Tropheus Tecrube


TropAnkaraÇevrim Dışı

Kayıt: 20/01/2013
İl: Ankara
Mesaj: 22
TropAnkaraÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2013 21:17
Arkadaslar merhaba,

150 x 50 x 50  sumpli bir tankim var. Suan toplamda 9 adet sp, portakal, yunus mevcut. Daha once malawi ve sonrasinda kasakalawelerim oldu. malesef yolculuk sebebi ile onlari kaybettim. Ancak tropheus aski bir baska olmasi sebebi ile tekrar tropheus tanki yapmak istiyorum.

Suan bulundugum sehir ve civarinda malesef satan arkadas yok (alinda bir arkadas var ama onunla da malesef fiyatta anlasamadik sanirim). Uzak illerden gonderim yaparim diyenler var ama baliklari da hobiciyim diyenlerden gormeden almak istemiyorum. Malesef forumda kendisine satilan turun aslinda baska tur olmasindan tutun da daha farkli sorunlar yasayan arkadaslarin tecrubelerini okuyoruz.

Maddi sebeplerden oturu ithalatcidan 1e5d gibi bir oranda alabilecegim. Ancak bu oran aslinda beni biraz urkutuyor. Malum koloni baligi, balik kendisini suru icerisinde daha rahat hissediyor. Bu sebeple de stres ve neticesinde hastalik gibi sorunlarla karsilasma durumu var.

Nihayetinde sorum su. Acaba benzer oranda beslemis / beslemekte olan bir hobici var mi? Tecrubesini paylasirsa sevinirim. 

Not: gelecek baliklar 7-9 cm arasinda ve F0 olacaklar. RRK dusunuyorum.

Tesekkurler.






Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SalihcanÇevrim Dışı

Kayıt: 21/06/2013
İl: Izmir
Mesaj: 52
SalihcanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2013 15:17
F0 yerine F1 koloni alın hatta koloni yerine 25-30 tane yavru alın. Düşüncem o yönde

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir