Tropheuslar için alt başlık yapılsa iyi olmaz mı?


MertAÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 25/11/2005
İl: Ankara
Mesaj: 909
MertAÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2011 10:23
Şu tropheus çılgınlığı lütfen artık azalarak bitsin.Her yerde tropheus görmekten ben kendi adıma söyleyeyim çok sıkıldım.Tanıtım kısmına giriyorum 20 tane tropheus akvaryumu 1 tane diğer türlerden (oda belki).Balık kısmına giriyorum aynı ilanlar kısmına giriyorum yine aynı durum.Peki biz tropheus beslemeyenlere bir haksızlık değil mi bu?Tropheusların ayrı bir alan olması çok zor olmasa gerek.Tropheus için alt başlık yapılması sanırım kimseninin canını sıkmayacaktır.Tek tek başlıklara bakıyorum bu tropheus bu tropheus bu da tropheus hah tropheus olmayan biyer diyorum bakıyorum son mesaja geliyorum o da tropheus olmuş.Filmlerdeki gibi resmen salgın.Bana da bulaştı aslında da allahtan ben hafif atlattım.Son elimde kalan birkaç balığıda verdim mi tamamen kurtulucam.
Ben içinde bulunduğumuz platformun akvaryum.com olduğunu sanıyordum ancak nereye baksam bir tropheus lafı geçiyor.Farklı bir kısma gidiyorum ya yazanlardan birinin nicki tropheus yada başka birinin imzasında bir tropheus ismi geçiyor :).
Neyse işin espiri tarafı bir yana gerçekten akvaryum tanıtımlarının içine ilanlara yada tatlı su canlıları başlığının altında Tropheuslar ayrılsalar nasıl olurdu?Yada akvaryum.com un ismi tropheus ile değiştirilsin biz tropheus beslemeyenler ayrı bir platformda buluşalım.
Allahım ne balıkmış ya koca ülkeyi bir doyuramadı.Biliyorum isteğim ve yazdıklarım hoş karşılanmayacak ancak merak ettiğim kaç kişi benim gibi düşünüyor.Formun yarısının tropheus beslediğini,kalan yarının yarısınında yakın zamanda beslemeyi düşündüğünü tahmin ettiğimden pek arkamda birilerinin de olduğunu sanmıyorum ya hadi bakalım.
Saygılarımla.


Aynı zamanda yazımı şu şekilde de algılayabilirsiniz.Ayrıca başka bir başlık açmak istemiyorum.
Sanki koca Tanganyika gölünden artık tropheus dışında balık çıkmaz olmuş.Lütfen diğer arkadaşlar bir hareketlenme yapıp şu tropheusun tahtını sallamamız gerek.Gerçi baya köklenmiş ve yerleşmiş durumda tahttan ineceğinin sanmıyorum ama en azından tahtında birkaç çizik yaratmış oluruz.Tankım şu an tam istediğim gibi değil balıkları yeni toparladım zaten.Önümüzdeki aya bende paylaşıma açaçağım balıklarımı.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Burak BULUTÇevrim Dışı

Kayıt: 07/10/2010
İl: Izmir
Mesaj: 3813
Burak BULUTÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2011 12:13
Selam,

Düşünceniz güzel fakat uygulandığı zaman server üzerine baya yük bindirecektir sanırım. Forum üyelerinin dernek aidatlarını düzenli yatırmadığı düşündüğümüzde kullanılan serverın maliyeti tamamen yönetici arkadaşlara biniyor doğal olarak serverın hızlı çalışabilmesi için kısıtla olarak uygulamalar yükleniyor ne kadar çok ayrıntı o kadar çok yük demektir yük arttıkça sayfa açılımları yavaşlar. Daha büyük bir server gerekir umarım anlatabilmişimdir. Fakat bu sadece benim görüşüm belkide yönetim çoktan yeni bir server almıştır. 

Saygılar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir