2007
İl: Ankara
Mesaj: 146
TROPAMCAÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2010 17:28
Uzun zamandır teleskop akvaryumdan alışveriş yaparım şimdiye kadar hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım ve çok memnunum,teleskop akvaryumun sayesinde birçok defa kazıklanmadan kurtuldum kendilerine buradan birkere daha teşekkür ediyorum.....

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir