Tüm Tropical Marka Yemler


Umut KatipoğluÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/08/2008
İl: Izmir
Mesaj: 3335
Umut KatipoğluÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2010 10:50

İçerik 19.08.2010 da Shadow designer tarafından yüklenmiştir.

         Tüm TROPICAL Marka Yemler

                                    Made in Poland (Polonya)
 
 

PUL YEMLER

 

SUPERVIT BASIC

Bioaktif bağışıklık geliştirici BETA GLUCAN içeren temel Pul yem

 

SUPERVIT BASIC her tür akvaryum balığı için geliştirilmiş üstün kaliteli bir pul yemdir. Yem içerikleri farklı akvaryumlarda beslenen ve damızlık olarak muhafaza edilen balıkların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. SUPERVIT BASIC seçilmiş vitamin, mineral tuzları ve elemetlerinde ilave edildiği doğal hammaddelerden üretilmiştir. Balıkların günlük enerji ,mineral ve vitamin ihtiyaçlarını karşılayacak amino asitler içerir ve balıkların sağlıklı olarak gelişimini sağlayacak şekilde formüle edilmiştir. Balıkların çeşitli enfeksiyonlara karşı mücadele edebilmesi için, doğal ,bağışıklık geliştirici BETA-1.3/1.6-GLUCAN ve stabilize edilmiş C Vit. ihtiva etmektedir. Selüloz ve kitin, sindirim sistemini,karoten renkleri , lesitin ise canlılığı ve üremeyi geliştirir.Yem pulları balıklar tarafından yüzeyden ,yüzeyden aşağıda yada dipten kapışılır.Uygulanan yüksek yem teknolojisi sayesinde yem pulları yavaş bir şekilde yumuşar.

İÇERİĞİ: Balık, deniz kabukluları ve yumuşakçalardan proteinler, alglerden bitkisel proteinler, maya ve soya, tahıllar, sebzeler, alg, glukoz, bitkisel ve hayvansal yağlar (HUFA),lesitin, Amino asitler (L-lysine), karoten,multivitaminler, mineral tuzları ve elementler,doğal bağışkanlık güçlendirici BETA-1.3/1.6-GLUCAN. *HUFA Yüksek seviyeli yağ asitleri
GARANTİ ANALİZ: Ham protein min. 48.0%, Ham yağ min. 8.0%, Ham selüloz max. 4.0%, mineraller max. 10.0%,Nem max. 6.0%.

Vitaminler (Beher kg): vitamin A 38 900 IU, vitamin D3 2 100 IU, vitamin E 130 mg, L-ascorbyl-2-polyphosphate (stabilize vitamin C) 580 mg. Vit. B1, B2, B6, B12, Calcium -D (+)-Pantothenate, nicotinic acid, folic acid, biotin, inositol.

VEGETABLE FLAKE

Yüksek oranda lif ve bio-aktif bağışıklık geliştirici BETA GLUCAN içeren yüksek proteinli bitkisel pul yem


VEGETABLE, bitkisel beslenen çeşitli türlerdeki balıkların beslenmesinde kullanılır.Bu ,toxin içermeyen ve bol miktarda lif ihtiva eden özel yem canlı doğuranların,barbuslarin,vatozların ve ciklidlerin beslenmesinde kullanılır. BETA-1.3/1.6-GLUCAN bağışıklık geliştirici ve stabilize C vit. sistemi ile takviye edilmiştir.

İÇERİĞİ: Sebzeler,alg,Spirulina alg,ıspanak,ısırgan otu,Soya,soya protein özü,mayalar,balık ve deniz kabukluları,balık proteini,tahıllar,klorofil özü,çeşitli otlar,amino asitler,bitkisel ve hayvansal yağlar (HUFA*),lesitin,Amino asitler(L-lysine) karoten,multivitaminler,mineral tuzları ve elementler,doğal bağışkanlık güçlendirici BETA-1.3/1.6-GLUCAN.

GARANTİ ANALİZ: Ham protein min. 47.0%, Ham yağ min. 5.3%, Ham selüloz max. 3.0%, mineraller max. 10.0%, Nem max. 6.0%.

Vitaminler (Beher kg): vitamin A 39 500 IU, vitamin D3 2 450 IU, vitamin E 135 mg, L-ascorbyl-2-polyphosphate (stabilised vitamin C) 998 mg, Vit. B1, B2, B6, B12, biotin, calcium -D (+) -pantothenate, folic acid, nicotinic acid, choline chloride, inositol

 

VITALITY & COLOR FLAKE

Tüm akvaryum balıkları için canlılık veren, renklendirici pul yem

 

Özel ekler: L-Carnitine, Lecithin, Vitamin E, Astaxanthin

VITALITY & COLOR, tüm akvaryum balıkları için ,yüksek besin değerli,renklendirici özel bir pul yemdir. L-carnitine içeriği ile yağların yakılmasını destekler.Karoten ise mükemmel ve gözalıcı renklerin ortaya çıkmasını sağlar.

İÇERİĞİ: Krill,karides ve kabuklular,balık proteinleri,plankton,hindi ciğeri,tahıllar,maya,soya proteinleri, Mikro algden elde edilen doğal astaxanthin (Haematococcus pluvialis ),Spirulina algi,balık ve bitki yağları,ß-carotene, L-carnitine (250 mg/kg), lecithin, amino asitler, mineraller (kalsiyum and magnezyum),elementler, vitaminler (Vitamin E and stabilize vitamin C), AB standartlarının izin verdiği oranda renklendiriciler ve koruyucular.

GARANTİ ANALİZ: Ham protein min. 49.0%,Ham yağ min. 8.5%, Ham sesüloz max. 3.0%, mineraller max. 10.5%,Nem max. 6.0%.

Vitaminler (Beher kg): vitamin A 42 500 IU, vitamin D3 2 650 IU, vitamin E 180 mg, L-ascorbyl-2-polyphosphate (stabilised vitamin C) 320 mg, vit. B1, B2, B6, B12, biotin, calcium -D(+) pantothenate, folic acid, nicotinic acid, choline chloride, inositol.

 

KELP ALGE FLAKES

İçerisinde %8 Kelp Alge (Ascophyllum nodosum) muhteva eder.

 

Deniz yosunu içerikli pul yemdir.

Tropikal balıkları için komple bir yemdir.

Tropical Kelp Alge Flakes Özellikle Tanganyika ve Malawi gölünün otcul beslenen balıkları için.

Sağlıklı beslenme ve büyümesinde faydalı olacak bir yemdir.

 

SPIRULINA FLAKE

Spirulina  içerikli bitkisel pul yem.

Spirulina platensis  yosunlu bitkisel  yemdir (%6). Popüler Malawi mbuna çiklidleri, lepistesler, moliler,diğer canlı doğuranlar ve diğer Otçul & etçil beslenen  tatlı su ve tuzlu su balıkları için hergün verilebilecek bitkisel içerikli bir yemdir. Spirulinanın üstün beslenme değerleri balıklarda mükemmel kondisyon sağlar, metabolizmayı düzenler bitkisel beslenen balıklarda sindirim sistemini ve bağışkanlığı güçlendirir.Yüksek içerikli  doğal renklendiricik özelliği sayesinde ,bir çok fiziksel  özelliğe  etki eder ve balıkları korur.

 
SPIRULINA SUPER FORTE FLAKE

Renklendirici Spirulina esaslı pul yem. %36 Spirulina içerir.

 

SUPER SPIRULINA FORTE, yüksek oranda Spirulina algi içeren ( % 36) üstün kaliteli bir ciklid yemidir (Özellikle algle beslenen Afrika ciklidleri). Spirulina yaşayan organizmalara pozitif etkiler yapar ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Bünyesindeki karoten sayesinde balıkların renklerini canlandırır.

İÇERİĞİ: Spirulina algi, alg, mayalar, sebzeler, soya proteinleri, tahıllar, balık ve balık proteini konsantresi, yumuşakçalar ve kabuklular, plankton, bitkisel ve hayvansal yağlar, glukoz, lesitin, L-lysine mono-hydrochloride, özel seçilmiş vitaminler, mineral tuzları ve elementler, AB standartlarının izin verdiği oranda renklendiriciler ve koruyucular.

GARANTİ ANALİZ: Ham protein min. 45.0%,ham yağ min. 6.0%,ham selüloz max. 3.5%,Ham kül max. 7.0%, nem max. 6.0%.

Vitaminler (Beher kg): vit. A 38 200 IU, vit. D3 2 100 IU, vit. E 130 mg, L-ascorbyl-2-polyphosphate (stabilised vit. C) 540 mg, choline chloride 2 220 mg, inositol 895 mg.

KRILL FLAKE

Bilimsel hazırlanmış özel renklendirici pul yem. %40 Euphausia Pacifica içerir.

Yüksek orada protein ve keratin içeren krill yem balıklarınızın renklerinin daha doğal görünmesini sağlamakla beraber, sağlıklı beslenmeleri için olmazsa olmaz yemlerdendir.
Kabuklu canlılarınızın kabuk gelişimi içinde ideal yemlerdendir.

Analiz:

Ham Protein: %40, Ham yağ: %10, Ham selüloz: %3.5, Ham kül: %9.5, Su: %6.

 

TUBIVIT FLAKE

Tubifex içerikli pul yem

Gnat larva, chironomid larva ve oligochaete worm
TUBIVIT yüksek proteinli , hayvansal içerikli tüm akvaryum balıkları için komple bir pul yemdir.
Bu yem balıklar tarafından kapışılarak yenilir ve kolaylıkla dışarı atılır.
Balıkların sağlığını güçlendirir ve hızlı büyütür.

İÇERİĞİ: Tubifex ve diğer kurtçuklar,balık ve balık ürünleri,yumuşakçalar ve kabuklular,hayvansal ve bitkisel proteinler, Mayalar,alg,tohumlar,bitkisel ve hayvansal yağlar,lesitin, HUFA*,mineraller (Kalsiyum ve magnezyum), özel seçilmiş vitaminler,mineral tuzları ve elementler, AB standartlarının izin verdiği oranda renklendiriciler ve koruyucular. *HUFA – Yüksek seviyeli yağ asitleri

GARANTİ ANALİZ: Ham protein min. 46.0%,ham yağ min. 7.0%, ham selüloz max. 3.0%, mineraller max. 11.0%, Nem max. 6.0%. Vitaminler (Beher kg): vitamin A 21 000 IU, vitamin D3 1 250 IU, vitamin E 80 mg, L-ascorbyl-2-polyphosphate (stabilised vitamin C) 280 mg.

CICHLID COLOR FLAKE
Tüm akvaryum balıkları için renklendirici pul yem

Yeni ilave içerikler: Spirulina, Krill, Doğal Bağışkanlık arttırıcı - Beta Glucan ve doğal renklendirici Astaxanthin

Tüm küçük ve büyük tip ciklidlerin ve diğer orta boy tüm tropikal balıkların beslenmesinde kulanılan renklendirici bir yemdir. Gelişimi, büyümeyi ve canlılığı arttırır. Doğal karoten mükemmel renkler sağlar. BETA-1.3/1.6-GLUCAN ve stabilize C Vit. bağışıklık sistemini güçlendirir.

İÇERİĞİ: Balık unu,Pasifik krill, karides,kalamar, plankton, kabuklular, balık, kabuklu ve yumuşakça proteinleri, bitkisel proteinler,alg,maya,soya,tahıllar,sebze unu, alg, glukoz, balık ve bitki yağları(HUFA*) L-carnitine (250 mg/kg), lecithin, amino asitler, mineraller (kalsiyum ve magnezyum),elementler, vitaminler (Vitamin E and stabilize vitamin C), AB standartlarının izin verdiği oranda renklendiriciler ve koruyucular. Lesitin, Amino asitler(L-lysine), karoten, multivitaminler, mineral tuzları ve elementler, doğal bağışkanlık güçlendirici BETA-1.3/1.6-GLUCAN.

HUFA - Yüksek seviyeli yağ asitleri

GARANTİ ANALİZ: Ham protein min. 48.0%, Ham yağ min. 7.0%, Ham selüloz max. 3.5%, mineraller max. 9.5%, nem max. 6.0%.

Vitaminler (Beher kg): vitamin A 26 000 IU, vitamin. D3 1 800 IU, vitamin E 110 mg, L-ascorbyl2-polyphosphate (stabilised vitamin C) 250 mg. Vit. B1, B2, B6, B12, biotin, calcium -D (+)- pantothenate, nicotinic acid, folic acid, choline chloride, inositol

 

RED PARROT FLAKE

Yüksek kaliteli bilimsel temelli doğal renklendirici Astaxanthin içerikli özel Cichlid ve Kırmızı Papağan Ciklid pul yemi.

 
RED PARROT Kırmızı Papağan Ciklidlerin günlük beslenmesi için kullanılan mükemmel renklendirici bir pul yemdir.Yüksek kaliteli hammaddelerin kullanıldığı bu ürün yıllarca süren araştırmalar sonucunda bu tür balıkların beslenmesi ve büyütülmesi için geliştirilmiştir.Pullar kolaylıkla sindirilebilen ve dışarı atılan içeriklerden hazırlanmıştır.Özel seçilen amino asitler ve yağ asitleri özellikle ciğer ve diğer iç organları güçlendirir.Bu yemle düzenli beslenen balıklar zengin doğal karoten sayesinde mükemmel kırmızı bir renge kavuşur.

İÇERİĞİ: Balık unu,balık ürünleri,yengeç ve karides unu,krill, plankton ,Gammarus ve su piresi,tahıllar,soya unu,maya, mısır,buğday unu,bitkisel proteinler,Srirulina Algi,lesitin,bitkisel yağlar,balık yağı ve hayvansal yağlar, , ß-carotene, cantaxanthin, astaxanthin,vitaminler (Vitamin E and stabilize vitamin C), AB standartlarının izin verdiği oranda renklendiriciler ve koruyucular.

GARANTİ ANALİZ: Ham protein min. 48.0%,Ham yağ min 7.0%, Ham selüloz max. 3.0%, mineraller max. 9.5%,Nem max. 6.0%.

Vitaminler (Beher kg): vitamin A 30 000 IU, vitamin D3 2 000 IU, vitamin E 198 mg, stabilised vitamin C (L-ascorbyl-2-polyphosphate)504mg,inositol748mg.

Diğer temel Vitaminler: vitamin K3, vit. B1 (thiamine), vitamin B2 (riboflavine), vitamin B6 (pyridoxine), vitamin B12 (cyanocobalamin) vit. M (folic acid), vitamin H (biotin), choline chloride, calcium panthotenate.

ASTACOLOR

Mikro Algden elde edilen doğal Astaxanthin süper kırmızı şampiyonlar için özel pul yem

 

Yüksek kaliteli ürün içeriği: Haematococcus pluvialis Cantaxanthin

ASTACOLOR ABD'de Discus balıkları üzerine araştırma yapan bilim adamları tarafından kullanılan formülle üretilmiş çok üstün kaliteli bir pul yemdir. 
PIGEON BLOOD ve FIRE RED DISCUS' ların ve diğer kırmızı discusların beslenmesinde kullanılır 

İÇERİĞİ: Hayvansal proteinler (Balık,kabuklular ve yumuşakçalardan),bitkisel proteinler,amino asitler,karbonhidratlar,lif, bitkisel ve hayvansal yağlar,yağ asitleri( Omega-3),maya,alg,sebzeler , doğal astaxanthin ,Spirulina algi,krill,karides ve Gammarus, ß-carotene (Havuçtan),Kırmızı tatlı biber ve ıspanak, mineral tuzları ve Vitaminler(Stabilize C Vit),elementler,AB standartlarının izin verdiği oranda renklendiriciler ve koruyucular
Vitaminler (Beher kg): vitamin A 48 500 IU,vitamin D3 2 850 IU, vitamin E 175 mg, L-ascorbyl2-polyphosphate (stabilised vitamin C) 1 150 mg.

Analiz: Ham Protein: %48, Ham yağ: %7.8, Ham selüloz: %3, Ham kül: %8.5, Su: %6

 

REGULAR FLAKE
REGULAR yüksek kaliteli özel pul yem, her ırk discus balıklarının düzenli beslenmesinde kullanılır.

Bu yüksek protein ihtiva eden sebze destekli yem, metabolizmayı hızlı şekilde geliştirir.
Dengelenmiş amino asitler,yüksek değerdeki vitaminler ile enerji sağlarlar ve mükemmel bir şekilde özümlenirler.
Bu yemle balıklar hızlı bir şekilde büyürler ve yumurtalama kapasiteleri artar.
REGULAR, ciklid balıklarının beslenmesi içinde kullanılabilir.

İÇERİĞİ: Balık,yumuşakçalar ve kabuklu proteinleri,bitkisel proteinler,mayalar,amino asitler,bitkisel yağlar,balık yağı,hayv. yağ asitleri,Omega 3 ,selüloz,Spirulina Algi,Sebze unları,Lesitin, L-carnitine,mineral tuzları,elementler,vitaminler ( stabilize C Vit.) AB standartlarının izin verdiği oranda renklendiriciler ve koruyucular.

GARANTİ ANALİZ: Ham protein min. 48.0%, ham yağ min. 6.0%,ham selüloz max. 4.0%, mineraller max. 10.0%, Nem max. 8.0%. Vitaminler (Beher kg): vitamin A 51 000 IU, vitamin D3 3 075 IU, vitamin E 198 mg, vitamin K3 20 mg, L-ascorbyl-2-polyphosphate (stabilised vit. C) 1 620 mg, vitamin B1 42 mg, vitamin B2 90 mg, vitamin B6 42 mg, vitamin B12 0.08 mg, calcium D-pantothenate 285 mg, folic acid 11.1 mg, nicotinic acid 140 mg, choline chloride 2 895 mg, inositol 1 100 mg.

 

D-ALLIO PLUS FLAKE

Dicuslar ve diğer tropical süs balıkları için süper kalite sarımsaklı yem. Allium sativum L içerir.

 

D-ALLIO PLUS, discuslar için parazitleri önleyici ve bağışkanlık sistemini güçlendirici pul yemdir.

D-ALLIO PLUS sarımsağın bilinen özelliklerinden ve değerinden (Bağışkanlığı arttırıcı,bakteri önleyici,anti-viral ve anti-parazit fonksiyonlar ,metabolizma düzenleyici) dolayı discus balıkları için önemli bir formüle sahiptir.

İÇERİĞİ: Balık unu,krill,Gammarus ,karides,kalamar,yumurta,yulaf,soya,agar-agar,sarımsak,sarımsak bileşimi, flavonid, saponin, alin, ajoen, kalsiyum, magnezyum, kobalt, demir, namganez, alg, Spirulina algi, balık yağı, glukoz, pektin, vitaminler A, D3, E, stabilize C Vit. AB standartlarının izin verdiği oranda renklendiriciler ve koruyucular.

GARANTİ ANALİZ: Ham protein min 38.4%,Ham yağ min 5.8 %, Ham selüloz max 3.0%, mineraller max 10.0%,Nem max 6.0%. Vitaminler (Beher kg): vitamin A 39 200 IU, vitamin D3 2 430 IU, vitamin E 132 mg, L-ascorbyl-2-polyphosphate (stabilised vitamin C) 960 mg. Kodu Ürün Adı Ambalaj Hacmi/Ağırlığı 72345 D-Allio Plus kutu 600 ml / 110 g

 

D-VITAL PLUS FLAKE

Canlılığı arttırıcı Discuslar için pul yem  / Özel ekler: L-Carnitine, Lecithin, Vitamin E

D-VITAL PLUS, üretime hazırlanan, yetişkin damızlıklarda canlılığı ve yumurtlamayı arttıran özel bir pul yemdir.
Bu yemin formülündeki yüksek değerdeki besinler metabolizmayı güçlendirir ve üremeyi arttırır.
Lesitin (Yumurta sarısından) ve E vitamini yavru discusların beslendiği mukoza tabakasını güçlendirir.
B1 vitamini ve magnezyum stresi azaltır ,yumurta ve yavruların yenme risklerini minimize eder.
Yumurtlama ve üreme döneminde proteinler ve vitaminler, mineraller,elementler ve L-carnitine bol miktarda enerji ve canlılık sağlar.  Bundan dolayı D-VITAL PLUS profesyonel discus üreticilerine tavsiye edilir.
İÇERİĞİ: Yüksek kaliteli balık eti,kabuklular ve yumuşakçalar,sebze proteinleri,mayalar,soya ve soya konsantresi,tavuk yumurtası,hindi yumurtası,yürek ve ciğer, lesitin (Yumurta sarısından) ,lesitin (Soyadan),Spirulina algi,sebzeler,tahıllar,balık ciğeri yağı,bitkisel yağlar(HUFA* Omega-3),inositol,mineraller (magnezyum),elementler, vitaminler A, D3, E, stabilize C Vit. AB standartlarının izin verdiği oranda renklendiriciler ve koruyucular.  HUFA - Yüksek seviyeli yağ asitleri
GARANTİ ANALİZ:
Ham protein min. 49.0%,Ham yağ min; 7.5%,Ham selüloz max. 4.0%, mineraller max. 10.5%,Nem max. 6.0%.
Vitaminler (Beher kg): vitamin A 284 000 IU, D3 2 480 IU, vitamin E 1 900 mg, vitamin B1 330 mg, vitamin B2 950 mg, vitamin B6 190 m, vitamin B12 0.828 mg, L-ascorbyl-2-polyphosphate (stabilised vit. C) 13 200 mg, H 1.35 mg, calcium D (+)panthotenate 950 mg, folic acid 125 mg, nicotinic acid 150 mg, choline chloride 3 000 mg, inositol 1 130 mg, L-carnithin 500 mg.

D-50 PLUS FLAKE
D-50 PLUS da tatlı su ve deniz, tüm diğer akvaryum balıkları, özellikle de yüksek besin gereksinimleri ile beslemek için uygundur.
Renk disk için elyaf yorgunluktan gıda artırılması, doğal astaxanthin içeren D-50 PLUS özel, yüksek protein, disk için tam yorgunluktan gıda olduğunu.
Bu sadece, aynı zamanda kolayca assimilable ve hoşa artı yüksek besin değeri amino asitler iyi bir seçim var.
D-50 PLUS, vitaminler ve mineraller bir dizi içerir.
Balık düzenli olarak bu gıda ile beslenen çok önemli ve sağlıklı ve renklendirme yoğun.
Bu Astaxanthin içerik artırır kırmızı ve turuncu renkler özellikle hazır.
Vitamin B1 ve magnezyum, hızlı bir şekilde sinirlilik ve timidity'i azaltarak mükemmel bir anti-stres ve tranquillising özellikleri sağlar.
Bu özel gıda da bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve doğal olarak sizin balık sağlığını korumak BETA 1.3/1.6-GLUCAN, doğal bir bağışıklık stimulator içermektedir.

GUPPY FLAKE
GUPPY Lepistes ve diğer canlı doğuranlar için yüksek kalitede, özel içerikli bir pul yemdir.


Seçilmiş içerikler, vitaminler, mineraller ve doğal renklendiriciler ihtiva eder.
Ayrıca doğurganlığı arttıran Elektrolit seviyesi ayarlama ve osmos basıncı özellikleri olan dengelenmi deniz tuzu takviyesi ile damızlıklarda verimi attırır.

 
BETTA FLAKE
Betta ve diğer labirentli balıklar için yüksek kalitede, özel içerikli bir pul yem.

 

Yüksek içerikli hayvansal proteinler, vitaminler, mineraller, planktonlar, kankurdu, kriller ihtiva eden komple bir yemdir.
Enerji arttırır, renkleri mükemmel hale getirir, yüzgeçlerinin daha fazla gelişimini sağlar.
 
MALAWI FLAKE
Malawi cichlidleri için yüksek içerikli bitkisel proteinler ile hazırlanmış komple özel diyet pul yem

 

MALAWI Malawi cichlidler ( Doğu Afrika Mbuna grubu ) için özel, komple pul yemdir.
Bu cichlidlerin doğada yedikleri biolojik içeriklerden hazırlanmış üstün kaliteli bir yemdir.
Dengelenmiş formül, Malawi cichlidlerin akvaryumda beslenirken doğadaki aynı beslenme niteliklerini sağlar.
MALAWI L-carnitine (Metabolizma düzenleyici), Spirulina ve stabilize C vit. ile bağışıklık sistemini güçlendirir.
Bu yem özellikle, dişilerin yavrularını ağzında sakladığı süre içerisinde beslenmesi için tavsiye edilir ve onların bir sonraki yumurtlamaya hazırlanmasına yardımcı olur.
Akvaryuma yeni konan Malawi cichlidlerin reddedemeyeceği bir lezzet sunar.

İÇERİK: Alg ve su bitkileri unu,ıspanak,ısırgan,otlar,bezelye,Spirulina algi,bitkisel proteinler,buğday unu,soya proteini,tatlı su planktonu,kara hindiba çiçeği,mayalar,balık,yumuşakçalar ve kabuklular unu,gukoz,bitkisel yağ,balık yağı(HUFA*),lesitin, karoten,vitaminler ( Stabilize C Vit. de içerir) ,mineraller (Kalsiyum ve Magnezyum),elementler (Bakır,çinko,selenyum,kobalt ve demir) , -carnitine (250 mg/kg), AB standartlarının izin verdiği oranda renklendiriciler ve koruyucular.

Analiz:

Ham Protein: %40, Ham yağ: %9.5, Ham selüloz: %3,5, Ham kül: %9, Su: %6.

 

TANGANYIKA FLAKE

Tanganyika cichlidleri için renklendirici özel pul yem.

Spirulina platensis, stablize C vitamini, Krill ve Supya’dan elde edilen en kaliteli proteinler içeren renklendirici özel pul yem.
Krill ve sübye gibi değerli amino asit kaynaklarından elde edilen yüksek kalitede proteinler ihtiva eder.

Spirulina ve C vitamini ile doğal olarak hastalıklara karşı koruma sağlar.

Bu yemle düzenli beslenen balıklar da mükemmel gelişme ve renkler ortaya çıkar.

İçerikler: Balık ve türevleri, Kabuklulular ve yumuşakçalar (Krill unu min. 12%, sübye unu min. 3%), alg (Spirulina platensis min. 8%), sebze türevleri,et ve türevleri, bitkisel protein özleri, tahıllar, mayalar,bitkisel ve hayvansal yağlar,proteinler.

Vitaminler : vitamin A 41 600 IU/kg, vitamin D3 2 450 IU/kg, vitamin E (alpha-tocopherol acetate) 156 mg/kg, vitamin C (ascorbic acid phosphate) 1 070 mg/kg, astaxanthin 80 mg/kg,.

Analiz: Ham Protein: %40, Ham yağ: %7.5, Ham selüloz: %3, Ham kül: %9, Su: %6

 

MARINE FLAKES

Deniz balıkları için temel pul yem.

MARINE FLAKES, tüm küçük ve orta boy deniz balıkları, yumuşakçalar ve kabuklular i için komple pul yemdir. Denizden elde edilen hammaddelerden üretilir.

İÇERİĞİ: Balık ve balık türevleri, karides ,mürekkep balığı, krill, Spirulina Algi, yosun, Haematoc. pluvialis algi, kara hindiba çiçeği,ıspanak,soya unu,mayalar,gluten, astaxanthin,bitkisel ve hayvansal yağlar (HUFA*),lesitin,mineral ve vitaminler , elementler.

GARANTİ ANALİZ: Ham protein min. 46.5%, Ham yağ min. 6.4%, Ham selüloz max 4.0%, mineraller max 10.0%, Nem max 6.0%. Vitaminler (Beher kg): vitamin A 46 140 IU, vitamin D3 2 568 IU, vitamin E 163 mg, L-ascorbyl-2-polyphosphate (stabilised vitamin C) 946 mg.
 
TROPICAL DİĞER PUL YEMLER (*)
(*) Bu başlık altına sadece görsellerini bulabildiğim pul yem ürünlerini ekledim. Bu ürünler ile ilgili yeterli içerik bilgisi bulan arakadaşlarımız konunun alt bölümüne kendileri de ekleyebilirler. Ancak bilgilerin düzenli olmasını istiyorsak konu ile ilgili bana ö.m. atarlarsa, başlıkları zenginleştirmek adına ilgili alanı güncellerim.
 
 
 
 
 

GRANÜL YEMLER

 

CICHLID GRAN

Astaxanthin içerikli renklendirici granül Ciklid yemi


CICHLID GRAN, zengin içerikli tüm küçük ve genç ciklidlerin ve diğer akvaryum balıklarının beslenmesi için uygun bir granül yemdir.İmalat sürecinde yüksek bir teknoloji uygulanarak imaledilmiştir.Granüller hızlı bir şekilde yumuşar ve balıklar tarafından sevilerek yenilir.Bu yem Discus ve dipten beslenen balıklar için uygundur.Düzenli beslendiği takdirde hızlı bir büyüme sağlar ve balıkları renklendirir.

İÇERİĞİ: balık proteinleri,kabuklu ve yumuşakçalar,alg,ısırgan otu,ıspanak,mayalar, tohumlar,bitkisel ve hayvansal yağlar bitkisel proteinler,tohumlar, astaxanthin ve diğer karotenler,mineraller ve elementler,Seçilmiş vitaminler vitaminler A, D3, E, stabilize C Vit .AB standartlarının izin verdiği oranda renklendiriciler ve koruyucular.

GARANTİ ANALİZ: Ham protein min. 46.5%, Ham yağ min. 5.0%, Ham selüloz max. 4.5%, mineraller max. 9.5%, Nem max. 8.0%.

Vitaminler (Beher kg): vitamin A 29 900 IU, vitamin D3 1 850 IU, vitamin E 100 mg, L-ascorbyl-2-polyphosphate (stabilised vitamin C) 545 mg

DISCUS GRAN

Doğal renklendirici Astaxanthin, stabilize C vitamini içeren granül Discus yemi

 

DISCUS GRAN suda yavaş batan ,zengin içerikli bir granül yemdir.İmalat sürecinde yüksek bir teknoloji uygulanarak imal edilmiştir.Granüller hızlı bir şekilde yumuşar ve balıklar tarafından sevilerek yenilir.Bu yem Discus ve dipten beslenen balıklar için uygundur.Düzenli verildiği takdirde hızlı bir büyüme sağlar ve balıkları olağanüstü renklendirir.

İÇERİĞİ: Yüksek kaliteli balık eti,karides ve yumuşakça proteinleri,sebze proteinleri,bitkisel ve hayvansal yağlar,alg,mayalar, bitkisel proteinler,tohumlar, astaxanthin ve diğer karotenler,mineraller ve elementler,seçilmiş vitaminler vitaminler A, D3, E, stabilize C Vit . AB standartlarının izin verdiği oranda renklendiriciler ve koruyucular.

GARANTİ ANALİZ: Ham protein min. 48.0%,Ham yağ min. 5.5%, Ham selüloz, max. 5.0%, mineraller max. 10.0%, Nem max. 8.0%.

Vitaminler (Beher kg): vitamin A 31 000 IU, vitamin D3 1 950 IU, vitamin E 110 mg, L-ascorbyl-2-polyphosphate (stabilised vitamin C) 550 mg


D-ALLIO PLUS GRANULAT
Discus, diğer  tatlı su balıkları ve deniz balıkları da dahil yüksek besin ihtiyaçlarına göre  hazırlanmış , zengin içerikli, sarmısaklı  granül yemdir.

 

D-ALLIO PLUS GRANULAT ,sarmısağın uzun yıllardır bilinen faydaları sayesinde balık organizmasını  geliştiren ve sindirim sistemini güçlendiren bir yemdir.  Yüksek beslenme değerleri dengeli vitaminler ve iz elementler, sarmısağın  faydaları  ile birlikte  D-ALLIO PLUS GRANULAT ‘ı   adaptasyon dönemindeki yada ilaçlama  sürecinden geçmiş  balıklar  için  vazgeçilmez  bir yemdir. REGULAR, D-50 PLUS or ASTACOLOR gibi diğer yemlerle birlikte kullanılması tavsiye  edilir.


SUPERVIT GRANULAT / SUPERVIT MINI GRANULAT
SUPERVIT  her tür akvaryum balığı için geliştirilmiş üstün kaliteli bir  yemdir.

 

Yem içerikleri farklı akvaryumlarda beslenen ve damızlık olarak muhafaza edilen balıkların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.

Seçilmiş vitamin, mineral tuzları ve elementlerinde ilave edildiği doğal hammaddelerden üretilmiştir.

Balıkların günlük enerji ,mineral ve vitamin ihtiyaçlarını karşılayacak amino asitler içerir ve balıkların sağlıklı olarak gelişimini sağlayacak şekilde formüle edilmiştir.

Balıkların çeşitli enfeksiyonlara karşı mücadele edebilmesi için, doğal ,bağışıklık geliştirici BETA-1.3/1.6-GLUCAN ve stabilize edilmiş C Vit. ihtiva etmektedir.

Selüloz ve kitin, sindirim sistemini,karoten renkleri , lesitin ise canlılığı ve üremeyi geliştirir.

Yem pulları balıklar tarafından yüzeyden ,yüzeyden aşağıda yada dipten kapışılır.

Uygulanan yüksek yem teknolojisi sayesinde yem pulları yavaş bir şekilde yumuşar.

 

VITALITY&COLOR GRANULAT
Tüm akvaryum balıkları için, yüksek besin değerli,renklendirici özel granül yemdir.

 
HUFA içeren seçilmiş hayvansal ve bitkisel yağlar ,metobolik enerji kaynağıdırlar. L-carnitine içeriği ile yağların yakılmasını destekler.
Karoten ise mükemmel ve gözalıcı renklerin ortaya çıkmasını sağlar. İçeriğindeki karoten (astaxanthin )renk pigmentlerini pozitif olarak etkiler.
Düzenli bu yemle beslenen balıklara canlılık ve muhteşem renkler sağlar.
Uygulanan yüksek yem teknolojisi sayesinde granüller hızlı bir şekilde yumuşar.

İÇERİĞİ: Krill,karides ve kabuklular,balık proteinleri,plankton,hindi ciğeri,tahıllar,maya,soya proteinleri, Mikro algden elde edilen doğal astaxanthin (Haematococcus pluvialis ),Spirulina algi,balık ve bitki yağları,ß-carotene, L-carnitine (265 mg/kg), lecithin, amino asitler, mineraller (kalsiyum and magnezyum),elementler, vitaminler (Vitamin E and stabilize vitamin C), AB standartlarının izin verdiği oranda renklendiriciler ve koruyucular. *HUFA – Yüksek seviyeli yağ asitleri lüloz

 

SPIRULINA GRANULAT
Yüksek oranda Spirulina algi içeren bitkisel özel bir granül yemdir.

Bu yem modern ve üstün imalat teknolojisi sayesine balıklara doğadaki beslenme değerlerini sağlar.
Spirulina doğal renklendirici (Karoten) özellikleri ihtiva eder.
Bu yem kolaylıkla sindirilebilir ,balıkları hızlı büyütür,canlılık verir ve üreme kapasitesini arttırır.
İÇERİĞİ: Balık ve türevleri,deniz kabukluları ve yumuşakçalar,plankton,tohumlar, alglerden bitkisel proteinler,maya ve soya,tahıllar,sebzeler,bitkisel ve hayvansal yağlar (HUFA*),lesitin,amino asitler (L-lysine) ,seçilmiş vitaminler,mineral tuzları ve elementler,doğal bağışkanlık güçlendirici BETA-1.3/1.6-GLUCAN. *HUFA – Yüksek seviyeli yağ asitleri

GARANTİ ANALİZ:  Ham protein min. 47.5%, Ham yağ min. 7.0%, Ham selüloz max. 5.0%, Mineraller max. 9.0%, Nem max. 8.0%.
Vitaminler (Beher kg) Vitamin A 29 800 IU, Vitamin D3 1 900 IU, Vitamin E 100 mg, L-ascorbyl-2-polyphosphate (stabilised vitamin C) 550 mg.

 
SPIRULINA SUPER FORTE GRANULAT / SPIRULINA SUPER FORTE MINI GRANULAT / SPIRULINA SUPER FORTE MICRO GRANULAT
Yüksek oranda Spirulina algi içeren bitkisel özel bir granül yemdir. %36 Spirulina algi içerir.
Afrika Ciklidleri ,deniz balıkları ve bitkisel beslenme ihtiyacı olan diğer tatlı su balıkları için yüksek oranda (%36) Spirulina platensis içeren bitkisel içerikli granül yemdir.
Spirulina platensis sindirim ve bağışıklık sitemlerini destekler.
Büyümeyi ve mükemmel kondisyonu sağlayan,canlılığı arttıran yağ asitleri ,kolay sindirilebilir proteinler ,kaliteli amino asitler ,vitaminler ve iz elementlerin doğal kaynağıdır.
Doğal renklendirici özelliği SUPER SPIRULINA FORTE GRANULAT ile beslenen balıklarda mükemmel renkler ortaya çıkarır.
Bitkisel beslenen genç balıklar ve özellikle TANGANYIKA , MALLAWI Ciklidler için tavsiye edilir.
 
WELSI GRAN
Dipten beslenen balıklar için kolay batan granül yemdir.

 

İmalat sürecinde yüksek bir teknoloji uygulanarak imal edilmiştir.
Granüller hızlı bir şekilde yumuşar, dibe iner ve dipteki balıklar tarafından sevilerek yenilir.
Özellikle kedi balıkları ve diğer dip balıkları için uygundur.

İÇERİĞİ: Balık ve türevleri,karides,alg,soya proteinleri,mayalar,tohumlar,bitkisel ve hayvansal yağlar,mineraller ve elementler, seçilmiş vitaminler vitaminler (stabilize C Vit) . AB standartlarının izin verdiği oranda renklendiriciler ve koruyucular.
GARANTİ ANALİZ:
Ham protein min. 45.0%,ham yağ min. 6.0%, ham selüloz max. 2.0%, mineraller max. 8.0%,Nem max. 8.0%. Vitaminler (Beher kg): vitamin A 24 000 IU, vitamin D3 1 800 IU, vitamin E 80 mg, L-ascorbyl-2-polyphosphate (stabilised vitamin C) 75 mg.

MARINE GRAN

Deniz balıkları için temel granül yem.

 

MARINE GRAN, tüm küçük ve orta boy deniz balıkları, yumuşakçalar ve kabuklular i için komple granül yemdir.

Denizden elde edilen hammaddelerden üretilir. Uygulanan yüksek yem teknolojisi sayesinde granüller hızlı bir şekilde yumuşar.

İÇERİĞİ: Balık ve balık türevleri, karides, mürekkep balığı, krill, Spirulina algi, yosun, Haemats. pluvialis algi, kara hindiba çiçeği, ıspanak, soya unu, mayalar, gluten, astaxanthin,bitkisel ve hayvansal yağlar (HUFA), lesitin, mineral ve vitaminler, elementler, AB standartlarının izin verdiği oranda renklendiriciler ve koruyucular. HUFA – Yüksek seviyeli yağ asitleri

GARANTİ ANALİZ:Ham protein min. 48.0%, ham yağ min. 7.2%, ham selüloz max 4.8%, mineraller max 9.0%, Nem max 8.0%.

 

MIKROVIT HI-PROTEIN
Küçük balıklar için mikro granül yem.

 

Küçük balıklar için in-protein gıda, ince oluşu küçük balıklar tarafında kolayca tüketilir.
Protein değeri yüksek, çok besleyici ve lezzetli karotenoidler.

Sarısı kril küçük balıkların besin gereksinimlerini karşılamak için zengindir.

Büyüme ve gelişmeyi teşvik eder.
Genç balıklarda Optimum dengeli vitamin ve eser elementler iskelet problemlerini önler ve mükemmel bir sağlık sağlar.

Katkı Maddeleri:
A vitamini 42 500 IU / kg, Vitamin D3 2650 IU / kg, E vitamini (alfa-tokoferol asetat) 180 mg / kg, C vitamini (askorbil fosfat) 320 mg / kg, L-265 mg / kg karnitin, Beta-145 mg karoten / kg, Renkli astaksantin 80 mg / kg, Lesitin

Garanti Analiz: Ham protein% 49.0, Ham yağ% 8.5, Ham selüloz% 3.0, Ham kül% 8.5, Nem% 6.0

 
TROPICAL DİĞER GRANUL YEMLER (*)
(*) Bu başlık altına sadece görsellerini bulabildiğim granül yem ürünlerini ekledim. Bu ürünler ile ilgili yeterli içerik bilgisi bulan arakadaşlarımız konunun alt bölümüne kendileri de ekleyebilirler. Ancak bilgilerin düzenli olmasını istiyorsak konu ile ilgili bana ö.m. atarlarsa, başlıkları zenginleştirmek adına ilgili alanı güncellerim.
 
 
STICKS YEMLER

 

CICHLID & AROWANA MEDIUM STICKS / CICHLID & AROWANA LARGE STICKS
CICHLID & AROWANA MEDIUM STICKS Orta boy Ciklidler ve genç Arowanalar için komple yüksek kalorili, üstün renklendiricili, zengin içerikli yüzen çubuk yemdir.


CICHLID & AROWANA LARGE STICKS Büyük boy Ciklidler ve yetişkin Arowanalar için komple yüksek kalorili, üstün renklendiricili, zengin içerikli yüzen çubuk yemdir.

 

Doğal olarak BETA-1.3/1.6-GLUCAN ve stabilize C vitamini bağışkanlık sistemini güçlendirir.
Seçilmiş doğal karoten içerikleri bu balıkların mükemmel renklere kavuşmasını sağlar.

CICHLID RED & GREEN MEDIUM STICKS / CICHLID RED & GREEN LARGE STICKS
CICHLID RED & GREEN MEDIUM STICKS Orta boy Ciklidler ve için komple yüksek kalorili, üstün renklendiricili ,zengin içerikli yüzen çubuk yemdir.2 farklı renkte ve içerikte çubuk yemden oluşur.


CICHLID RED & GREEN LARGE STICKS Büyük boy Ciklidler ve için komple yüksek kalorili, üstün renklendiricili ,zengin içerikli yüzen çubuk yemdir.2 farklı renkte ve içerikte çubuk yemden oluşur.

 

Yeşil renkli çubuklar Spirulina platensis algi içerir ve içerdiği liflerle sindirim sistemine yardımcı olur.
Kırmızı renkli çubuklari ise hayvansal proteinler ve astaxanthin ile balıkların renlerini geliştirir.
Doğal olarak BETA-1.3/1.6-GLUCAN ve stabilize C vitamini bağışkanlık sistemini güçlendirir.
Seçilmiş doğal karoten içerikleri bu balıkların mükemmel renklere kavuşmasını sağlar.

 

CICHLID SPIRULINA MEDIM STICKS / CICHLID SPIRULINA LARGE STICKS
CICHLID SPIRULINA MEDIUM STICKS, orta boy Ciklidler ve için Spirulina içerikli bitkisel, üstün renklendiricili ,zengin içerikli yüzen çubuk yemdir.


CICHLID SPIRULINA LARGE STICKS, büyük boy Ciklidler ve için Spirulina içerikli bitkisel, üstün renklendiricili ,zengin içerikli yüzen çubuk yemdir.

Spirulina platensis algi içerir ve içerdiği liflerle sindirim sistemini geliştirir. 
Doğal olarak BETA-1.3/1.6-GLUCAN ve  stabilize C  vitamini  bağışkanlık sistemini  güçlendirir.

 

SHRIMP STICKS

Tüm tatlı ve tuzlu su kabukluları için yüzen çubuk yemdir.

İçerikler: Balık eti ve türevleri, tahıllar, kabuklular ve yumuşakçalar(krill unu min.%2.5), bitkisel protein özleri, alg (spirulina platensis min.%3), mayalar, tahıllar, bitkisel ve hayvansal yağlar, minerlaller.

Analiz:  Ham protein % 45 , ham yağ % 7 ,ham selüloz % 4 ,ham kül % 10, Su % 8. 

 
SPIRULINA SUPER FORTE GRANULAT
Yüksek oranda Spirulina algi içeren bitkisel özel bir mini sticks yemdir. %36 Spirulina algi içerir.
Afrika Ciklidleri ,deniz balıkları ve bitkisel beslenme ihtiyacı olan diğer tatlı su balıkları için yüksek oranda (%36) Spirulina platensis içeren bitkisel içerikli granül yemdir.
Spirulina platensis sindirim ve bağışıklık sitemlerini destekler.
Büyümeyi ve mükemmel kondisyonu sağlayan,canlılığı arttıran yağ asitleri ,kolay sindirilebilir proteinler ,kaliteli amino asitler ,vitaminler ve iz elementlerin doğal kaynağıdır.
Doğal renklendirici özelliği SUPER SPIRULINA FORTE GRANULAT ile beslenen balıklarda mükemmel renkler ortaya çıkarır.
Bitkisel beslenen genç balıklar ve özellikle TANGANYIKA , MALLAWI Ciklidler için tavsiye edilir.
 
TROPICAL DİĞER STICKS YEMLER (*)
(*) Bu başlık altına sadece görsellerini bulabildiğim sticks yem ürünlerini ekledim. Bu ürünler ile ilgili yeterli içerik bilgisi bulan arakadaşlarımız konunun alt bölümüne kendileri de ekleyebilirler. Ancak bilgilerin düzenli olmasını istiyorsak konu ile ilgili bana ö.m. atarlarsa, başlıkları zenginleştirmek adına ilgili alanı güncellerim.
 
 
 
TABLET YEMLER

 

SPIRUTABIN

Optimal beslenme değerleri sunan ve yüksek oranda (%6) Spirulina içeren bir bitkisel tablet yemdir.

 
Konsantre renk pigmentleri ihtiva eder. Spirulinanın  düzenli bir sindirim sistemi  ve metabolizma geliştirme özelliğinden dolayı kolay sindirilebilir bir yemdir,aynı zamanda balıkların gelişimini ,canlılığını ve üretim kapasitelerinide  geliştirir.

KULLANIMI :  Balık sayısına bağlı olarak  akvaryuma günde 1-2 tablet  ve bir kaç kez cama yapıştırılır yada dibe  atılır.

Tropical süs balıkları için komple yem.

İçerikler:  Alg (iSpirulina platensis min. %6), Balık eti ve türevleri,tahıllar,kabuklular,bitkisel içerikler, et türevleri,bitkisel protein özleri,tahıllar,mayalar,süt ve türevleri,deniz yosunu,bitkisel ve hayvansal yağlar,mineraller.

Vitaminler : Vitamin A 22 400 IU/kg, vitamin D3    1 260 IU/kg, vitamin E (alpha-tocopherol acetate) 75 mg/kg, vitamin C (ascorbic acid phosphate) 285 mg/kg, lecithin , AB  standartlarının izin verdiği  miktarda renklendiriciler ve koruyucular .

Analiz: Ham protein % 40, ham yağ % 6 , ham selüloz % 3, ham kül % 9,5, Su % 8  .

 

SUPERTABIN A - SUPERTABIN B - SUPERTABIN JUMBO SIZE (25 mm)

SUPERTABIN A komple, karışık içerikli cama yapışan tablet yemdir.

SUPERTABIN B komple, karışık içerikli tablet yemdir.

SUPERTABIN JUMBO SIZE komple, karışık içerikli cama yapışan 25 mm tablet yemdir.

 

Tüm akvaryum balıkları ve diğer dip canlıları için hergün verilebilen tablet yemdir. Doğal bağışkanlık sistemini güçlendiren BETA GLUCAN içerir
KULLANIMI: Balık sayısına bağlı olarak akvaryuma günde 1-2 tablet ve bir kaç kez cama yapıştırılır yada dibe atılır. Tropical süs balıkları için komple yem
İçerikler: Balık eti ve türevleri, tahıllar, kabuklular, bitkisel içerikler, et türevleri, bitkisel protein özleri, tahıllar, mayalar, süt ve türevleri, deniz yosunu, bitkisel ve hayvansal yağlar, mineraller
Vitaminler: Vitamin A 25 600 IU/kg, vitamin D1 380 IU/kg, vitamin E (alpha-tocopherol acetate) 85 mg/kg, vitamin C 380 mg/kg, lecithin miktarda renklendiriciler ve koruyucular
Analiz: Ham protein % 44, ham yağ % 6,5 ,ham selüloz % 2,8 ,ham kül % 10,5 ,Su % 8

 

COLORTABIN

RENKLENDİRİCİ TABLET BALIK YEMİ

 

ÖZEL EKLER : L-CARNITINE, LECITHIN, VITAMIN E, ASTAXANTHIN

COLORTABIN , küçük ve orta boy akvaryum balıkları için tavsiye edilen yüksek protein içerikli  ve  renklendirici komple tablet yapışan yemdir.

KULLANIMI:  Balık sayısına bağlı olarak  akvaryuma günde 1-2 tablet  ve bir kaç kez cama yapıştırılır yada dibe  atılır.

İçerikler:  Balık eti ve türevleri,tahıllar,kabuklular,bitkisel içerikler, et türevleri,bitkisel protein özleri,tahıllar,mayalar,süt ve türevleri,yumurta ürünleri,deniz yosunu,bitkisel ve hayvansal yağlar,mineraller.

Vitaminler: Vitamin A 28 000 IU/kg, vitamin D3 1 750 IU/kg, vitamin E (alpha-tocopherol acetate) 120 mg/kg, vitamin C (ascorbic acid phosphate) 210 mg/kg, lecithin AB standartlarının izin verdiği miktarda renklendiriciler ve koruyucular .

AB  standartlarının izin verdiği  miktarda renklendiriciler ve koruyucular .

Analiz:  Ham protein % 44,6 , ham yağ % 6,8 ,ham selüloz % 2,2 ,ham kül % 10,5, Su % 9 

 

GREEN ALGE WAFERS

Vatoz balıkları ve otçul balıklar için Spirulina içerikli yüzen özel tablet yemdir.

 

Doğada bu balıklar kütük ve kaya üzerindeki yosunlarla beslenir. Bu tabletler yüksek oranda lif, spirulina ve iz elementler içerir.

Diğer büyük boy bitkisel beslenen balıklar için de uygundur.

Gece yemlemeler için uygundur. Suyu bulandırmadan uzun süre dayanır.

İçerik: Spirulina, Balık eti ve türevleri, kabuklular, yumuşakçalar, bitkisel protein özleri, mayalar, yağlar, vitaminler.

Analiz:  Ham protein % 43, ham yağ % 6, ham selüloz % 5 ,ham kül % 10, Su % 8.

 
PLECO’S TABIN

Vatoz türleri için 25 mm çapında yüzen tablet yemdir.

%1 Meşe palamudu unu ve %36 Spirulina içerir.

 

İçerikler: Meşe palamudu unu, Spirulina, Balık eti ve türevleri, tahıllar, kabuklular, bitkisel protein özleri, mayalar, süt ve türevleri, deniz yosunu, bitkisel ve hayvansal yağlar. Ab standartlarında renklendirici ve koruyucular.
Analiz:  Ham protein % 43, ham yağ % 5, ham selüloz % 3.5, ham kül % 9.5, Su % 10.
 
TROPICAL DİĞER TABLET YEMLER (*)
(*) Bu başlık altına sadece görsellerini bulabildiğim tablet yem ürünlerini ekledim. Bu ürünler ile ilgili yeterli içerik bilgisi bulan arakadaşlarımız konunun alt bölümüne kendileri de ekleyebilirler. Ancak bilgilerin düzenli olmasını istiyorsak konu ile ilgili bana ö.m. atarlarsa, başlıkları zenginleştirmek adına ilgili alanı güncellerim.

 
DOĞAL KURUTULMUŞ YEMLER

 

DAFNIA

Güneşte kurutulmuş su piresi (daphnia)

Küçük bir tatlı su kabuklusu olup, doğal tatlı su planktonu olarak geçer.

Bünyesinde doğal proteinler, karoten, kalsiyum ve magnezyum tuzları ve seçilmiş elementler barındırır.

 

RED MICO
RED MICO kurutulmuş doğal kan kurdudur.

 
Chironomus larvae.

Genellikle küçük balıklar için yüksek proteinli doğal bir yemdir.

 

TUBI KUBI
Kurutulmuş doğal kurt küpleridir. Freeze-dried tubifex worms

Balıklar ve su kaplumbağaları için yüksek proteinli doğal bir besindir.

 

GAMMARUS

Bir türlü tatlı su karidesi olup tüm kaplumbağa türleri ve büyük akvaryum balıkları için kullanılan doğal kurutulmuş bir besin kaynağıdır.

Kalsiyum, magnezyum, fosfor, elementler, kitin ve ß-karoten içerir.

 
TROPICAL DİĞER KURUTULMUŞ YEMLER (*)
(*) Bu başlık altına sadece görsellerini bulabildiğim kurutulmuş yem ürünlerini ekledim. Bu ürünler ile ilgili yeterli içerik bilgisi bulan arakadaşlarımız konunun alt bölümüne kendileri de ekleyebilirler. Ancak bilgilerin düzenli olmasını istiyorsak konu ile ilgili bana ö.m. atarlarsa, başlıkları zenginleştirmek adına ilgili alanı güncellerim.
 
 
 
 
* TROPİCAL firmasının yukarıdaki tüm yemlerin haricinde
JAPON BALIĞI/KOİ YEMLERİ ve SÜRÜNGEN YEMLERİ mevcuttur.
İçerikleri daha sonra eklenecektir.
 
* TROPİCAL firmasının yukarıdaki tüm yemlerin haricinde akvaryum katkıları ve bakım ürünleri,
bahçe havuzu ürünleri, teraryum ürünleri, sürüngen ürünleri de mevcuttur.
 
 
_______________________________________________________________________________
 
Fotoğraflar: Tropical'in resmi internet sitesinden alıntıdır. www.tropical.com.pl
_______________________________________________________________________________
 
Bilgiler;
Elimde bulunan yemlerin üzerindeki etiketlerden,
Türkiye distrübitörü broşüründen,
Satış sitelerinden ve
Paylaşım forumlarından toplanmıştır.
Reklam niteliğinde olmasın diye buraya yazmıyorum.
_______________________________________________________________________________
 
Tropical firmasının Türkiye distrübitörü:
NEPTUN-FORA DIŞ TİC. ve PAZ. A.Ş.'dir.
İletişim adresleri aşağıdaki gibidir.
 
İsmet Paşa Mah. Uluhan Sk. No:9 Üstün İş Merkezi 34160 Bayrampaşa-İstanbul
Tel:   0212 613 90 02
         0212 613 90 04
         0212 613 90 06
Faks: 0212 613 90 12
_______________________________________________________________________________
 
Tropical firmasının iletişim adresleri aşağıdaki gibidir.
 
Adress: TROPICAL Tadeusz Ogrodnik ul. Opolska 25 41-507 Chorzów

Export: (+4832) 249 92 10
e-mail:
export@tropical.com.pl 

web: www.tropical.com.pl

_______________________________________________________________________________

 
İçerik 19.08.2010 da Shadow designer tarafından yüklenmiştir.
Shadow designer2010-08-20 12:03:04

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

RadinantÇevrim Dışı

Kayıt: 30/05/2008
İl: Kocaeli
Mesaj: 3812
RadinantÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2010 15:38
Umut Bey bu güzel çalışmanız için size teşekkür ederim.Sayenizde Tropical gibi üst seviye bir markanın yemlerini diğer akvarist arkadaşlarımız daha yakından inceleme fırsatı bulacaktır.
 
Konunuzu iğneledim.
 
Saygılar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sinorÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]2,3,48207[/C]
Kayıt: 01/05/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 3480
sinorÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2010 18:44
Bu zamana kadar hep sera ve tetra marka yemler kullandım. Bu sene Tropicali keşfettim ve gerçekten aşırı memnunum. Gerçekten çok kaliteli yemleri var. Sera ve Tetradan daha etkili olduğunu söyleyebilirim. Bu güzel çalışma için çok teşekkürler Umut Abi. İnşallah Tanganyika pul yemini bulabilirim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mekrögÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 05/10/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 2513
mekrögÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2010 23:03
Umut eline ve zamanına sağlık. Sera ve Tetradan başka yem bilmiyoruz malesef. bu çalışmanı büyük bir açlık ile okudum. İnanıyorum ki balıklarımda aynı benim gibidirler. Elimde ki Sera yemler biter bitmez Tropical yemleri deneyeceğim.
 
Saygılar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Neil&YuriÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 06/05/2010
İl: Balikesir
Mesaj: 300
Neil&YuriÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2010 23:14
Fiyatları hakkında bilgi alabilir miyiz?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Umut KatipoğluÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/08/2008
İl: Izmir
Mesaj: 3335
Umut KatipoğluÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2010 09:52
[QUOTE=aqua_boy]Bu zamana kadar hep sera ve tetra marka yemler kullandım. Bu sene Tropicali keşfettim ve gerçekten aşırı memnunum. Gerçekten çok kaliteli yemleri var. Sera ve Tetradan daha etkili olduğunu söyleyebilirim. Bu güzel çalışma için çok teşekkürler Umut Abi. İnşallah Tanganyika pul yemini bulabilirim. [/QUOTE]
 
Gerçekten bende 2 yıl önce keşfettiğimde güvendiğim bir akvaryumcu kalıbımı basarım gibi cümleler kullanınca bende 3 kutu yem almıştım sadece daha fazla çeşite ulaşmam içi 1 kutu yemide hediye etmişti ve gerçekten memnun kaldım.
 
Şimdilerde toplamda 35-40 çeşit olmak üzere Tropical, NLS, JBL, OSI, Dainichi, Larviva, Sera ve Tetra markalarının yemlerini kullanıyorum.
 
Not: ________________ reklam niteliği taşımaması için bir süre sonra silinecektir.
Gaziantep Ayba Akvaryumda Tanganyika Flake 100 gr : 10 TL
Birçok Tropical marka yem kovadan bölme olarak mevcut.
Erdal Bey sirius27 adlı kullanıcı ile iletişime geçebilirsin. Ticari ilanlar bölümü 2. sayfa...


[QUOTE=mekrög]Umut eline ve zamanına sağlık. Sera ve Tetradan başka yem bilmiyoruz malesef. bu çalışmanı büyük bir açlık ile okudum. İnanıyorum ki balıklarımda aynı benim gibidirler. Elimde ki Sera yemler biter bitmez Tropical yemleri deneyeceğim.  
Saygılar
[/QUOTE]
 
Görkem çok teşekkür ederim. Bulabildiğim daha fazla çeşitler için güncellemeler yapacağım.
 
Benece Heroineler keşke sera-tetra bitmeden alsa da tadına baksak diyorlar. Çünkü İzmir'deki kardeşleri yemlerden çok memnun. Üstelik granül boyları 1 mm den biraz daha büyük. Ne kadar bol çeşit o kadar yeme karşı isteklilik sağlıyor.


[QUOTE=hakeri]Fiyatları hakkında bilgi alabilir miyiz?[/QUOTE]
 
Haksal abi fiyatlar çok değişiklik gösteriyor. Ama bazı ticari üyelerin sattığını gördüm. Bir de Teleskop akvaryum dan bir araştır derim. Onda oldukça fazla çeşit var.


İnternette bulduğun bir ilanı mutlaka kıyaslayacak başka bir ilan bulursun. Çok uçuk fiyatlarla karşılaşırsan buradan sorabilirsin.
 
 
 
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GÜVENÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]4250,1[/B] [C]2,2,23556[/C]
Kayıt: 06/03/2007
İl: Ankara
Mesaj: 2190
GÜVENÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2010 10:37
Çok güzel bir çalışma iğnelenmesi çok iyi olmuş.
Emeğiniz için tebrik ederim.Kazanannn

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2010 11:20
SUPER SPIRUTABIN A
vegetable adhesive tablets with high content ofspirulina (36%)
 
içeriği yüksek (% 36) Spirulina platensis alg genç Afrika cichlidleri ile Sebze alt besleyici tablet hangi alg yiyiciler gibi deniz balıkları ve kabuklular dahil algler ve diğer balık beslemek. Spirulina platensis ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor olumlu sindirim süreçleri etkiler. Bu doymamış yağ asitlerinin kaynağı, kolayca assimilable protein eksojen amino asitler, vitaminler ve yoğun büyüme, çok iyi durumda ve canlılık sağlar iz elementler bakımından zengindir. Karotenoidler balık düzenli SUPER SPIRUTABIN B. It VEGETABIN A, SPIRUTABIN ile otçul balık diyet değişiklik önerilir beslenen eğer renkler sağlamak spirulina mevcut
TRANSLATE ÇEVİRİSİ :)
 
Tam olarak ne diyor bilemiyorum TÜRKÇE sini bulamadım ama bildiğim kadarı ile %36 Spurilina içeren en iyi tablet yem olarak tropheuslarınız ve diğer bütün otçul beslenen balıklar için iyi bir yemdir.

 

Vegetable adhesive tablets with high content (36%) of Spirulina platensis algae for young African cichlids which feed on algae and other fish, including marine ones, whose diet requires a considerable amount of plant material. Spirulina platensis reinforces the immunity system and positively affect digestive processes. It is the source of unsaturated fatty acids, easily assimilable protein rich in exogenous amino acids, vitamins and trace elements, which ensures intesive growth, excellent condition and vitality. Carotenoids present in spirulina ensure beautiful colours if the fish are regularly fed with SUPER SPIRUTABIN A. It is recommended to vary the diet of herbivorous fish with VEGETABIN A, SPIRUTABIN.

 

Code No.
Bar code No.
Article
Packing
No. of pcs in one
20312
5900469203125
Super SpiruTabin A
tin
75 ml
42 g
ca 90 tablets
6 / 240
20314
5900469203149
Super SpiruTabin A
tin
300 ml
170 g
ca 360 tablets
6 / 96
20317
5900469203170
Super SpiruTabin A
bucket
 
2 kg
ca 4 000 tablets
1 / –


Remember!
Original packing guarantees high quality parameters and excellent usability of Tropical products.


SUPER SPIRUTABIN B
vegetable bottom-feeder tablets with high content of spirulina (36%)

Buda daha küçük ebatta olan tableti.

Vegetable bottom-feeder tablets with high content (36%) of Spirulina platensis algae for young African cichlids which feed on algae and other fish, including algae eaters as well as marine fish and crustaceans. Spirulina platensis reinforces the immunity system and positively affect digestive processes. It is the source of unsaturated fatty acids, easily assimilable protein rich in exogenous amino acids, vitamins and trace elements which ensures intensive growth, excellent condition and vitality. Carotenoids present in spirulina ensure colours if the fish are regularly fed with SUPER SPIRUTABIN B. It is recommended to vary the diet of herbivorous fish with VEGETABIN A, SPIRUTABIN.

Code No.
Bar code No.
Article
Packing
No. of pcs in one
20322
5900469203224
Super SpiruTabin B
tin
75 ml
48 g
ca 240 tablets
6 / 240
20324
5900469203248
Super SpiruTabin B
tin
300 ml
170 g
ca 820 tablets
6 / 96
20327
5900469203279
Super SpiruTabin B
bucket
 
2 kg
ca 10 000 tablets
1 / –
fordmustang2010-08-20 12:52:45

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Umut KatipoğluÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/08/2008
İl: Izmir
Mesaj: 3335
Umut KatipoğluÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2010 11:47
Evet çok teşekkür ederim, bunu koymayı unutmuşum. Bu tablet %36 Spirulina içerikli serinin tablet formu. İçerik aynı ama A modeli daha büyük cama yapışan formada, B tablet ise dibe batan daha küçük tablet formda
SPIRULINA SUPER FORTE (FLAKE)
SPIRULINA SUPER FORTE GRANULAT
SPIRULINA SUPER FORTE MINI GRANULAT
SPIRULINA SUPER FORTE MICRO GRANULAT
SPIRULINA SUPER FORTE MINI STICKS
Fakat bunun dilimizde bilgileri mevcut olmadığı için diğer ürünlerin içeriğinin aynısını da altına yazmak istemiyorum. O yüzden görsellerini diğer tablet yemler başlığına ekliyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

asc73Çevrim Dışı

Kayıt: 10/07/2010
İl: Ankara
Mesaj: 41
asc73Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2010 00:02
Gerçekten çok güzel ve yararlı bir çalışma olmuş. Elinize ve emeğinize sağlık. Sizin gibi emek harcayanlar sayesinde hobiye olan ilgimiz ve bilgimiz daha da artmaktadır.
Tekrar teşekkürler ve saygılar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Umut KatipoğluÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/08/2008
İl: Izmir
Mesaj: 3335
Umut KatipoğluÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2010 10:52
Yorumlardan ötürü herkese teşekkür ederim. Bu yemi keşfettikten sonra neden yıllardır Sera ve Tetra'dan kopulamadığını soruyorum. Onlarında daha profesyonel çalışmaları ve geliştirdikleri formulasyonları mevcut. Tropical ve bunun gibi piyasamızda yeni sayılan diğer markalarıda türler üzerinde ayrı ayrı deneyip paylaşalım ki doğru yolu hep birlikte bulalım. Hem emeğimiz hem paramız boşa gitmesin. Doğayı taklid etmeye çalıştığımız akvaryumlarımızda canlılarımıza en iyi hizmeti sunamak boynumuzun borcu diye düşünüyorum.
 
Bu arda tüm markalarda olduğu gibi Tropical'in de bazı serilerinin olduğunu farketmişsinizdir.
ASTA Serisi: Pul, Granül ve Tablet çeşitleri vardır. / Astaxanthin içerikli...
CICHLID Serisi: Pul, Granül, Orta boy Sticks, Büyük boy Sticks ve Tablet çeşitleri vardır. / Tüm Cichlidler için...
D Serisi: Pul ve Granül çeşitleri vardır. / Discuslar için...
SPIRULINA Serisi: Pul, Granül, Orta boy Sticks, Büyük boy Sticks, Tablet ve Wafers çeşitleri vardır. / Spirulina ve sebze içerikli...
SPIRULINA SUPER FORTE Serisi: Pul, Mikro Granül, Mini Granül, Granül, Mini Sticks, Sticks, A tablet, B tablet ve Jumbo Tablet çeşitleri vardır. / %36 Spirulina içerikli...
VIT Serisi: Pul, Mikro Granül, Mini Granül, Granül, A Tablet, B Tablet ve Jumbo Tablet çeşitleri vardır. / Bağışıklık geliştirici...
 
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

madstormÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 29/08/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 2843
madstormÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2010 14:12
Güzel bir paylaşım. Bence çok kaliteli yemler. Özellikle süper forte ile cichled granül.madstorm2010-10-29 14:13:10

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

befalconÇevrim Dışı

Kayıt: 09/03/2010
İl: Manisa
Mesaj: 76
befalconÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2010 02:41
Bir sonraki alacağım yem kesinlikle tropical olacak. Yaptığım araştırmalara göre Alman menşei olan ve Sera, Tetra ya göre daha uygun fiyatlı, kalitesi bir gram eksik olmayan yemmiş. Bakalım balıklarımda beğenecek mi?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Evren OltacıÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/01/2010
İl: Ankara
Mesaj: 406
Evren OltacıÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2011 12:04
Kişisel Bilgilendirme

Sizlere Polonya asıllı bir marka olan Tropical yemlerinin ürünlerini sitemiz arşivinde
barınması adına tek bir başlık altında toplamayı düşündüm. Nedeni ise bu markanın
kendi sitesinde Türkçe dil desteğinin olması benim gözümde Türk hobicilere verdiği desteğin bir göstergesi olduğu içindir...

Bu firmanın yemleri ülkemizde malesef bugün itibariyle bir çoğu bulunmamaktadır.
Şuan en çok tablet yemleri piyasada mevcuttur Yaklaşık olarak 250 çeşit yemi olan bu
markanın ürünleri dilerim ki en kısa zamanda biz akvaristlerin kullanımına sunulur...

Bazı Terimler
Etçiller (carnivorous). Hayvansal besinler ile beslenmeleri gerekir
Otçullar (herbivorous). Yosunlar, canlı bitkiler ve hazır yemler beslenme için idealdir.
Hem etçil hemde otçullar (omnivorous). Hayvansal, bitkisel besinler ve hazır yemler beslenme için idealdir.

Bu arada
Tropical firmasında
EXPORT MANAGER: BEKIR ÖDER

İsmine rastladım büyük bir ihtimal Türk diye düşünüyorum
Sakın yanlış anlaşılmasın nokta kadar bir bağlantım yoktur...

Saygılarımla

Evren K. Oltacı


************************************************************************************
************************************************************************************
************************************************************************************






http://www.tropical.com.pl/tropical-strona-glowna,d1,0,tr.html

Tropical, 1977 yılında kurulmuştur. Küçük bir işletme olarak yoluna başlayan şirket, süs balıkları için yem üreten, sadece Polonya'da değil, onlarca dünya ülkesinde tanınan büyük bir üretici haline gelmiştir. Şirketin modern ve tamamen otomatikleştirilmiş üretim tesislerinde akvaryum ve havuz balıkları, sürüngenler, küçük kemirgen hayvanlar ve kuşlar için pul, granül yemler ve ayrıca preparatlar ve test kitleri üretilmektedir. Şu anda şirket,balıklar için 250 civarı değişik yem üretmektedir. Bu ürünler küçük torbalardan kutulara ve büyük ve ekonomik kovalara kadar değişik şekillerde paketlenmektedir. Ürünlerimiz arasında çeşitli balık türleri ve gruplarına yönelik, karışık, bitkisel, renklendirici, balıkların canlılığını ve kondisyonlarını artırıcı, çok amaçlı ve özel yemler bulunmaktadır.

Tropical marka yemler yüksek kaliteli doğal hammaddeler kullanılarak üretilmektedir. Bu alanda uzun yılların tecrübesi sonucu elde edilen bilgi birikimimiz ve akvaryumculuğa karşı merakımız, ürünlerimizin formüllerinin mükemmel olmasını sağlamaktadır. Yüksek kalite ve kanıtlanmış etkili sonuçlar Tropical marka yemlerin özelliklerindendir. Ancak, ürünlerimizi diğerlerinden ayıran en önemli özellik, onları üretirken ortaya koyduğumuz özveridir. Bu özveri, Tropical ürünlerinin benzersiz olmasını sağlamaktadır.


************************************************************************************
************************************************************************************
************************************************************************************

Tropical Firması Yemlerini Dört Başlık Altında Toplamış
Standart Yemler --- Premium Yemler --- Profesyonel Yemler --- Doğal Yemler ---


************************************************************************************
Tropical Standart Yemler
************************************************************************************



ICHTIO-VIT
Karışık ana pul yem

Yüksek kaliteli ve özenle seçilmiş hayvansal ve bitkisel besin maddelerini içeren, omnivor balıklar için tasarlanmış karışık pul yemdir. Yemin çok iyi dengelenmiş içeriği ve içeriğinde bulunan özenle seçilmiş vitamin ve mikro elementler balıkların dengeli bir şekilde büyümelerini ve gelişmelerini sağlarken aynı zamanda enerji ihtiyaçlarını da karşılamaktadır. Ichtio-vit, profesyonel balık tesislerinde Premium ve Profesyonel serisinden yemlerle birlikte yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Ichtio-vit standart seri yemleri Bio-vit ve Ovo-vit ve Premium seri yemleri Vegetable ve Vitality & Color gibi bitkisel ve renklendirici yemlerle birlikte balıklar için besin çeşitliliğini sağlamak amacıyla kullanılabilir.

*****************************************************************************************

BIO-VIT
Bitkisel ana pul yem.

Otçul balıkların günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere tasarlanmış olmakla birlikte omnivor balıklar için ek yem olarak kullanılması da önerilen bitkisel pul yemdir. Yemin çok iyi dengelenmiş içeriği ve içeriğinde bulunan özenle seçilmiş vitamin ve mikro elementler balıkların dengeli bir şekilde büyümelerini ve gelişmelerini sağlarken aynı zamanda enerji ihtiyaçlarını da karşılamaktadır. Yemin içeriğinde bulunan sindirime yardımcı maddeler sayesinde otçul balıkların diğer balıklardan daha uzun olan sindirim kanalları düzgün çalışır. Düzenli olarak Bio-vit ile beslenen balıklar kabızlık ve sindirim sistemi enfeksiyonlarına karşı daha dirençlidirler. Bio-vit otçul balıklar için besin çeşitliliğini sağlamak amacıyla Vegetable, Spirulina Flakes gibi diğer bitkisel yemlerle birlikte kullanılabilir.

************************************************************************************

OVO-VIT
Yumurta sarısı ilaveli yüksek enerjili ek yem.

Akvaryum balıklarının çoğu için ek yem olarak önerilen yumurta sarısı ilaveli, yüksek enerjili pul yemdir. İçeriğinde bulunan kolay sindirilebilir protein ve yumurta sarısında bulunan lesitin ve ayrıca vitaminler ve mikro elementler balıkların büyümelerine ve yumurtlama dönemine hazırlanmalarında önemli bir rol oynamaktadır. Dolayısıyla, Ovo-vit yumurtlama dönemindeki balıkların, larvaların ve genç balıkların diyetlerinin vazgeçilmez bir unsurudur. Yüksek besin değeri
nedeniyle bu yem balıkların özel bakıma ve yüksek enerjili, kolay sindirilebilir besinlere ihtiyaç duyduğu iyileşme döneminde kullanılabilir. Yemde bulunan yumurta sarısı sadece lesitin açısından zengin değildir, ayrıca yüksek oranda doymamış yağ asitleri ve balıkların renklerini canlandıran karotenoid grubu doğal renk pigmentlerini de içerir.

************************************************************************************

TROPICAL
Yüksek protein içerikli ana pul yem.

Omnivor ve etçil balıkların günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere tasarlanmış yüksek protein içerikli pul yemdir. Protein içeriğinin yüksek olması nedeniyle Tropical, yumurtlama dönemindeki balıkların, larvaların ve genç balıkların diyetlerinin vazgeçilmez bir parçasıdır. Yemin içeriğinde bulunan bitkisel ve hayvansal proteinler balıklar için hayati öneme sahip olan esansiyel amino asit gereksinimlerini karşılayabilmek için özenle seçilmiştir. Tropical'ın düzenli kullanılması balıkların vücutlarının etkin bir şekilde gelişmesine yardımcı olmaktadır ve ayrıca gerekli vitaminler, makro ve mikro elementlerin temin edilmesi açısından önemlidir. Tropical standart serisinden yemler Bio-vit ve Ovo-vit ve Premium serisinden yemler Vegetable ve Vitality & Color gibi bitkisel ve renklendirici yemlerle birlikte balıklar için besin çeşitliliğini sağlamak amacıyla kullanılabilir.

************************************************************************************


TROPICAL GRANULAT
Yüksek protein içerikli ana granül yem.

Akvaryum dibinden veya suyun orta kısımlarından beslenen omnivor ve etçil balıkların günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere tasarlanmış proteince zengin batıcı granül yemdir. Yüksek protein oranı nedeniyle Tropical Granulat yumurtlama dönemindeki balıklar ve yavru balıklar için özellikle önerilen bir yemdir. Yemin içeriğinde bulunan bitkisel ve hayvansal proteinler balıklar için hayati öneme sahip olan esansiyel amino asit gereksinimlerini karşılayabilmek için özenle seçilmiştir. Tropical Granulat'ün düzenli kullanılması balıkların vücutlarının etkin bir şekilde gelişmesine yardımcı olmaktadır ve ayrıca gerekli vitaminler, makro ve mikro elementlerin temin edilmesi açısından önemlidir. Tropical Granulat, Spirulina Granulat ve Vitality & Color Granulat gibi bitkisel ve renklendirici yemlerle birlikte balıklar için besin çeşitliliğini sağlamak amacıyla kullanılabilir.

************************************************************************************

SUPER WAVIL
Küçük balık türleri için hafif, karışık pul yem.

Akvaryumlarda sıklıkla rastlanılan popüler küçük balık türleri olan kılıçkuyruklar, lepistesler, moliler, platiler, barbuslar, danio ve Japon balıklarının günlük beslenmeleri için tasarlanmış karışık pul yemdir. Super Wavil, narin yapısı ve tadı nedeniyle balıklar tarafından iştahla yenilen bir yemdir. Yemin özenle seçilmiş içeriği ve içinde bulunan vitaminler ve mikro elementler dengeli bir büyüme ve gelişmeyi ve yüksek fiziksel kondisyonu garanti eder. Yukarıdaki balık türlerinin dengeli beslenmesini sağlamak için Super Wavil'in Hobby Mix ve Bio-vit, Spirulina Flakes gibi bitkisel yemler, Ovo-vit ve Vitality & Color gibi renklendirici yemler ile birlikte kullanılması önerilir.

************************************************************************************

HOBBY MIX
Küçük balık türleri için karışık pul yem.

Küçük balık türleri olan kılıçkuyruklar, lepistesler, moliler, platiler, barbuslar, danio ve Japon balıklarının günlük beslenmeleri için tasarlanmış karışık pul yemdir. Narin yapısı ve özenle seçilmiş içeriği nedeniyle Hobby Mix balıklar tarafından kolayca sindirilebilen bir yemdir. Hobby Mix, çekici kokusu ve tadı sayesinde balıkların iştahlarını açar. İçeriğinde bulunan vitaminler ve mikro elementler balıkların dengeli bir şekilde gelişmelerini ve yüksek bir fiziksel kondisyona sahip olmalarını sağlar. Yukarıdaki balık türlerinin dengeli beslenmesini sağlamak için Hobby Mix'in Super Wavil ve Bio-vit, Spirulina Flakes gibi bitkisel yemler, Ovo-vit ve Vitality & Color gibi renklendirici yemler ile birlikte kullanılması önerilir.
 

************************************************************************************

TUBIVIT

Tubifex ve kan kurdu larvaları içeren protein açısından zengin pul yem.

Sivrisinek larvaları gibi suda yaşayan omurgasız hayvanlarla beslenen balıklar için tasarlanmış proteince zengin pul yemdir. Tubivit'in üretiminde özel bir yöntemle temizlenmiş ve hazırlanmış Tubifex ve kan kurdu larvaları kullanılmıştır. Yüksek protein içeriği, vitamin ve mikro element ilavesi balıkların gelişimlerine ve fiziksel kondisyonlarının yüksek tutulmasına yardımcı olmaktadır. Tubivit balıklarına sucul omurgasız hayvanlar vermeyi arzulayan ama canlı yemlerde sıklıkla bulunan patojenlerin zararlı etkilerinden çekinen akvaryum meraklıları için ideal bir pul yemdir. Bu balıklar için ayrıca liyofilize yemler olan Tubi Cubi, Red Mico ve FD Brine Shrimp'i de tavsiye ederiz. 

************************************************************************************

KIRYSEK
Dip balıkları için karışık yem.

Akvaryum dibinden beslenen corydoras, kuhli türü solucan balıkları, kedi balıkları ve yosun yiyiciler gibi omnivor ve etçil balıkların günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere tasarlanmış küçük taneli, batıcı ve karışık balık yemidir. Kirysek balıkların besin gereksinimlerini karşılayan ve dengeli bir şekilde büyümelerini ve gelişmelerine yardımcı olan özenle dengelenmiş hayvansal ve bitkisel besinler içerir. İçeriğindeki vitaminler ve mikro elementler balıkların fiziksel kondisyonlarını ve bağışıklık sistemlerini en yüksek seviyede tutmalarını sağlar. Dip balıklarının diyetlerini zenginleştirmek amacıyla Welsi Gran, Cichlid Gran, D-Allio Plus Granulat, Spirulina Granulat gibi granül yemlerin yanı sıra SuperTabin B gibi tablet yemleri de kullanabilirsiniz.

************************************************************************************

KARIŞIK VITABIN
Kendinden yapışkanlı karışık tablet yem.

Küçük omnivor balıkların ve dip balıklarının günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere kendinden yapışkanlı tabletler şeklinde tasarlanmış karışık yemdir. Gelişmekte olan balık larvaları için mükemmel bir ek besindir. Yemin içeriğinde bulunan stabilize C vitamini bağışıklık sistemini güçlendirerek balık metabolizmasının patojenlerle daha etkili bir biçimde savaşmasını sağlar. Özenle dengelenmiş içeriği ve içeriğinde bulunan vitamin ve mikro elementler sayesinde balıklarınızın büyüme ve gelişmelerine yardımcı olmasının yanı sıra enerji ihtiyaçlarını da karşılar. Karışık Vitabin profesyonel balık yetiştirme çiftliklerinde Premium ve Profesyonel serisinden balık yemleriyle birlikte sıklıkla kullanılmaktadır. Balıklarınızın diyetlerini zenginleştirmek için bitkisel Vitabin, ColorTabin, SpiruTabin gibi yemleri kullanmanız önerilir.
  ************************************************************************************

BİTKİSEL VITABIN
Kendinden yapışkanlı bitkisel tablet yem.

Küçük omnivor balıkların ve dip balıklarının günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere kendinden yapışkanlı tabletler şeklinde tasarlanmış bitkisel yemdir. Gelişmekte olan balık larvaları için mükemmel bir ek besindir. Yemin içeriğinde bulunan stabilize C vitamini bağışıklık sistemini güçlendirerek balık metabolizmasının patojenlerle daha etkili bir biçimde savaşmasını sağlar. Yemin içeriğinde bulunan sindirime yardımcı maddeler sayesinde otçul balıkların diğer balıklardan daha uzun olan sindirim kanalları düzgün çalışır. Düzenli olarak bitkisel Vitabin ile beslenen balıklar kabızlık ve sindirim sistemi enfeksiyonlarına karşı daha dirençlidirler. Otçul balıkların diyetlerini zenginleştirmek amacıyla spirulina katkılı yemler olan SuperTabin ve Super SpiruTabin A gibi yemleri de kullanmanızı öneririz.

************************************************************************************

************************************************************************************
Tropical Premium Yemler
************************************************************************************

SUPERVIT
Beta-glukan katkılı, karışık pul yem.

Omnivor akvaryum balıklarının günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere tasarlanmış karışık pul yemdir. Yem sekiz farklı pul içerir. İçeriğinde doğal bir immunostimülan olan beta-glukan, astaksantin, Kelp algleri, spirulina, kril gibi lezzetli kabuklu canlılar bulunmaktadır. İçeriğinde bulunan yüksek kaliteli maddeler, özenle seçilmiş vitaminler ve mikro elementler özenli bir bakım gerektiren balık türlerinin beslenme ve enerji ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Supervit'in zengin içeriği bu yemin karışık balık türleri yetiştirilen birçok akvaryumda bitkisel ve proteince zengin diğer yemlerle birlikte ana yem olarak kullanılabilmesini sağlamaktadır. Ayrıca Vegetable, Vitality & Color gibi pul yemleri de öneririz.
 

************************************************************************************



SUPERVIT GRANULAT
Beta-glukan katkılı, karışık granül yem.

Akvaryum dibinden veya orta kısımlarından beslenen omnivor balıkların günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere tasarlanmış karışık, batıcı granül yem. Granül yemin içeriğinde bulunan doğal bir immunostimülan olan beta-glukan ve stabilize C vitamini balığın metabolizmasının patojenlerle savaşmasına yardımcı olmak suretiyle bağışıklık sistemini güçlendirir. İçeriğinde bulunan yüksek kaliteli maddeler, özenle seçilmiş vitaminler ve mikro elementler özenli bir bakım gerektiren balık türlerinin beslenme ve enerji ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Supervit Granulat'ün zengin içeriği bu yemin karışık balık türleri yetiştirilen birçok akvaryumda kullanılabilmesini sağlamaktadır. Ayrıca Spirulina Granulat ve Vitality & Color Granulat marka granül yemlerimizi de öneririz.
 

************************************************************************************
SUPERVIT MINI GRANULAT
Beta-glukan katkılı, karışık granül yem.

Küçük akvaryum balıkları ve gelişmekte olan balık larvalarının günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere geliştirilmiş karışık, küçük taneli, batıcı granül yemdir. Granül yemin içeriğinde bulunan doğal bir immunostimülan olan beta-glukan ve stabilize C vitamini balığın metabolizmasının patojenlerle savaşmasına yardımcı olmak suretiyle bağışıklık sistemini güçlendirir. İçeriğinde bulunan yüksek kaliteli maddeler, özenle seçilmiş vitaminler ve mikro elementler özenli bir bakım gerektiren balık türlerinin beslenme ve enerji ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Supervit Mini Granulat küçük balık türlerinin bulunduğu akvaryumlarda kullanılmaktadır. Bu tür balıklar için ayrıca diğer küçük taneli granül yemlerimizi ve kendinden yapışkanlı tablet yemlerimiz olan SuperTabin A ve VegeTabin A gibi yemleri öneririz.


************************************************************************************


VEGETABLE
Proteince zengin, beta-glukan, ıspanak ve ısırgan katkılı bitkisel pul yem.

Otçul balıkların günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere geliştirilmiş proteince zengin bitkisel pul yemdir. Vegetable ayrıca omnivor balıklar için ek yem olarak da kullanılabilir. Granül yemin içeriğinde bulunan doğal bir immunostimülan olan beta-glukan ve stabilize C vitamini balığın metabolizmasının patojenlerle savaşmasına yardımcı olmak suretiyle bağışıklık sistemini güçlendirir. Yemin içeriğinde bulunan diyet lifleri ve ısırgan otu sindirimi düzenler. Sindirimin düzenlenmesi otçul balıklar için çok önemlidir çünkü sindirim kanalları uzun ve narindir. Isırgan otu ve ıspanak ayrıca balıkların sindirim sistemlerinde bulunan flora için doğal bir vitamin, mikro element ve klorofil kaynağıdır. Otçul balıkların diyetlerini zenginleştirmek amacıyla Spirulina Flakes ve Super Spirulina Forte gibi spirulina bakımından zengin yemleri kullanabilirsiniz.
 

************************************************************************************

SPIRULINA FLAKES
Spirulina platensis katkılı bitkisel pul yem.

Spirulina platensis (%6) katkılı bitkisel pul yem. Ağızda kuluçka yapan Malawi gölü balık türleri, lepistesler, molinezya ve diğer vivipar balıklar gibi otçul ve omnivor tatlı su ve tuzlu su balıklarının günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Spirulinanın mükemmel besleyici özelliği balıkların fiziksel kondisyonlarının yüksek tutulmasına ve sindirime yardımcı olmaktadır. Bu durum beslenmeleri özenle planlanması gereken uzun sindirim kanallarına sahip olan otçul balıklar için özellikle önemlidir. Spirulinada bulunan karotenoid grubu renk pigmentleri balıkların renklerinin daha canlı olmasını sağlarken aynı zamanda birçok fizyolojik sürece etki etmek suretiyle metabolizmanın çalışmasını düzenlemekte, ayrıca hücreleri serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı korumaktadır.
 

************************************************************************************

SPIRULINA GRANULAT
Spirulina platensis katkılı bitkisel granül yem.

Spirulina platensis (%6) katkılı bitkisel granül yem. Ağızda kuluçka yapan Malawi gölü balık türleri, botialar ve yosun yiyiciler gibi otçul ve omnivor tatlı su ve tuzlu su balıklarının günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Spirulinanın mükemmel besleyici özelliği balıkların fiziksel kondisyonlarının yüksek tutulmasına ve sindirime yardımcı olmaktadır. Bu durum beslenmeleri özenle planlanması gereken uzun sindirim kanallarına sahip olan otçul balıklar için özellikle önemlidir. Spirulinada bulunan karotenoid grubu renk pigmentleri balıkların renklerinin daha canlı olmasını sağlarken aynı zamanda birçok fizyolojik sürece etki etmek suretiyle metabolizmanın çalışmasını düzenlemekte, ayrıca hücreleri serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı korumaktadır.


************************************************************************************

VITALITY & COLOR
Proteince zengin astaksantin katkılı pul renklendirici yem.

Omnivor ve etçil balıkların günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere tasarlanmış, proteince zengin, renklendirici ve canlandırıcı özellikli pul yemdir. İçeriğindeki yüksek protein, E vitamini ve lesitin oranı nedeniyle balıkların büyüme ve üreme döneminde kullanılması önerilmektedir. Yemin içeriğinde bulunan doğal renklendiriciler beta-karoten ve kırmızı alg Haematococcus pluvialis'ten elde edilen astaksantin balıkların renklerini canlandırmakta, ayrıca üreme gibi fizyolojik süreçlere olumlu olarak etki etmekte ve hücreleri serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı korumaktadır. Balıkların yemde bulunan yağlardan en etkin bir şekilde yararlanabilmeleri için Vitality & Color balıkların metabolizmalarına yardımcı olan L-karnitin bakımından zenginleştirilmiştir. Vitality & Color'u Spirulina Flakes gibi bitkisel yemlerle birlikte kullanmanız önerilir.
 

************************************************************************************

VITALITY & COLOR GRANULAT
Proteince zengin astaksantin katkılı renklendirici granül yem.

Omnivor ve etçil balıkların günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere tasarlanmış, proteince zengin, renklendirici ve canlandırıcı özellikli batıcı granül yemdir. İçeriğindeki yüksek protein, E vitamini ve lesitin oranı nedeniyle balıkların büyüme ve üreme döneminde kullanılması önerilmektedir. Yemin içeriğinde bulunan doğal renklendiriciler beta-karoten ve kırmızı alg Haematococcus pluvialis'ten elde edilen astaksantin balıkların renklerini canlandırmakta, ayrıca üreme gibi fizyolojik süreçlere olumlu olarak etki etmektedir. Balıkların yemde bulunan yağlardan en etkin bir şekilde yararlanabilmeleri için Vitality & Color Granulat balıkların metabolizmalarına yardımcı olan L-karnitin bakımından zenginleştirilmiştir. Vitality & Color Granulat'ü Spirulina Granulat, Super Spirulina Forte Granulat gibi bitkisel yemlerle birlikte kullanmanız önerilir.

  ************************************************************************************


GOLDFISH COLOR
Japon balıkları için buğday embriyosu katkılı renklendirici ana yem.

Akvaryumlarda ve havuzlarda yaşayan genç koiler ile her türlü Japon balıkları için temel renklendirici yemdir. Goldfish Color'un zengin içeriği sazan balıklarına dengeli bir beslenme sağlarken ayrıca fiziki kondisyonlarını yüksek bir seviyede tutmalarına yardımcı olur. Yemin içeriğinde bulunan bitki karışımlarından elde edilen diyet lifleri bu tür balıkların sahip olduğu uzun sindirim kanallarının doğru çalışmasına yardımcı olurken, L-karnitin yağ metabolizmalarını düzenler. Yemde mevcut buğday embriyoları yüksek besin değerli doymamış yağ asitleri, konsantre vitaminler ve mikro elementler içerir. Düzenli olarak Goldfish Color ile beslenen balıkların renkleri, kolay sindirilebilir astaksantin ve beta-karoten sayesinde daha canlı olur. Goldfish Color'u Goldfish Colour Pellet ve Spirulina Flakes gibi yemlerle birlikte kullanmanız tavsiye edilir.

************************************************************************************

GOLDFISH COLOUR PELLET
Japon balıkları için beta-glukan katkılı temel renklendirici granül yem.

Akvaryumlarda ve havuzlarda yaşayan genç koiler ile her türlü Japon balıklarının günlük beslenmeleri için tasarlanmış küçük tanecikli, yüzücü, renklendirici temel granül yem. Goldfish Colour Pellet'in zengin içeriği Japon balıklarına dengeli bir beslenme sağlarken ayrıca fiziki kondisyonlarını yüksek bir seviyede tutmalarına yardımcı olur. Yemde mevcut olan kolay sindirilebilir astaksantin gibi doğal renklendiriciler kırmızı, turuncu ve sarı renkli balıkların renklerinin daha canlı ve parlak olmasını sağlar. C vitamini ve mayalardan elde edilen bir immunostimülan olan beta-glukan balıkların bağışıklık sistemlerini güçlendirir. Goldfish Colour Pellet'i Goldfish Color, Spirulina Granulat, Super Spirulina Forte Granulat gibi yemlerle birlikte kullanmanız önerilir.

************************************************************************************

CICHLID COLOR
Çiklitler için proteince zengin, temel renklendirici yem.

Ağızda kuluçka yapan Malawi gölü çiklitleri gibi omnivor ve etçil çiklitlerin günlük beslenmeleri için tasarlanmış proteince zengin ana yemdir. Yemde bulunan ısırgan madde dönüşümünü düzenlerken karaciğer ve pankreasın çalışmasına yardımcı olur. Güçlü bir doğal immunostimülan olan beta-glukan balıkların bağışıklık sistemlerini aktive etmektedir. Kril, Spirulina platensis ve Haematococcus pluvialis'den elde edilen karotenoid grubu doğal pigmentler sayesinde balıkların renkleri canlı ve parlak bir hale gelir. İçeriği çok zengin olan bu yemi düzenli bir şekilde kullanırsanız yüksek fiziki kondisyonlu, sağlıklı ve canlı renkli balıklara sahip olursunuz. Cichlid Color'un diğer çiklit yemleri olan Malawi, Tanganyika, Super Spirulina Forte ile birlikte kullanılması önerilir. 

************************************************************************************

CICHLID GRAN
Çiklitler için beta-glukan katkılı temel renklendirici granül yem.

Balıkların renklerini canlandırıcı etkiye sahip karışık temel batıcı granül yem. Cichlid Gran ağızda kuluçka yapan Malawi gölü balıkları gibi omnivor çiklitlerin günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere hazırlanmıştır. Güçlü bir doğal immunostimülan olan beta-glukan balıkların bağışıklık sistemlerini aktive etmektedir. Kabuklu canlılardan ve alglerden elde edilen karotenoid grubu doğal pigmentler sayesinde balıkların renkleri canlı ve parlak bir hale gelir. İçeriği çok zengin olan bu yemi düzenli bir şekilde kullanırsanız yüksek fiziki kondisyonlu, sağlıklı ve canlı renkli balıklara sahip olursunuz. Cichlid Gran'ın diğer çiklit yemleri olan Malawi, Cichlid Color, Discus Gran ve Super Spirulina Forte Granulat ile birlikte kullanılması önerilir.
 
************************************************************************************

D-50 PLUS
Diskuslar için proteince zengin renklendirici pul yem.

Diskuslar ve yüksek besin gereksinimli diğer balık türlerinin günlük beslenmeleri için tasarlanmış yüksek protein içerikli (%50) renklendirici pul yemdir. D-50 Plus'un yüksek besin değeri onu yumurtlama dönemindeki balıklar ve yavru balıklar için ideal bir yem yapmaktadır. Yemin içeriğindeki kalamar ve kril yemin lezzetini artırırken esansiyel amino asitlerce zengin bir kolay sindirilir protein kaynağı sağlamaktadır. Haematococcus pluvialis gibi alglerden elde edilen doğal astaksantin balıkların canlı ve parlak renklere sahip olmalarını sağlamaktadır. Doğal bir immunostimülan olan beta-glukan balıkların hastalıklara karşı bağışıklıklarını artırmaktadır. Düzenli olarak D-50 Plus ile beslenen balıklar sağlıklı, aktif ve doğurgan olurlar. Diskuslar için tasarlanmış diğer Tropical marka yemleri de kullanmanızı öneririz.
 

************************************************************************************

D-50 PLUS GRANULAT
Diskuslar için proteince zengin renklendirici granül yem.

Diskuslar ve yüksek besin gereksinimli diğer balık türlerinin günlük beslenmeleri için tasarlanmış yüksek protein içerikli (%50) renklendirici granül yemdir. D-50 Plus Granulat'ün yüksek besin değeri onu yumurtlama dönemindeki balıklar ve yavru balıklar için ideal bir yem yapmaktadır. Yemin içeriğindeki kalamar ve kril yemin lezzetini artırırken esansiyel amino asitlerce zengin, kolay sindirilir bir protein kaynağı sağlamaktadır. Haematococcus pluvialis gibi alglerden elde edilen doğal astaksantin balıkların canlı renklere sahip olmalarını sağlamaktadır. Doğal bir immunostimülan olan beta-glukan balıkların hastalıklara karşı bağışıklıklarını artırmaktadır. Düzenli olarak bu yem ile beslenen balıklar sağlıklı, aktif ve doğurgan olurlar. Diskuslar için tasarlanmış diğer Tropical marka yemleri de kullanmanızı öneririz.

************************************************************************************


REGULAR
Diskuslar için L-karnitin katkılı, karışık temel pul yem.

Renkli diskuslar ve yüksek besin gereksinimlerine sahip diğer balık türlerinin günlük beslenmeleri için tasarlanmış karışık temel pul yemdir. Yüksek protein oranı sayesinde yetiştirilen diskusların beslenme ihtiyaçlarını karşılamakta ve gelişme ve üremelerine yardımcı olmaktadır. Yemin içeriğindeki kolay sindirilir proteinler ve esansiyel aminoasitler yemin lezzetini de artıran kril ve kalamardan elde edilmektedir. Isırgandan ve spirulina alglerinden elde edilen bitkisel katkı maddeleri sindirim sistemini düzenler ve balıkları kabızlığın tehlikeli etkilerinden korur. Regular L-karnitin bakımından zenginleştirilmiştir. L-karnitin yağ metabolizmasını aktive ederek balıklara ek bir enerji kaynağı sağlar. Regular'ın diskuslar için tasarlanmış diğer Tropical marka yemlerle birlikte kullanılması önerilir.

************************************************************************************
DISCUS GRAN
Astaksantin katkılı renklendirici granül yem.

Değişik renklere sahip diskuslar ve yüksek besin gereksinimlerine sahip diğer balık türlerinin, özellikle de akvaryum dibinden veya suyun orta kısımlarından yem alan balıkların günlük beslenmeleri için tasarlanmış renklendirici granül yemdir. Yüksek protein oranı sayesinde yetiştirilen diskusların beslenme ihtiyaçlarını karşılamakta ve gelişme ve üremelerine yardımcı olmaktadır. Bitkilerden ve Spirulina platensis'ten elde edilen sindirimi düzenleyici lifler sindirim kanallarının çalışmasını düzenler ve balıkları kabızlığın tehlikeli etkilerine karşı korur. Discus Gran balıkların canlı renklere sahip olmalarını sağlayan doğal astaksantin bakımından zenginleştirilmiştir. Discus Gran'ın diskuslar için tasarlanmış diğer Tropical marka yemlerle birlikte kullanılması önerilir.


************************************************************************************


WELSI GRAN
Dip balıkları için karışık yem.

Akvaryum dibinden beslenen corydoras , kuhli türü solucan balıkları, kedi balıkları ve yosun yiyiciler gibi omnivor ve etçil balıkların günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere tasarlanmış karışık batıcı granül balık yemidir. Welsi Gran balıkların besin gereksinimlerini karşılayan ve dengeli bir şekilde büyümelerine ve gelişmelerine yardımcı olan özenle dengelenmiş hayvansal ve bitkisel besinler içerir. İçeriğindeki vitaminler ve mikro elementler balıkların fiziksel kondisyonlarını ve bağışıklık sistemlerini en yüksek seviyede tutmalarını sağlar. Dip balıklarının diyetlerini çeşitlendirmek amacıyla Welsi Gran'ı Cichlid Gran, Discus Gran, Spirulina Granulat gibi diğer granül yemlerle birlikte kullanabilirsiniz. Daha büyük yayın türleri için batıcı tablet tipindeki yemler daha uygundur.

************************************************************************************


BETTA
Beta balıkları için kril ve kan kurdu katkılı ana yem.

Beta balıkları ve yem olarak küçük suda yaşayan organizmaları tercih eden küçük labirent balıklarının günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere hazırlanmış karışık temel pul yemdir. Dolayısıyla Betta, besin değeri yüksek pullar dışında ayrıca liyofilize edilmiş kan kurdu larvalarını da içerir. Genelde çok seçici olan balıklar için yemin çekici olmasını sağlamak amacıyla pul yemin içeriği kril bakımından zenginleştirilmiştir. Yemin yüksek protein oranı ve yemde bulunan özenle seçilmiş vitamin ve mikro elementler balıkların fiziksel kondisyonlarını ve sağlıklarını olumlu yönde etkilemektedir. Yemde bulunan beta-karoten gibi doğal renk pigmentleri balıkların canlı ve parlak renklere sahip olmalarını sağlamaktadır. Beta balıklarının diyetlerini zenginleştirmek için Krill Flake ve Tropical marka diğer liyofilize edilmiş yemleri kullanabilirsiniz.


************************************************************************************

BETTA GRANULAT
Beta balıkları için temel granül yem.

Betta Granulat beta balıkları ve diğer labirentli balıklar için hazırlanmış temel granül yemdir. İçeriğinde bulunan özenle seçilmiş maddeler ve granüllerin uygun büyüklükleri sayesinde bu yem bütün beta balıkları, guramiler, cennet balıkları ve colisalar tarafından iştahla yenmektedir. Yemin düzenli olarak kullanılması balıkların renklerinin daha canlı olmasını sağlar. Betta Granulat'ün üretiminde en son teknolojiler kullanılmıştır ki bu da ürünün kalitesi hakkında bir fikir vermektedir.


************************************************************************************

GUPPY
Lepistesler için deniz tuzu katkılı ana yem.

Lepistesler ve diğer vivipar balıkların günlük beslenmeleri için tasarlanmış karışık temel pul yemdir. Yemin içeriği doğal deniz tuzu bakımından zenginleştirilmiştir. Bu da üreme ve yavrulama ile çok yakından ilişkili olan elektrolit dengesine ve osmotik basınca ve ayrıca larvaların ve ebeveynlerin canlılığına olumlu bir etki etmektedir. Yemin içeriğinde bulunan bitki ve Spirulina platensis kaynaklı sindirim düzenleyicileri balıkların sindirim sisteminin çalışmasını düzenler ve kabızlığı önler. Yemin yüksek protein oranı ve yemde bulunan özenle seçilmiş vitamin ve mikro elementler balıkların fiziksel kondisyonlarını, orantılı bir şekilde büyümelerini ve sağlıklarını olumlu yönde etkilemektedir. Vivipar balıkların diyetlerini zenginleştirmek amacıyla Supervit, Spirulina Flakes, Vitality & Color gibi diğer Tropical marka yemleri kullanmanızı öneririz.


************************************************************************************

BREEDER MIX

Profesyonel balık çiftliklerinde yetiştirilen balıklar için karışık pul yem.

Profesyonel balık çiftliklerinde, balık toptancılarında, hayvan mağazalarında, hayvanat bahçelerinde, vs. bulunan popüler süs balıklarının hemen hepsinin günlük beslenmeleri için uygun karışık pul yemdir. Breeder Mix, üretiminde kullanılan zengin içeriğe sahip maddeler nedeniyle besin değeri çok yüksek bir yemdir. Yemin içeriğinde bulunan kolay sindirilebilir proteinler ve lesitin gibi yüksek besin değerine sahip maddeler balıkların büyümelerine ve gelişmelerine yardımcı olur. İçeriğinde bulunan özenle seçilmiş vitamin ve mikro elementler balıkların fiziki kondisyonlarını yükseltir, ayrıca stabilize edilmiş C vitamini balıkların bağışıklık sistemlerini güçlendirir. Ayrıca Bio-vit, Ovo-vit, Tropical gibi diğer Tropical marka yemleri de öneririz.


************************************************************************************

SUPERTABIN A

Beta-glukan katkılı, karışık, kendinden yapışkanlı tablet yem.

Omnivor balıkların, dip balıklarının, gelişmekte olan larvaların, salyangozların ve su kaplumbağalarının günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere tasarlanmış kendinden yapışkanlı tabletler halinde karışık yemdir. Yemin içeriğinde bulunan doğal bir immunostimülan olan beta-glukan ve stabilize C vitamini hayvanın metabolizmasının patojenlerle savaşmasına yardımcı olmak suretiyle bağışıklık sistemini güçlendirir. İçeriğinde bulunan yüksek kaliteli maddeler, özenle seçilmiş vitaminler ve mikro elementler özenli bir bakım gerektiren balık türlerinin beslenme ve enerji ihtiyaçlarını karşılamaktadır. SuperTabin A'nın zengin içeriği bu yemin karışık balık türleri yetiştirilen birçok akvaryumda kullanılabilmesini sağlamaktadır. VegeTabin A, ColorTabin, SpiruTabin gibi tablet yemlerimizi de tavsiye ederiz.
 

************************************************************************************ 

SUPERTABIN B
Beta-glukan katkılı, karışık, tablet dip yemi.

Çöpçü balıkları, yosun yiyiciler, kedi balıkları ve daha büyük omnivor ve etçil balıkların günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere dibe batan tabletler şeklinde tasarlanmış karışık yemdir. SuperTabin B ayrıca kabuklular, salyangozlar ve su kaplumbağaları için de mükemmel bir yemdir. Yemin içeriğinde bulunan doğal bir immunostimülan olan beta-glukan ve stabilize C vitamini hayvanın metabolizmasının patojenlerle savaşmasına yardımcı olmak suretiyle bağışıklık sistemini güçlendirir. İçeriğinde bulunan yüksek kaliteli maddeler, özenle seçilmiş vitaminler ve mikro elementler özenli bir bakım gerektiren balık türlerinin beslenme ve enerji ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Ayrıca VegeTabin B, ColorTabin, SpiruTabin gibi tablet yemlerimizi de tavsiye ederiz.
 

************************************************************************************


SUPERTABIN JUMBO SIZE
Büyük tabletler şeklinde karışık ana yem.

25 mm çaplı kendinden yapışkanlı tabletler şeklinde karışık yemdir. Yayın ve çöpçü balıkları gibi büyük balıklar için ideal bir yemdir. SuperTabin Jumbo Size, büyük boyutlarda olması nedeniyle küçük ve orta boy balıklar içeren kalabalık akvaryumlarda da kullanılması önerilir. Yemin içeriğinde bulunan doğal bir immunostimülan olan beta-glukan ve stabilize C vitamini hayvanın metabolizmasının patojenlerle savaşmasına yardımcı olmak suretiyle bağışıklık sistemini güçlendirir. İçeriğinde bulunan özenle seçilmiş maddeler ve bunlara ek olarak vitaminler ve mikro elementler özenli bir bakım isteyen balık türlerinin beslenme ve enerji ihtiyaçlarını mükemmel bir şekilde karşılar. Büyük balık yetiştiricileri için ayrıca yine 25 mm çaplı tabletler halinde hazırlanan Pleco'sTabin'i de öneririz.

************************************************************************************


 VEGETABIN A
Kendinden yapışkanlı, proteince zengin bitkisel tablet yem.

Küçük otçul balıkların günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere yapışkanlı tabletler şeklinde tasarlanmış bitkisel yemdir. Gelişmekte olan balık larvaları ve omnivor balıklar için mükemmel bir ek besindir. Yemin içeriğinde bulunan doğal bir immunostimülan olan beta-glukan ve C vitamini balığın metabolizmasının patojenlerle savaşmasına yardımcı olmak suretiyle bağışıklık sistemini güçlendirir. Yemin içeriğinde bulunan diyet lifleri ve ısırgan otu sindirimi düzenler. Sindirimin düzenlenmesi otçul balıklar için çok önemlidir çünkü sindirim kanalları uzun ve narindir. Isırgan otu ve ıspanak ayrıca balıkların sindirim sistemlerinde bulunan flora için doğal bir vitamin, mikro element ve klorofil kaynağıdır. Otçul balıkların diyetlerini zenginleştirmek amacıyla spirulina katkılı yemler olan SuperTabin ve Super SpiruTabin A gibi yemleri de kullanmanızı öneririz.

************************************************************************************

VEGETABIN B
Beta-glukan, ısırgan ve ıspanak katkılı, proteince zengin bitkisel batıcı tablet yem.

Otçul dip balıklarının günlük beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere dibe batan tabletler şeklinde hazırlanmış proteince zengin bitkisel yem. Gelişmekte olan balık larvaları ve omnivor balıklar için mükemmel bir ek besindir. Yemin içeriğinde bulunan doğal bir immunostimülan olan beta-glukan ve C vitamini balığın metabolizmasının patojenlerle savaşmasına yardımcı olmak suretiyle bağışıklık sistemini güçlendirir. Yemin içeriğinde bulunan diyet lifleri ve ısırgan otu sindirimi düzenler. Sindirimin düzenlenmesi otçul balıklar için çok önemlidir çünkü sindirim kanalları uzun ve narindir. Isırgan otu ve ıspanak ayrıca balıkların sindirim sistemlerinde bulunan flora için doğal bir vitamin, mikro element ve klorofil kaynağıdır. Otçul balıkların diyetlerini zenginleştirmek amacıyla spirulina katkılı yemler olan SpiruTabin ve Super SpiruTabin B gibi yemleri de kullanmanızı öneririz.

************************************************************************************

COLORTABIN
Astaksantin katkılı, proteince zengin kendinden yapışkanlı tabletler halinde renklendirici yem.

Omnivor ve etçil balıkların, gelişmekte olan larvaların ve dip balıklarının günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere tasarlanmış proteince zengin, renklendirici ve canlandırıcı özellikli kendinden yapışkanlı tablet yemdir. İçeriğindeki yüksek protein, E vitamini ve lesitin oranı nedeniyle balıkların büyüme ve üreme döneminde kullanılması önerilmektedir. Yemin içeriğinde bulunan doğal renklendiriciler beta-karoten ve kırmızı alg Haematococcus pluvialis'ten elde edilen astaksantin balıkların renklerini canlandırmakta, ayrıca birçok fizyolojik sürece olumlu olarak etki etmektedir. Balıkların yemde bulunan yağlardan en etkin bir şekilde yararlanabilmeleri için ColorTabin balıkların yağ metabolizmalarına yardımcı olan L-karnitin bakımından zenginleştirilmiştir. ColorTabin'i SpiruTabin ve Super SpiruTabin A gibi bitkisel yemlerle birlikte kullanmanız önerilir.

************************************************************************************

CICHLITABIN
Çiklitler için kendinden yapışkanlı tabletler şeklinde tasarlanmış renklendirici ana yem.

Küçük çiklitler, gelişmekte olan larvalar ve ağızda kuluçka yapan genç Malawi gölü balıkları gibi omnivor türlerin günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere kendinden yapışkanlı tabletler şeklinde tasarlanmış renklendirici ana yemdir. CichliTabin ayrıca salyangozlar, su kaplumbağaları ve kabukluları beslemek amacıyla da kullanılabilir. Güçlü ve doğal bir immunostimülan olan beta-glukan balıkların ve diğer hayvanların bağışıklık sistemlerini aktive eder. Kabuklu canlılardan ve alglerden elde edilen karotenoid grubu doğal pigmentler sayesinde balıkların renkleri canlı ve parlak bir hale gelir. İçeriği çok zengin olan bu yemi düzenli bir şekilde kullanırsanız yüksek fiziki kondisyonlu, sağlıklı ve canlı renkli balıklara sahip olursunuz. CichliTabin'in diğer çiklit yemleri olan Malawi ve Cichlid Color ile birlikte kullanılması önerilir

************************************************************************************

SPIRUTABIN
Spirulina platensis katkılı (%6) kendinden yapışkanlı bitkisel tablet yem.

Yosun yiyiciler ve çöpçü balıkları gibi akvaryum dibinden beslenen otçul ve omnivor balıklar ile gelişmekte olan larvaların günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere Spirulina platensis (%6) katkılı kendinden yapışkanlı tabletler şeklinde tasarlanmış bitkisel bir yemdir. Spirulina'nın mükemmel besleyici özelliği balıkların fiziksel kondisyonlarının yüksek tutulmasına ve sindirime yardımcı olmaktadır. Bu durum beslenmeleri özenle planlanması gereken uzun sindirim kanallarına sahip olan otçul balıklar için özellikle önemlidir. Spirulinada bulunan karotenoid grubu renk pigmentleri balıkların renklerinin daha canlı olmasını sağlarken aynı zamanda birçok fizyolojik sürece etki etmek suretiyle metabolizmanın çalışmasını düzenlemekte, ayrıca hücreleri serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı korumaktadır.

************************************************************************************

MIKROVIT BASIC
Yavru balıklar için ana yem.

Yavru balıklar için hazırlanmış karışık bir yemdir. Küçük balıkların kolaylıkla yiyebileceği şekilde öğütülmüştür. Yemin içeriğinde bulunan Spirulina platensis, kril ve kalamar gibi canlılardan elde edilen en kaliteli bitkisel ve hayvansal besin maddeleri gelişmekte olan küçük balıkların yüksek besin gereksinimlerini karşılamaktadır. Özenle dengelenmiş vitamin ve mikro element oranı yavruların uygun bir şekilde büyüyüp gelişmelerini garanti etmekte ve yaşamlarının bu dönemlerinde bu maddelerin eksikliği sonucu oluşabilecek geri dönülmez hasarlara karşı yavru balıkları korumaktadır. Yavru balıklar için mümkün olduğunca çeşitlendirilmiş bir diyet oluşturulması önerilmektedir. Bu amaçla Mikrovit Basic'in diğer Mikrovit serisi yemlerle ve Artemia salina kistlerinden elde edilen canlı larvalarla birlikte kullanılması gerekmektedir.

.************************************************************************************

MIKROVIT VEGETABLE
Yavru balıklar için ısırgan ve ıspanak katkılı bitkisel yem.

Yavru balıklar için hazırlanmış bitkisel bir yemdir. Küçük balıkların kolaylıkla yiyebileceği şekilde öğütülmüştür. Yemin içeriğinde ısırgan, ıspanak ve Spirulina platensis'ten elde edilen bitkisel maddelerden bol miktarda bulunmaktadır. Bu maddeler diyetlerinde çok miktarda bitkisel yemlere ihtiyaç duyan balıkların (örneğin vivipar balıklar) yüksek beslenme gereksinimlerini karşılamaktadır. Özenle dengelenmiş vitamin ve mikro element oranı yavruların uygun bir şekilde büyüyüp gelişmelerini garanti etmekte ve yaşamlarının bu dönemlerinde bu maddelerin eksikliği sonucu oluşabilecek geri dönülmez hasarlara karşı yavru balıkları korumaktadır. Yavruların diyetlerini çeşitlendirmek amacıyla Mikrovit Vegetable'ı Mikrovit serisinden diğer yemler ve Artemia salina kistlerinden elde edilen canlı larvalarla birlikte kullanmanız önerilir.

************************************************************************************

MIKROVIT HI-PROTEIN
Yumurta sarısı katkılı, proteince zengin yavru yemi.

Yavru balıklar için hazırlanmış proteince zengin bir yemdir. Küçük balıkların kolaylıkla yiyebileceği şekilde öğütülmüştür. İçeriğinde bulunan kolay sindirilebilir proteinler, yumurta sarısında bulunan besin değeri yüksek maddeler ve karotenoidlerce zengin lezzetli bir besin maddesi olan kril yavru balıkların yüksek besin gereksinimlerini karşılayarak büyüme ve gelişimlerine yardımcı olur. Özenle dengelenmiş vitamin ve mikro element oranı yavruların uygun bir şekilde büyüyüp gelişmelerini garanti etmekte ve yaşamlarının bu dönemlerinde bu maddelerin eksikliği sonucu oluşabilecek geri dönülmez hasarlara (örneğin, kemik yetmezliği) karşı yavru balıkları korumaktadır. Yavruların diyetlerini çeşitlendirmek amacıyla Mikrovit Hi-Protein'i Mikrovit serisinden diğer yemler ve Artemia salina kistlerinden elde edilen canlı larvalarla birlikte kullanmanız önerilir.
 

************************************************************************************

MIKROVIT SPIRULINA
Spirulina katkılı karışık larva yemi.

Yavru balıklar için hazırlanmış karışık bir yemdir. Küçük balıkların kolaylıkla yiyebileceği şekilde öğütülmüştür. Yemin içeriği Spirulina platensis (%6), kolay sindirilebilir proteinler, karotenoid grubu doğal renk pigmentleri, vitaminler ve mikro elementler bakımından zengindir. Mikrovit Spirulina birçok süs balığı türünün yavruları için mükemmel bir yemdir. Düzenli olarak bu yemle beslenen balıklar dengeli olarak büyür ve gelişirler ve ayrıca yaşamlarının bu dönemlerinde vitamin ve mikro element eksikliği sonucu oluşabilecek geri dönülmez hasarlara karşı korunurlar. Yavruların diyetlerini çeşitlendirmek amacıyla Mikrovit Spirulina'yı Mikrovit serisinden diğer yemler ve Artemia salina kistlerinden elde edilen canlı larvalarla birlikte kullanmanız önerilir.

************************************************************************************

MARINE FLAKES
Deniz balıkları için temel pul yem.

Küçük ve orta boy omnivor deniz balıkları ile kabuklu hayvanların günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere tasarlanmış karışık temel pul yemdir. Marine Flakes'in içeriğindeki maddeler genel olarak deniz suyundan elde edilmiştir. Bu maddeler balıkların kondisyonlarını yüksek tutmak için bire birdir. Yemde ayrıca Spirulina platensis (%8,75), kolay sindirilir proteinler, vitaminler, mikro elementler ve karotenoid grubu renk pigmentleri bulunur. Spirulina sindirim sisteminin çalışmasını düzenler ve balıkları kabızlığın zararlı etkilerinden korur. Deniz balıkları için Super Spirulina Forte, Super Spirulina Forte Granulat, Super Spirulina Forte Mini Granulat, D-Allio Plus gibi Tropical yemlerini de tavsiye ederiz.
 

************************************************************************************

MARINE GRAN
Deniz balıkları için temel granül yem.

Küçük ve orta boy omnivor deniz balıkları ile kabuklu hayvanların günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere batıcı granül şeklinde tasarlanmış karışık temel yemdir. Marine Gran'ın içeriğindeki maddeler genel olarak deniz suyundan elde edilmiştir. Bu maddeler balıkların kondisyonlarını yüksek tutmak için bire birdir. Yemde ayrıca Spirulina platensis (%8,75), kolay sindirilir proteinler, vitaminler, mikro elementler ve karotenoid grubu renk pigmentleri bulunur. Spirulina sindirim sisteminin çalışmasını düzenler ve balıkları kabızlığın zararlı etkilerinden korur. Deniz balıkları için Super Spirulina Forte, Super Spirulina Forte Granulat, Super Spirulina Forte Mini Granulat, D-Allio Plus gibi Tropical yemlerini de tavsiye ederiz.

************************************************************************************


************************************************************************************
Tropical Profesyonel Yemler
************************************************************************************

D-ALLIO PLUS
Sarımsak katkılı karışık pul yem.

Diskuslar ve deniz balıkları da dahil olmak üzere yüksek besin gereksinimleri olan diğer balıklar için tasarlanmış sarımsak katkılı (%6) karışık pul yemdir. D-Allio Plus'un üretiminde sarımsağın (Allium sativum L.) eskiden beri bilinen önemli özelliklerinden yararlanılmıştır. Bu doğal katkı balıkların metabolizmalarını güçlendirir ve sindirime yardımcı olur. Yüksek besin değeri, özenle seçilmiş vitamin ve mikro elementler ve sarımsağın doğal özellikleri nedeniyle iyileşme döneminde ve balıkların yeni koşullara alışmaları sırasında vazgeçilmez bir yemdir. Diskusların diyetlerini çeşitlendirmek için D-Allio Plus'u Regular, D-50 Plus ve Astacolor gibi Tropical marka diğer yemlerle dönüşümlü olarak kullanmanız önerilir.

************************************************************************************ 

D-ALLIO PLUS GRANULAT
Sarımsak katkılı karışık granül yem.

Diskuslar ve deniz balıkları da dahil olmak üzere yüksek besin gereksinimleri olan diğer balıklar için tasarlanmış sarımsak katkılı (%6) karışık granül yemdir. D-Allio Plus Granulat'ün formülünde sarımsağın (Allium sativum L.) eskiden beri bilinen önemli özelliklerinden yararlanılmıştır. Bu doğal katkı balıkların metabolizmalarını güçlendirir ve sindirime yardımcı olur. Yüksek besin değeri, özenle seçilmiş vitamin ve mikro elementler ve sarımsağın doğal özellikleri nedeniyle iyileşme döneminde ve balıkların yeni koşullara alışmaları sırasında vazgeçilmez bir yemdir. Diskusların diyetlerini çeşitlendirmek için D-Allio Plus Granulat'ü Regular, D-50 Plus ve Astacolor gibi Tropical marka diğer yemlerle dönüşümlü olarak kullanmanız önerilir.

************************************************************************************

D-ALLIOTABIN
Sarımsak katkılı, kendinden yapışkanlı karışık tablet yem.

Diskuslar, yayın balıkları, karidesler ile deniz balıkları ve kabuklu deniz hayvanları için kendinden yapışkanlı tabletler halinde tasarlanmış sarımsak katkılı (%6) karışık bir yemdir. D-AllioTabin'in formülünde sarımsağın (Allium sativum L.) eskiden beri bilinen önemli özelliklerinden yararlanılmıştır. Bu doğal katkı balıkların metabolizmalarını güçlendirir ve sindirime yardımcı olur. Yüksek besin değeri, özenle seçilmiş vitamin ve mikro elementler ve sarımsağın doğal özellikleri nedeniyle iyileşme döneminde ve balıkların yeni koşullara alışmaları sırasında vazgeçilmez bir yemdir. Genç diskusların ve diğer yüksek besin gereksinimli türlerin diyetlerini çeşitlendirmek amacıyla D-AllioTabin'i D-50 Plus, Super Spirulina Forte Mini Granulat gibi Tropical marka diğer yemlerle dönüşümlü olarak kullanmanız önerilir.
  ************************************************************************************

ASTACOLOR
Diskuslar için yoğun etkili renklendirici pul yem.

Diskusların (özellikle kırmızı diskuslar) ve canlı renklere sahip olmasını istediğimiz diğer balıkların günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere hazırlanmış karışık, renklendirici pul yem. Yemin içeriğinde bulunan Haematococcus pluvialis gibi alglerden elde edilen astaksantin gibi kolayca sindirilebilir karotenoid grubu renk pigmentleri sayesinde balıklarınızın renkleri canlılaşır ve parlaklaşır. Astacolor'da kırmızı renk karotenoidler kullanıldıysa da diğer renklerin de canlılaşmasını sağlamaktadır. Doğal pigmentler balıkların renklerini canlılaştırmakla kalmaz, ayrıca balıkların bağışıklık sistemlerini ve fiziki kondisyonlarını da olumlu yönde etkiler. Diskusların ve diğer yüksek gereksinimli türlerin diyetlerini çeşitlendirmek için Regular, D-Allio Plus ve D-Vital Plus gibi Tropical yemlerini de kullanmanız önerilir.

************************************************************************************

ASTATABIN
Diskuslar için kendinden yapışkanlı tabletler halinde renklendirici yem.

Farklı renklerdeki genç diskusların, dip balıklarının ve kabukluların günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere kendinden yapışkanlı tabletler şeklinde tasarlanmış renklendirici karışık yem. Yemin içeriğinde bulunan Haematococcus pluvialis gibi alglerden elde edilen astaksantin gibi kolayca sindirilebilir karotenoid grubu renk pigmentleri sayesinde balıklarınızın renkleri kısa bir süre içerisinde canlılaşır ve parlaklaşır. AstaTabin'de kırmızı renk karotenoidler kullanıldıysa da diğer renklerin de canlılaşmasını sağlamaktadır. Doğal pigmentler balıkların renklerini canlılaştırmakla kalmaz, ayrıca balıkların bağışıklık sistemlerini ve fiziki kondisyonlarını da olumlu etkiler. Genç diskusların ve diğer yüksek gereksinimli türlerin diyetlerini çeşitlendirmek için Super SpiruTabin A ve D-Allio Tabin gibi Tropical yemlerini de kullanmanız önerilir.

************************************************************************************

D-VITAL PLUS
Diskuslar için E vitamini katkılı, canlandırıcı pul yem.

Yumurtlama dönemindeki balıkların, diskusların ve diğer yüksek gereksinimli türlerin günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere hazırlanmış, E vitaminince zengin, canlandırıcı karışık pul yem. D-Vital Plus'un besin değeri çok yüksektir, dolayısıyla balıkların olgunlaşmasına ve üremelerine yardımcı olmaktadır. Ayrıca ebeveynlerin yavruları beslemek için mukoza üretmelerini de sağlar. Bahsedilen süreçlerde E vitamini, yumurta sarısından elde edilen kolay sindirilebilir lesitin ve kalamar ve krilden elde edilen lezzetli ve kolay sindirilebilir proteinler önemli roller oynamaktadır. Yemin içeriğinde bulunan L-karnitin yağ metabolizmasını güçlendirerek yumurtlama ve yavru bakımı sırasında gerekli olan ekstra enerjinin temin edilmesini sağlar. Diskusların diyetlerini çeşitlendirmek amacıyla D-50 Plus, Super Spirulina Forte gibi Tropical marka yemleri de kullanmanız önerilir.
  ************************************************************************************

SUPER SPIRULINA FORTE
Spirulina içeriği yüksek (%36) bitkisel pul yem.

Afrika kökenli yosun yiyici çiklitler ve bitkisel besinlere ihtiyaç duyan deniz balıkları gibi diğer balıklar için tasarlanmış yüksek oranda Spirulina platensis (%36) içeren bitkisel pul yem. Spirulina platensis türü algler balıkların bağışıklık sistemini aktive etmekte ve ayrıca sindirim süreçlerine olumlu etkilerde bulunmaktadır. Bu algler balıkların fiziki kondisyonlarını yükselten, büyümelerini ve canlılıklarını olumlu olarak etkileyen doymamış yağ asitleri, kolay sindirilebilir proteinler ve esansiyel aminoasitler bakımından zengindirler. Bu yemin düzenli kullanılması halinde spirulinada mevcut karotenoidler sayesinde balıklarınızın renkleri daha canlı ve parlak olur. Otçul balıklarınızın diyetlerini çeşitlendirmek amacıyla Vegetable, Spirulina Flakes, Malawi gibi yemleri de kullanmanız önerilir.

************************************************************************************

SUPER SPIRULINA FORTE GRANULAT
Spirulina içeriği yüksek (%36) bitkisel batıcı granül yem.

Afrika kökenli yosun yiyici çiklitler ve bitkisel besinlere ihtiyaç duyan deniz balıkları gibi diğer balıklar için tasarlanmış yüksek oranda Spirulina platensis (%36) içeren bitkisel granül yem. Spirulina platensis türü algler balıkların bağışıklık sistemini aktive etmekte ve ayrıca sindirim süreçlerine olumlu etkilerde bulunmaktadır. Bu algler balıkların fiziki kondisyonlarını yükselten, büyümelerini ve canlılıklarını olumlu olarak etkileyen doymamış yağ asitleri, kolay sindirilebilir proteinler ve esansiyel aminoasitler bakımından zengindirler. Bu yemin düzenli kullanılması halinde spirulinada mevcut karotenoidler sayesinde balıklarınızın renkleri daha canlı ve parlak olur. Otçul balıklarınızın diyetlerini çeşitlendirmek amacıyla Vegetable, Spirulina Granulat, Malawi gibi yemleri de kullanmanız önerilir.

************************************************************************************

SUPER SPIRULINA FORTE MINI GRANULAT
Spirulina içeriği yüksek (%36) bitkisel batıcı mini granül yem.

Afrika kökenli yosun yiyici çiklitler ve bitkisel besinlere ihtiyaç duyan deniz balıkları gibi diğer genç balıklar için tasarlanmış yüksek oranda Spirulina platensis (%36) içeren bitkisel mini granül yem. Spirulina platensis türü algler balıkların bağışıklık sistemini aktive etmekte ve ayrıca sindirim süreçlerine olumlu etkilerde bulunmaktadır. Bu algler balıkların fiziki kondisyonlarını yükselten, büyümelerini ve canlılıklarını olumlu olarak etkileyen doymamış yağ asitleri, kolay sindirilebilir proteinler ve esansiyel aminoasitler bakımından zengindirler. Bu yemin düzenli kullanılması halinde spirulinada mevcut karotenoidler sayesinde balıklarınızın renkleri daha canlı ve parlak olur. Küçük otçul balıkların diyetlerini çeşitlendirmek amacıyla SpiruTabin'i de kullanmanız önerilir.

************************************************************************************

SUPER SPIRULINA FORTE MICRO GRANULAT
Spirulina içeriği yüksek (%36) bitkisel batıcı mikro granül yem.

Afrika kökenli yosun yiyici çiklitler ve bitkisel besinlere ihtiyaç duyan deniz balıkları gibi diğer genç balıklar için çok küçük tanecikli (500 µm'den daha küçük) granüller şeklinde tasarlanmış yüksek oranda Spirulina platensis (%36) içeren bitkisel granül yem. Spirulina platensis türü algler balıkların bağışıklık sistemini aktive etmekte ve ayrıca sindirim süreçlerine olumlu etkilerde bulunmaktadır. Bu algler balıkların fiziki kondisyonlarını yükselten, büyümelerini ve canlılıklarını olumlu olarak etkileyen doymamış yağ asitleri, kolay sindirilebilir proteinler ve esansiyel aminoasitler bakımından zengindirler. Bu yemin düzenli kullanılması halinde spirulinada mevcut karotenoidler sayesinde balıklarınızın renkleri daha canlı ve parlak olur. Küçük balıkların diyetlerini çeşitlendirmek amacıyla Mikrovit serisi yemleri de kullanmanız önerilir.

************************************************************************************

SUPER SPIRULINA FORTE MINI STICKS
Spirulina içeriği yüksek (%36) bitkisel yavaş batıcı çubuk yem.

Afrika kökenli yosun yiyici çiklitler ve bitkisel besinlere ihtiyaç duyan deniz balıkları gibi diğer balıklar için suda yavaş batan çubuklar şeklinde tasarlanmış yüksek oranda Spirulina platensis (%36) içeren bitkisel yem. Spirulina platensis türü algler balıkların bağışıklık sistemini aktive etmekte ve ayrıca sindirim süreçlerine olumlu etkilerde bulunmaktadır. Bu algler balıkların fiziki kondisyonlarını yükselten, büyümelerini ve canlılıklarını olumlu olarak etkileyen doymamış yağ asitleri, kolay sindirilebilir proteinler ve esansiyel aminoasitler bakımından zengindirler. Bu yemin düzenli kullanılması halinde spirulinada mevcut karotenoidler sayesinde balıklarınızın renkleri daha canlı ve parlak olur. Otçul balıklarınızın diyetlerini çeşitlendirmek amacıyla Vegetable, Malawi gibi yemleri de kullanmanız önerilir.

************************************************************************************

SUPER SPIRUTABIN A
Spirulina içeriği yüksek (%36) kendinden yapışkanlı bitkisel tablet yem.

Afrika kökenli yosun yiyici çiklitler ve bitkisel besinlere ihtiyaç duyan deniz balıkları gibi diğer balıklar için kendinden yapışkanlı tabletler şeklinde tasarlanmış yüksek oranda Spirulina platensis (%36) içeren bitkisel yem. Spirulina platensis türü algler balıkların bağışıklık sistemini aktive etmekte ve ayrıca sindirim süreçlerine olumlu etkilerde bulunmaktadır. Bu algler balıkların fiziki kondisyonlarını yükselten, büyümelerini ve canlılıklarını olumlu olarak etkileyen doymamış yağ asitleri, kolay sindirilebilir proteinler ve esansiyel aminoasitler bakımından zengindirler. Bu yemin düzenli kullanılması halinde spirulinada mevcut karotenoidler sayesinde balıklarınızın renkleri daha canlı ve parlak olur. Otçul balıklarınızın diyetlerini çeşitlendirmek amacıyla VegeTabin A, SpiruTabin gibi yemleri de kullanmanız önerilir.

************************************************************************************
SUPER SPIRUTABIN B
Spirulina içeriği yüksek (%36) bitkisel dibe batan tablet yem.

Afrika kökenli yosun yiyici genç çiklitler ve yosun yiyiciler, deniz balıkları gibi diğer balıklar ve kabuklular için dibe batan tabletler şeklinde tasarlanmış yüksek oranda Spirulina platensis (%36) içeren bitkisel yem. Spirulina platensis türü algler balıkların bağışıklık sistemini aktive etmekte ve ayrıca sindirim süreçlerine olumlu etkilerde bulunmaktadır. Bu algler balıkların fiziki kondisyonlarını yükselten, büyümelerini ve canlılıklarını olumlu olarak etkileyen doymamış yağ asitleri, kolay sindirilebilir proteinler ve esansiyel aminoasitler bakımından zengindirler. Bu yemin düzenli kullanılması halinde spirulinada mevcut karotenoidler sayesinde balıklarınızın renkleri daha canlı ve parlak olur. Otçul balıklarınızın diyetlerini çeşitlendirmek amacıyla VegeTabin A, SpiruTabin gibi yemleri de kullanmanız önerilir.
 

************************************************************************************
TANGANYIKA
Tanganika Gölü çiklitleri için karışık ana pul yem.

Altolamprologus, Julidochromis, Lamprologus, Neolamprologus, Ciprichromis, Paraciprichromis gibi omnivor ve etçil Tanganika Gölü çiklitlerinin günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere hazırlanmış karışık ana pul yemdir. Tanganyika kril ve kalamardan elde edilen, esansiyel aminoasitlerce zengin ve kaliteli proteinler içerir. Yem çok lezzetli olduğundan en seçici balık türleri tarafından bile iştahla yenilmektedir. Spirulinada bulunan C vitamini ve diğer maddeler sayesinde balıkların hastalıklara karşı doğal bir bağışıklık geliştirmeleri sağlanır. Tanganyika'nın düzenli olarak kullanılması balıkların gelişimlerine ve renklerine olumlu olarak yansımaktadır. Bu balık grubu için ayrıca Krill Flake, Cichlid Gran ve Cichlid Color marka yemlerimizi de tavsiye ederiz.

************************************************************************************

MALAWI
Malawi Gölü Mbuna çiklitleri için ana pul yem.

Malawi Gölü Mbuna çiklitlerinin günlük beslenmeleri için hazırlanmış karışık pul yemdir. İçeriğinde birçok bitkisel madde (ıspanak, ısırgan otu, spirulina, buğday embriyoları, vs.) bulunmaktadır. Yemin zengin formülü balıkların fiziki kondisyonlarının yüksek, renklerinin canlı olmasını sağlarken, yumurtlama dönemine girişlerini hızlandırmaktadır. Ağızda kuluçkalayan çiklitlerin uzun sindirim kanallarını yemin içeriğinde bulunan diyet lifleri ve ısırgan otu düzenlemektedir. Yemde bulunan bezelye ve spirulina kolay sindirilebilir protein kaynağıdır. Buğday embriyoları ise besin değeri yüksek doymamış yağ asitleri sağlamaktadır. Yemdeki L-karnitin ilavesi yağ metabolizmasını destekler. Malawi çok lezzetli olduğundan en seçici balık türleri tarafından bile iştahla yenilmektedir. Ağızda kuluçkalayan çiklitlerin diyetlerini çeşitlendirmek amacıyla Super Spirulina Forte'yi de kullanmanız önerilir.

************************************************************************************
KELP ALGAE FLAKE
Akvaryum balıkları için büyümeyi destekleyici karışık yem.

Tüm akvaryum balıkları için, özellikle de otçul, gelişmekte olan genç balıkların günlük beslenmeleri için tasarlanmış karışık pul yemdir. Bu eşsiz yemin içeriğinde %8 oranında kelp (Ascophyllum nodosum) bulunmaktadır. Bu alg birçok değerli madde içerir. Kelp alglerinde bulunan maddeler besin maddelerinin balıklar tarafından etkin bir biçimde sindirilmesine yardımcı olarak onların büyümelerini olumlu olarak etkilemekte ve ayrıca suyun kimyasal özelliklerini de iyileştirmektedir. Kelp Algae Flake'te bulunan mineraller ve vitaminler balıkların zararlı mikroorganizmalarla savaşan maddeler üretmesini sağlayarak bağışıklık sistemlerini güçlendirmektedir. Bu nedenle, bu yemin özellikle stres dönemlerinde, karantina durumunda ve balıkların iyileşme dönemlerinde kullanılması önerilir.

************************************************************************************
PLECO'STABIN
Büyük yayın balıkları için spirulina ve meşe odunu katkılı yem.

Hypostomus plecostomus gibi Loricariidae familyası üyeleri ile daha küçük yosun yiyici yayın balığı türlerinin günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere 25 mm çaplı batıcı tabletler şeklinde tasarlanmış bitkisel bir yemdir. Pleco'sTabin tabletleri %36 oranında Spirulina platensis içerir. Bu algler kolay sindirilebilir proteinler, doğal renk pigmentleri ve balıkların bağışıklık sistemlerini aktive edici maddeler içerir. Meşe odunu katkısı, Panaque, Panaqolus, Peckoltia gibi cinslerin üyelerinin sindirim sistemlerini olumlu yönde etkilerken balıkların kondisyonlarının yüksek tutulmasını sağlar. Selüloz bu balıkların diyetlerinin vazgeçilmez bir unsurudur. Pleco'sTabin ayrıca yavru yosun yiyici yayın balıkları için de uygundur. Bu balık grubu için ayrıca Green Algae Wafers, Mini Wafers Spirulina ve Super SpiruTabin B yemlerini de öneririz.
************************************************************************************
MINI WAFERS SPIRULINA
Dip balıkları ve kabuklu hayvanlar için spirulina katkılı dibe batan wafer yem.

Akvaryum dibinden beslenen yosun yiyiciler, botialar, çöpçü balıkları ve kedi balıkları gibi otçul ve omnivor balıkların günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere tasarlanmış Spirulina platensis (%6) katkılı karışık yem. Yemin suya dayanıklılığı yüksektir (ıslanan yem uzun bir süre yapısını koruyabilir). Bu yüzden yiyecek bulmaları ve yemeleri uzun bir zaman alan kabuklu deniz ve tatlı su hayvanları için ideal bir yemdir. Ayrıca bu yem sert yüzeylerden vantuz şeklindeki ağızlarında bulunan diş benzeri organları sayesinde kazıyarak beslenen balıklar için doğal bir beslenme sağlamaktadır. Yemde bulunan spirulina sindirimi düzenler, bağışıklık sistemini aktive eder ve balıkların renklerini canlılaştırır. Ayrıca Mini Wafers serisinden diğer yemleri de tavsiye ederiz.

************************************************************************************
MINI WAFERS COLOUR
Dip balıkları ve kabuklu hayvanlar için astaksantin katkılı dibe batan wafer yem.

Akvaryum dibinden beslenen yosun yiyiciler, botialar, çöpçü balıkları ve kedi balıkları gibi omnivor balıkların günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere tasarlanmış doğal astaksantin katkılı karışık yem. Yemin suya dayanıklılığı yüksektir (ıslanan yem uzun bir süre yapısını koruyabilir). Bu yüzden yiyecek bulmaları ve yemeleri uzun bir zaman alan kabuklu deniz ve Tatlı su hayvanları için ideal bir yemdir. Ayrıca bu yem sert yüzeylerden vantuz şeklindeki ağızlarında bulunan diş benzeri organları sayesinde kazıyarak beslenen balıklar için doğal bir beslenme sağlamaktadır. Yemde bulunan astaksantin balıkların renklerinin daha canlı olmasını sağlarken genel kondisyonlarını da olumlu yönde etkiler. Yemin içeriğinde mevcut, mayalardan elde edilen ve doğal bir immunostimülan olan beta-glukan balıkların bağışıklık sistemlerini aktive etmektedir. Ayrıca Mini Wafers serisinden diğer yemleri de tavsiye ederiz.

************************************************************************************

MINI WAFERS MIX
Dip balıkları ve kabuklu hayvanlar için astaksantin ve spirulina katkılı dibe batan wafer yem.

Akvaryum dibinden beslenen yosun yiyiciler, botialar, çöpçü balıkları ve kedi balıkları gibi omnivor balıkların ve deniz ve Tatlı su kabuklu hayvanlarının günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere batıcı yeşil ve kırmızı wafer şeklinde tasarlanmış karışık yemdir. Kırmızı waferler doğal bir astaksantin ve beta-glukan (balıkların bağışıklığını artıran doğal bir immunostimülandır) kaynağıdır. Yeşil waferler ise Spirulina platensis ve sindirime yardımcı diyet lifleri içerirler. Yemin suya dayanıklılığı yüksektir (ıslanan yem uzun bir süre yapısını koruyabilir). Bu yüzden yiyecek bulmaları ve yemeleri uzun bir zaman alan kabuklu deniz ve tatlı su hayvanları için ideal bir yemdir. Ayrıca bu yem sert yüzeylerden vantuz şeklindeki ağızlarında bulunan diş benzeri organları sayesinde kazıyarak beslenen balıklar için doğal bir beslenme sağlamaktadır.

************************************************************************************
GREEN ALGAE WAFERS
Yosun yiyiciler için spirulina katkılı dibe batan wafer yem.

Genelde bitkisel besinlerle ve yosunlarla beslenen Loricariidae familyası üyelerinin günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere batıcı wafer şeklinde tasarlanmış Spirulina platensis katkılı bitkisel yem. Buna ek olarak, omnivor dip balıkları ve deniz ve tatlı su kabuklu hayvanları için ideal bir ek yemdir. Green Algae Wafers'in suya dayanıklılığı yüksektir (ıslanan yem uzun bir süre yapısını koruyabilir). Bu yüzden kabuklu deniz ve tatlı su hayvanları için ideal bir yemdir. Ayrıca bu yem sert yüzeylerden vantuz şeklindeki ağızlarında bulunan diş benzeri organları sayesinde kazıyarak beslenen balıklar için doğal bir beslenme sağlamaktadır. Yosun yiyiciler için ayrıca Pleco'sTabin, Super SpiruTabin B ve Mini Wafers serisinden yemleri öneririz.

************************************************************************************

CARNIVORE
Büyük boy etçil balıklar için yem.

Granül yem Carnivore etçil balık yetiştiricileri için Tropical tarafından geliştirilen dip balıklarına yönelik proteince zengin yeni bir üründür. İçerdiği sindirimi kolay proteinler yayın balıklarının, vatozların, yılanbaşların, vs. besin gereksinimlerini karşılar. Carnivore ayrıca omnivor çöpçü balıklarının diyetlerine eklenebileceği gibi, akvaryum dibinden beslenen çiklit balıkları için de uygun bir yemdir. Yemdeki nişasta seviyesi etçil balıkların iç organlarının yağlanmasını engellemek amacıyla azaltılmıştır. Granül yemin üretiminde uygulanan HTST teknolojisi besin maddelerinin sindirilebilirliğini arttırmasının yanında ürünün biyolojik olarak güvenli olmasını sağlamaktadır. Hidrostabilitesinin yüksek olması granül yemin suda yapısını uzun bir süre korumasını, kirlenmemesini ve içeriğinde bulunan besin maddelerini kolayca salmamasını sağlar. Yemde mevcut bulunan beta-glukan bağışıklık sistemini doğal yollardan güçlendirmektedir. Granül yem Carnivore’un yeni ultraviyole filtreli saydam kutuları sayesinde kutuyu açmadan içeriğini görebilirsiniz. Bu da yemin ve yemin içeriğini oluşturan besin maddelerinin tam ve sürekli olarak güvende olmasını sağlamaktadır.

************************************************************************************

KRILL FLAKE
Seçici balıklar için kril katkılı renklendirici yem.

Hazır yemleri beğenmeyen seçici omnivor ve etçil balıkların günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere hazırlanmış, yüksek oranda Antarktika krili (%40) içeren karışık renklendirici yemdir. Krilde mevcut aminoasitler nedeniyle yem balıklar için lezzetli bir besindir. İçindeki yüksek kril oranı yemin proteinler, amino asitler, kitin, Omega-3 türü doymamış yağ asitleri ve doğal renk pigmentleri bakımından zengin olmasını sağlar. İçeriğindeki kolay sindirilebilir astaksantin (136 mg/kg) gibi karotenoidler sayesinde, düzenli olarak Krill Flake ile beslenen balıkların renkleri canlı ve parlak olur. Yemin özenle oluşturulmuş kompozisyonu balıkların fiziki kondisyonlarına ve doğurganlıklarına olumlu bir etki yapar.

************************************************************************************
RED PARROT
Papağan çiklitler ve diğer narin balık türleri için renklendirici yem.

Papağan çiklitler ve çekici dış görünümlerini korumak için çok miktarda doğal renk pigmentlerine ihtiyaç duyan, diskus, kılıçkuyruk, lepistes, Japon balıkları gibi narin türlerin günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere tasarlanmış karışık, renklendirici, kolay sindirilebilir proteinlerce zengin pul yem. Kril ve kalamar yemin lezzetli olmasını sağlamaktadır. İçeriği özenle dengelenmiş yem, düzenli olarak kullanılması halinde balıklarınızın fiziki kondisyonlarını ve sağlıklarını en üst seviyede tutar. Yem çok kolay sindirilebildiği için sindirim sistemi düzensizliklerini önler. Seçici ve narin balıkların diyetlerini çeşitlendirmek amacıyla Super Spirulina Forte, D-Allio Plus ve Krill Flake yemlerini de kullanmanızı öneririz.

************************************************************************************

RED PARROT GRANULAT
Papağan çiklitler için renklendirici granül yem.

Papağan çiklitlerin ve renklerini koruyabilmeleri için besinlerinde karotenoidlerin bulunması gereken diğer Cichlidae familyası üyeleri için tasarlanmış renklendirici granül yemdir. Yemin içeriğinde yüksek oranda (100 mg/kg) astaksantin bulunmaktadır. Astaksantin kolayca sindirilir ve kromatofor hücrelerinde depolanır ve balıkların canlı renklerini korumalarını sağlar. Yemin içeriğindeki Omega-3 ve Omega-6 doymamış yağ asitleri balıkların bağışıklık sistemlerini güçlendirirken fiziki kondisyonlarını olumlu olarak etkiler. Granül yemin üretiminde uygulanan HTST teknolojisi besin maddelerinin sindirilebilirliğini arttırmasının yanında ürünün biyolojik olarak güvenli olmasını sağlamaktadır. Hidrostabilitesinin yüksek olması granül yemin suda yapısını uzun bir süre korumasını, kirlenmemesini ve içeriğinde bulunan besin maddelerini kolayca salmamasını sağlar. Ayrıca granülün yüzücü olması nedeniyle balıklar doğal bir şekilde beslenmiş olurlar. Yem UV filtreli şeffaf kutulara paketlenmiştir, böylece, kutunun içeriğini kutuyu açmadan görebilirsiniz. UV filtresi yemi ışığın zararlı etkilerinden korur, böylece yeminiz her zaman taze kalır.
 

************************************************************************************

CICHLID & AROWANA MEDIUM STICKS
Orta boy çiklitler ve genç arowanalar için, astaksantin katkılı renklendirici çubuk yem.

Orta boy çiklitler, genç arowanalar ve diğer omnivor ve otçul orta boy balık türlerinin günlük beslenmeleri için yüzücü çubuklar halinde tasarlanmış renklendirici karışık yem. Cichlid & Arowana Medium Sticks balıklar tarafından kolayca sindirilebilen astaksantin gibi doğal renk pigmentlerinden bolca içerir. Bu yemle düzenli olarak beslenen balıkların renkleri canlı ve parlak olur. Kolay sindirilebilir proteinler ve özenle seçilmiş vitamin ve mikro elementler balıkların orantılı bir şekilde büyümelerini ve fiziki kondisyonlarının yüksek olmasını sağlar. Balıkların bağışıklık sistemleri stabilize edilmiş C vitamini ve doğal bir immunostimülan olan beta-glukan tarafından aktive edilir. Orta boy çiklitlerin diyetlerini çeşitlendirmek amacıyla Cichlid Spirulina Medium Sticks, Cichlid Red & Green Medium Sticks ve Cichlid Gran gibi yemlerimizi de kullanmanızı öneririz.

************************************************************************************

CICHLID & AROWANA LARGE STICKS
Büyük çiklitler ve yetişkin arowanalar için, astaksantin katkılı renklendirici çubuk yem.

Büyük çiklitler, yetişkin arowanalar ve diğer omnivor ve otçul büyük boy balık türlerinin günlük beslenmeleri için yüzücü çubuklar halinde tasarlanmış renklendirici karışık yem. Cichlid & Arowana Large Sticks balıklar tarafından kolayca sindirilebilen astaksantin gibi doğal renk pigmentlerinden bolca içerir. Bu yemle düzenli olarak beslenen balıkların renkleri canlı ve parlak olur. Kolay sindirilebilir proteinler ve özenle seçilmiş vitamin ve mikro elementler balıkların orantılı bir şekilde büyümelerini ve fiziki kondisyonlarının yüksek olmasını sağlar. Balıkların bağışıklık sistemleri stabilize edilmiş C vitamini ve doğal bir immunostimülan olan beta-glukan tarafından aktive edilir. Büyük boy çiklitlerin diyetlerini çeşitlendirmek amacıyla Cichlid Spirulina Large Sticks, Cichlid Red & Green Large Sticks gibi yemlerimizi de kullanmanızı öneririz.

************************************************************************************

CICHLID SPIRULINA MEDIUM STICKS
Orta boy çiklitler için spirulina katkılı bitkisel çubuk yem.

Otçul Malawi ve Tanganika Gölü çiklitleri gibi yüksek oranda bitkisel besinlere ihtiyaç duyan orta boy çiklitlerin günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere yüzücü çubuklar şeklinde tasarlanmış temel bitkisel yemdir. Bitkisel çubuklar ayrıca omnivor çiklitler ve diğer balık türleri için mükemmel bir ek yemdir. Yemin içeriğinde mevcut diyet lifleri ve Spirulina platensis (%6) sindirim süreçlerine olumlu etki yaparak sindirim kanallarının yağlanmasını ve enfeksiyon kapmasını engellemektedir. Spirulinada bulunan maddeler ve C vitamini balıkların hastalıklara karşı doğal bir bağışıklık geliştirmesini sağlarlar. Orta boy otçul çiklitlerin diyetlerinin çeşitlendirilmesi amacıyla Cichlid Red & Green Medium Sticks, Spirulina Granulat, Super Spirulina Forte Granulat gibi yemlerimizi de kullanmanızı tavsiye ederiz.

************************************************************************************

CICHLID SPIRULINA LARGE STICKS
Büyük boy çiklitler için spirulina katkılı bitkisel çubuk yem.

Otçul Malawi ve Tanganika Gölü çiklitleri gibi yüksek oranda bitkisel besinlere ihtiyaç duyan büyük boy çiklitlerin günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere yüzücü stickler şeklinde tasarlanmış temel bitkisel yemdir. Bitkisel çubuklar ayrıca omnivor çiklitler ve diğer balık türleri için mükemmel bir ek yemdir. Yemin içeriğinde mevcut diyet lifleri ve Spirulina platensis (%6) sindirim süreçlerine olumlu etki yaparak sindirim kanallarının yağlanmasını ve enfeksiyon kapmasını engellemekte ve ayrıca balıkları kabızlığın tehlikeli etkilerinden korumaktadır. Spirulinada bulunan maddeler ve C vitamini balıkların hastalıklara karşı doğal bir bağışıklık geliştirmesini sağlarlar. Büyük boy otçul çiklitlerin diyetlerinin çeşitlendirilmesi amacıyla Cichlid Red & Green Large Sticks'i de kullanmanızı tavsiye ederiz.

************************************************************************************

CICHLID RED & GREEN MEDIUM STICKS
Orta boy çiklitler için spirulina ve astaksantin katkılı çubuk yem.

Orta boy omnivor çiklitlerin günlük beslenmelerinde kullanılmak amacıyla yüzücü çubuklar şeklinde tasarlanmış karışık ana yem. Cichlid Red & Green Medium Sticks ayrıca otçul çiklitler için mükemmel bir ek yemdir. Yemin içeriğinde iki tür çubuk bulunur ki bu zengin ve çeşitlendirilmiş bir diyet demektir. Yeşil çubuklar, diyet lifleriyle birlikte sindirime yardımcı olan Spirulina platensis (%6) içerir. Kırmızı çubuklar ise hayvansal protein ve balıkların renklerinin canlı olmasını sağlayan astaksantin kaynağıdır. Yemde mevcut C vitamini, doğal bir immunostimülan olan beta-glukan ve spirulina balıkların hastalıklara karşı dirençlerini artırır. Orta boy omnivor çiklitlerin diyetlerini çeşitlendirmek amacıyla Cichlid & Arowana Medium Sticks, Cichlid Spirulina Medium Sticks gibi yemlerimizi tavsiye ederiz.

************************************************************************************


CICHLID RED & GREEN LARGE STICKS
Büyük boy çiklitler için spirulina ve astaksantin katkılı çubuk yem.

Büyük boy omnivor çiklitlerin günlük beslenmelerinde kullanılmak amacıyla yüzücü çubuklar şeklinde tasarlanmış karışık ana yem. Cichlid Red & Green Large Sticks ayrıca otçul çiklitler ve diğer büyük boy balıklar için mükemmel bir ek yemdir. Yemin içeriğinde iki tür çubuk bulunur ki bu zengin ve çeşitlendirilmiş bir diyet demektir. Yeşil çubuklar, diyet lifleriyle birlikte sindirime yardımcı olan Spirulina platensis (%6) içerir. Kırmızı çubuklar ise hayvansal protein ve balıkların renklerinin canlı olmasını sağlayan astaksantin kaynağıdır. Yemde mevcut C vitamini, doğal bir immunostimülan olan beta-glukan ve spirulina balıkların hastalıklara karşı dirençlerini artırır. Büyük boy omnivor çiklitlerin diyetlerini çeşitlendirmek amacıyla Cichlid & Arowana Large Sticks, Cichlid Spirulina Large Sticks gibi yemlerimizi tavsiye ederiz.

************************************************************************************

FLOWER HORN YOUNG PELLET
Flower Horn ve diğer çiklitler için renklendirici yem.

Flower Horn ve diğer Cichlidae familyası üyeleri için tasarlanmış proteince zengin yüzücü pelet yem. Balıkların yaşlarına göre iki yem çeşidi bulunmaktadır: Young (genç balıklar için) ve Adult (yetişkin balıklar için). Yüksek kolay sindirilebilir protein oranı balıkların büyümelerini sağlarken, Omega-3 ve Omega-6 yağ asitleri Flower Horn ve diğer Güney ve Orta Amerika çiklitlerinin karakteristik özelliği olan kafa hörgüçlerinin oluşması için gereklidir. Yemde mevcut bitkisel maddeler ve spirulina doğal renk pigmentleri kaynağıdır ve balıkların renklerine canlılık katar. Yemdeki nişasta seviyesi etçil balıkların iç organlarının yağlanmasını engellemek amacıyla azaltılmıştır. Yemin üretiminde uygulanan HTST teknolojisi besin maddelerinin sindirilebilirliğini arttırmasının yanında ürünün biyolojik olarak güvenli olmasını sağlamaktadır. Hidrostabilitesinin yüksek olması yemin suda yapısını uzun bir süre korumasını, kirlenmemesini ve içeriğinde bulunan besin maddelerini kolayca salmamasını sağlar. Flower Horn Young Pellet ve Flower Horn Adult Pellet yeni şeffaf kutularla paketlenmiştir. Böylece kutuyu açmadan ürünü görmeniz mümkündür. Kutuların üretiminde kullanılan özel madde, yemi ultraviyole gibi ışığın zararlı etkilerinden korur.

************************************************************************************

FLOWER HORN ADULT PELLET
Flower Horn ve diğer çiklitler için renklendirici yem.

Flower Horn ve diğer Cichlidae familyası üyeleri için tasarlanmış proteince zengin yüzücü pelet yem. Balıkların yaşlarına göre iki yem çeşidi bulunmaktadır: Young (genç balıklar için) ve Adult (yetişkin balıklar için). Zengin kolay sindirilebilir protein oranı balıkların büyümelerini sağlarken, Omega-3 ve Omega-6 yağ asitleri Flower Horn ve diğer Güney ve Orta Amerika çiklitlerinin karakteristik özelliği olan kafa hörgüçlerinin oluşması için gereklidir. Yemde mevcut bitkisel maddeler ve spirulina doğal renk pigmentleri kaynağıdır ve balıkların renklerine canlılık katar. Yemdeki nişasta seviyesi etçil balıkların iç organlarının yağlanmasını engellemek amacıyla azaltılmıştır. Yemin üretiminde uygulanan HTST teknolojisi besin maddelerinin sindirilebilirliğini arttırmasının yanında ürünün biyolojik olarak güvenli olmasını sağlamaktadır. Hidrostabilitesinin yüksek olması yemin suda yapısını uzun bir süre korumasını, kirlenmemesini ve içeriğinde bulunan besin maddelerini kolayca salmamasını sağlar. Flower Horn Young Pellet ve Flower Horn Adult Pellet yeni şeffaf kutularla paketlenmiştir. Böylece kutuyu açmadan ürünü görmeniz mümkündür. Kutuların üretiminde kullanılan özel madde, yemi ultraviyole gibi ışığın zararlı etkilerinden korur.

************************************************************************************

SUPER GOLDFISH MINI STICKS
Aslan baş Japon balıkları ve diğer Japon balıkları için ana yem.

Batıcı çubuklar şeklinde tasarlanan bu yem başta Aslan baş Japon balıkları olmak üzere diğer Japon balıkları için uygun bir ana yemdir. Super Goldfish Mini Sticks spirulina ve renklendirici astaksantin gibi maddeler de dahil olmak üzere her türlü gerekli besin maddelerini içerir. Yem doğal yollardan balıkların büyümelerini stimüle ederken aynı zamanda balıkların güzel bir kafa ve saçak kuyruk yapısına sahip olmalarını sağlamaktadır.

************************************************************************************


SHRIMP STICKS
Tatlı su ve deniz kabukluları için çubuk yem.

Çok popüler olan cüce karides gibi tatlı su ve deniz kabuklu hayvanlarının günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere batıcı çubuklar şeklinde tasarlanmış karışık ana yemdir. Yemde bulunan Spirulina platensis vitaminler ve aktif maddeler bakımından zengindir. Bu maddeler, doğal bir immunostimülan olan beta-glukan ile birlikte kabuklu hayvanların bağışıklık sistemlerini aktive ederek hastalıklara karşı daha dirençli olmalarını sağlamaktadır. Yemde mevcut doğal karotenoidler kabukluların fiziki kondisyonlarını yüksek seviyede tutar, renklerini canlandırır ve pupa döneminin sorunsuz atlatılmasında hayati bir rol oynarlar. Kabukluların diyetlerini çeşitlendirmek amacıyla Mini Wafers serisinden diğer yemlerimizi ve ayrıca tablet şeklindeki yemlerimiz olan SpiruTabin, D-AllioTabin ve Super SpiruTabin B gibi yemlerimizi de kullanmanızı öneririz.

************************************************************************************

CRUSTA STICKS
Kabuklular için deniz algleri ve spirulina katkılı ana yem.

Crusta Sticks, suda hızlıca batan çubuklar şeklinde tasarlanmış, yapısını uzun süre koruyabilen ve deniz algleri ve spirulina katkılı ana yemdir. Crusta Sticks her türlü cüce karides (amano, babaulti, red cherry, biene, tiger shrimp, blue shrimp gibi), kaya karidesi (Atyopsis sp.) ve uzun kollu karidesler (Macrobrachium sp.), deniz karidesleri türleri ve ayrıca diğer suda yaşayan kabuklu hayvanlar için uygundur. Yemin içeriğinde bulunan kalsiyum kabukluların dış iskeletlerinin gelişimi ve yapısının korunmasında önemli bir rol oynamaktadır. Yem, eğer düzenli olarak verilirse hayvanların renklerini canlandırır ve ayrıca pupa ve üreme süreçlerine yardımcı olur. Gıda en son teknolojiler kullanılarak üretilmiştir, bu da ürünün kalitesinin yüksek olmasını sağlamaktadır.

************************************************************************************

CARIDINA NANO STICKS
Küçük karidesler için ana yem.

Caridina Nano Sticks küçük karideslerin (örneğin, Crystal Red), deniz ve tatlı su kabuklularının günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere batıcı mikro çubuklar şeklinde tasarlanmış karışık ana yemdir. Yem, eğer düzenli olarak verilirse hayvanların renklerini canlandırır ve ayrıca pupa ve üreme süreçlerine yardımcı olur. Yemin özenle dengelenmiş içeriği kabuklu hayvanların fiziksel kondisyonlarının yüksek ve sağlıklı olmalarını sağlar.
 

************************************************************************************

CICHLID HERBIVORE MEDIUM PELLET
OTÇUL BESLENEN ÇİKLİD BALIKLARI İÇİN ORTA BOY PELET YEM

Tropikal balıklar için komple bir yemdir. Günde 2 defa, 2-3 dakikada bitirebilecekleri kadar verilir.
 



************************************************************************************

CICHLID HERBIVORE SMALL PELLET
OTÇUL BESLENEN ÇİKLİD BALIKLARI İÇİN KÜÇÜK PELET YEM

Tropikal balıklar için komple bir yemdir. Günde 2 defa, 2-3 dakikada bitirebilecekleri kadar verilir.
 


************************************************************************************

CICHLID CARNIVORE MEDIUM PELLET
ETÇİL ÇİKLİD BALIKLARI İÇİN ORTA BOY PELET YEM

Tropikal balıklar için komple bir yemdir. Günde 2 defa, 2-3 dakikada bitirebilecekleri kadar verilir.
 


************************************************************************************

CICHLID CARNIVORE SMALL PELLET
ETÇİL ÇİKLİD BALIKLARI İÇİN KÜÇÜK PELET YEM

Tropikal balıklar için komple bir yemdir. Günde 2 defa, 2-3 dakikada bitirebilecekleri kadar verilir.



************************************************************************************

CICHLID OMNIVORE MEDIUM PELLET
KARIŞIK BESLENEN ÇİKLİD BALIKLARI İÇİN ORTA BOY PELET YEM

Tropikal balıklar için komple bir yemdir. Günde 2 defa, 2-3 dakikada bitirebilecekleri kadar verilir.
 


************************************************************************************

CICHLID OMNIVORE SMALL PELLET
KARIŞIK BESLENEN ÇİKLİD BALIKLARI İÇİN KÜÇÜK PELET YEM

Tropikal balıklar için komple bir yemdir. Günde 2 defa, 2-3 dakikada bitirebilecekleri kadar verilir.
 


************************************************************************************

BIONAUTIC


BIONAUTIC, küçük ve orta boy deniz balıkları, kabukluları ve yumuşakçaları için, komple, zengin içerikli, komple granül yemdir. Ana içerik olarak deniz ürünleri kullanılmıştır. Kullanılan yüksek üretim teknolojisi sayesinde, granüller çabuk bir şekilde yumuşar ve balıklar tarafından kapışılarak yenilir.


************************************************************************************

BIONAUTIC CHIPS
DENİZ BALIKLARI İÇİN KIYMIK YEM

Deniz balıkları için komple bir yemdir. Günde 2 defa, 2-3 dakikada bitirebilecekleri kadar verilir.




************************************************************************************

SUPER SPIRULINA FORTE CHIPS
TATLI SU VE DENİZ BALIKLARI İÇİN ÖZEL KIYILMIŞ FORMDA YÜKSEK BESİN DEĞERLİ YEM

SUPER SPIRULINA FORTE CHIPS, yavaş batan, yüksek oranda (36%) Spirulina platensis algi içeren özel bir yemdir. Özellikle yüksek değerde beslenme ihtiyacı olan, karışık ve otçul beslenen Çiklidler ve deniz balıkları için önerilir.

************************************************************************************

************************************************************************************
Tropical Doğal Yemler
************************************************************************************


DAFNIA
Güneşte kurutulmuş su pireleri.

Su piresi (Daphnia pulex) Su pireleri (Cladocera) alttakımına ait bir tatlı su kabuklusudur. Doğal ortamlarında yaşayan birçok balık türünün temel besin kaynağıdır. Dafnia'nın içeriğinde balıklara gerekli mikro ve makro elementleri sağlayan bir besin olan kurutulmuş su pireleri bulunur. Bunun yanı sıra, yem mükemmel bir kitin kaynağıdır. Kitin sindirimi düzenleyici özelliğe sahip bir maddedir. Balıkları kabızlığın tehlikeli etkilerine karşı korur. Bu nedenle Dafnia etçil ve omnivor balıkların diyetlerinin vazgeçilmez bir parçasıdır. Balıkların protein, yağ ve vitamin gereksinimlerini karşılayabilmek amacıyla Dafnia'yı Ichtio-vit, Ovo-vit, Supervit, Vitality & Color gibi ana yemlerle birlikte kullanmanız önerilmektedir.

************************************************************************************

DAFNIA VITAMINISED
Vitamin katkılı, güneşte kurutulmuş su pireleri.

Su piresi (Daphnia pulex) Su pireleri (Cladocera) alttakımına ait bir tatlı su kabuklusudur. Doğal ortamlarında yaşayan birçok balık türünün temel besin kaynağıdır. Dafnia Vitaminised'in içeriğinde vitaminler bakımından zenginleştirilmiş kurutulmuş su pireleri bulunur. Su pireleri balıkların beslenmelerinde önemli bir mikro ve makro element ve ayrıca mükemmel bir kitin kaynağıdır. Kitin sindirimi düzenleyici özelliğe sahil bir maddedir. Balıkları kabızlığın tehlikeli etkilerine karşı korur. Bu nedenle Dafnia Vitaminised etçil ve omnivor balıkların diyetlerinin vazgeçilmez bir parçasıdır. Balıkların protein, yağ ve vitamin gereksinimlerini karşılayabilmek amacıyla Dafnia Vitaminised'i Ichtio-vit, Ovo-vit, Supervit, Vitality & Color gibi ana yemlerle birlikte kullanmanız önerilmektedir.

************************************************************************************

GAMMARUS
Kara ve su kaplumbağaları ve büyük akvaryum balıkları için kurutulmuş tatlı su karidesi.

Gammarus pulex, Amphipoda takımına ait küçük boy (2-3 cm) bir tatlı su karidesidir. Gammarus doğal ortamlarında yaşayan birçok balık türünün temel besin kaynağıdır. Gammarus mikro ve makro element ve karotenoid grubu bir renk pigmenti olan beta-karoten kaynağı olan kullanışlı bir yemdir. Beta-karoten balıkların renklerini canlandırır ve birçok fizyolojik süreçte önemli roller oynamak suretiyle balıkların fiziki kondisyonlarını en üst düzeyde tutar. Bunun yanı sıra, yem mükemmel bir kitin kaynağıdır. Kitin sindirimi düzenleyici özelliğe sahil bir maddedir. Balıkları kabızlığın tehlikeli etkilerine karşı korur. Gammarus su ve kara kaplumbağaları ile büyük akvaryum ve havuz balıkları için idealdir.


************************************************************************************

GAMMARUS & SHRIMPS MIX
Kaplumbağalar ve diğer sürüngenler ile büyük süs balıkları için yem.

Gammarus & Shrimps Mix sürüngenler ve büyük balıklar için doğal bir besindir. Yem, içeriğinde bulunan kurutulmuş gammarus ve diğer karideslere ek olarak ayrıca vitaminlerce de zenginleştirilmiştir. Kurutulmuş kabuklular hayvanların gelişimi için elzem mikro ve makro elementler, proteinler ve hayvanların sindirim sistemlerinin çalışmasını düzenleyen kitin bakımından zengin bir besin kaynağıdır. Gammarus ve diğer karideslerde bulunan doğal karotenoidler bu yemle beslenen hayvanların kondisyonlarının yüksek olmasını sağlarken ayrıca deri ve göz pigmentlerini güçlendirmektedir. Yemin doypack ambalajı pratik bir kullanım sağlarken aynı zamanda yemi dış etkenlere karşı korumaktadır.

************************************************************************************

ARTEMIA SALINA
Yüksek kaliteli canlı artemia kistleri içeren kültür.

Artemia, yavru tatlı su ve deniz balıkları ve daha birçok deniz omurgasızları için vazgeçilmez bir canlı besindir. Evde kendi imkanlarınızla Artemia yetiştirmek basit ve hiçbir özel ekipman gerektirmeyen bir işlemdir. İşlem sonunda elde edilen canlı yem balıklar tarafından iştahla yenilen ve patojenlerden arınmış, besin değeri yüksek bir gıdadır. Artemia üretimi: Çok iyi havalandırılan pH 7,5-8,5 arası 1 litre suya 15-20 g tuz ve 1-3 gram artemia kisti ekleyin. Su sıcaklığını sürekli 28°C'de tutun. Suyun sürekli olarak havalandırılması gerekmektedir! 24 saat sonra yavrular kistlerden çıkacaktır. Eğer koşullar sürekli uygun olursa elde edilen yavruların %90'ı yaşayacaktır. Artemia larvalarını yakalamak için havalandırma pompasını kapatın. Birkaç dakika sonra larvalar kabın/akvaryumun dibinde birikecek, boş pupalar su yüzeyine çıkacaktır.


************************************************************************************

SALT FOR HATCHING ARTEMIA
Artemia üretimi için özel tuz.

Artemia üretimi için özel tuz: İçerisinde Artemia salina kistlerinin kuluçkalandırılacağı suyun hazırlanması için kullanılmaktadır. Artemia larvaları için zehir etkisi bulunan iyot içermez. Kistlerden en verimli bir şekilde yararlanabilmeniz için tuzun içeriğine, hazırlayacağınız tuz solüsyonunun pH derecesini 8'de sabitleyen maddeler eklenmiştir. Artemia üretimi ve bu amaç için üretilmiş özel tuzun kullanımı ile ilgili talimatlara uyduğunuz taktirde Artemia salina kistlerinden %90 verim elde edebilirsiniz. Özel tuz solüsyonunu hazırlamak için bir litre suya 15-20 g tuz eklemeniz gerekmektedir. Bu şekilde üretilen artemia larvaları deniz ve tatlı su balık larvaları, küçük balık türleri ve deniz omurgasızları için benzersiz bir besin kaynağıdır.
 

************************************************************************************
TUBI CUBI
Liyofilize tubifex.

Omnivor ve etçil balıklar için Tubifex tubifex'in liyofilizasyonu ile elde edilen doğal bir yemdir. Balıklar ve su kaplumbağaları tarafından iştahla yenilen bir yemdir. Kolay sindirilebilir bir protein kaynağıdır. Ancak, taze tubifex ve hatta dondurulmuş hali bile balıklar için zararlı patojenler içerebilir. Liyofilizasyon işlemi akvaryum balıklarının hastalanmasına yol açabilecek her türlü organizmayı etkisiz hale getirmektedir. Liyofilizasyon ayrıca süs balıkları için değerli bir besin kaynağı olan tubifex'te bulunan narin yapılı vitaminlerin, doymamış yağ asitlerinin, proteinlerin ve diğer besin maddelerinin yapılarını korumaktadır. Yemi kuru halde veya önceden ıslatarak verebilirsiniz. Ayrıca Tropical marka diğer liyofilize yemlerimizi de öneririz: Red Mico ve FD Brine Shrimp.

************************************************************************************

RED MICO
Liyofilize tatarcık larvaları (kan kurdu).

Omnivor ve etçil balıklar için doğal bir yemdir. Chironomidae familyasından tatarcık sineği larvalarının (kan kurdu) liyofilizasyonu ile elde edilmektedir. Balıklar tarafından iştahla yenilen bir yemdir. Kolay sindirilebilir bir protein kaynağıdır. Ancak, taze kan kurtları ve hatta dondurulmuş halleri bile balıklar için zararlı patojenler içerebilir. Liyofilizasyon işlemi akvaryum balıklarının hastalanmasına yol açabilecek her türlü organizmayı etkisiz hale getirmektedir. Liyofilizasyon ayrıca süs balıkları için değerli bir besin kaynağı olan kan kurtlarında bulunan narin yapılı vitaminlerin, doymamış yağ asitlerinin, proteinlerin ve diğer besin maddelerinin yapılarını korumaktadır. Yemi kuru halde veya önceden ıslatarak verebilirsiniz. Ayrıca Tropical marka diğer liyofilize yemlerimizi de öneririz: Tubi Cubi ve FD Brine Shrimp.

************************************************************************************
FD BRINE SHRIMP
Liyofilize artemia.

Yetişkin artemianın (Artemia salina) liyofilize edilmesi ile hazırlanmış, omnivor ve etçil balıklar için doğal yem. Balıklar tarafından iştahla yenilen bir yemdir. Kolay sindirilebilir protein, kitin ve doğal renk pigmenti kaynağıdır. Ancak, taze artemia ve hatta dondurulmuş hali bile balıklar için zararlı patojenler içerebilir. Liyofilizasyon işlemi akvaryum balıklarının hastalanmasına yol açabilecek her türlü organizmayı etkisiz hale getirmektedir. Liyofilizasyon ayrıca süs balıkları için değerli bir besin kaynağı olan kan kurtlarında bulunan narin yapılı vitaminlerin, doymamış yağ asitlerinin, proteinlerin ve diğer besin maddelerinin yapılarını korumaktadır. Yemi kuru halde veya önceden ıslatarak verebilirsiniz. Ayrıca Tropical marka diğer liyofilize yemlerimizi de öneririz: Red Mico ve Tubi Cubi.
 

************************************************************************************

Evren Oltacı2011-04-01 12:09:31

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir