Üretimhane İçin Önerileriniz?
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2010  15:31
Selami Bey aynı zamanda cafe işletmekteyim. Kendi işim olduğu için mesai ve zaman problemim yok bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Ayrıca yardım edicek bir arkadaşımda var.
Canlıları bulunduğum yerlerde satabilirim, tanıdıklar var bu işlerle uğraşan.
Civardaki iller içinde biraz uğraşmak lazım elbette. Bana göre olay azimden ibaret 
 
 
Canlıları bulunduğum yerlerde satabilirim, tanıdıklar var bu işlerle uğraşan.
Civardaki iller içinde biraz uğraşmak lazım elbette. Bana göre olay azimden ibaret
 
Hayırlı olur azim ile herşey başarılır sizleri takip edecegim başarı haberlerinizi bekliyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2010  17:43
[QUOTE=fatihsahin]
Sağlamcılık bakımından dedikleriniz çok mantıklı Fatih bey. Ancak bir satıcının ürünlerini satarak uğraşmam, yapamam ben, yeterli vaktim yok. Piyasayı pazarı az çok biliyorum aslında. Bana göre önemli olaylardan birisi elimde yok, kalmadı, 2 haftaya çıkar vs. bu tarz kelimeleri kullanma durumuna hiç bir zaman düşmemek. Bana gelen kimsenin kafasında bu tereddütler olmamalı, akış hızlı ve bol canlı olmalı her zaman. Çoklu ve düzenli koloniler olmalı, biri giderken arkadan sürekli yeni nesil hazıda olmalı.
Forumcuk 2010-07-12 17:45:01 
Ben öncelikle başka bir üreticinin ürünleri satarak piyasada pazar ve bilinirlik oluşturduktan ve piyasayı gördükten sonra kendi üretimlerinizi satmanızdan yanayım.
[/QUOTE]Sağlamcılık bakımından dedikleriniz çok mantıklı Fatih bey. Ancak bir satıcının ürünlerini satarak uğraşmam, yapamam ben, yeterli vaktim yok. Piyasayı pazarı az çok biliyorum aslında. Bana göre önemli olaylardan birisi elimde yok, kalmadı, 2 haftaya çıkar vs. bu tarz kelimeleri kullanma durumuna hiç bir zaman düşmemek. Bana gelen kimsenin kafasında bu tereddütler olmamalı, akış hızlı ve bol canlı olmalı her zaman. Çoklu ve düzenli koloniler olmalı, biri giderken arkadan sürekli yeni nesil hazıda olmalı.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2010  19:10
 Afyon da üretim çok güzel olur. Bence Frontosa Moba veya başka tür frontosada üretin. Fiyatıda piyasanın biraz altından tutarsanız çok fazla satarsınız.emre3545 2010-07-14 19:11:22 
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir







