Taşrada hobicilik ve aquapetcenter.com


GaliyevÇevrim Dışı

Kayıt: 29/09/2006
İl: Giresun
Mesaj: 231
GaliyevÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2007 09:15
Saygıdeğer forum üyeleri;

Anadolu'nun hemen her köşesinde akvaryum hobisiyle uğraşan, bu hobiye adeta boş zamanlarının tamamını vakfeden çok sayıda hobiciden biriyim. Yaklaşık 3 yıldır sürdürmekte olduğum ve büyük zevk duyduğum akvaryum hobimi geliştirmek adına yaptığım masrafların, hayal kırıklıklarımın ve buna rağmen yaşadığım mutlulukların hesabı yoktur. Özellikle de taşranın ücra köşelerinde balık bulamamanın hüznüyle hobici dostlarımızdan veya bazı ticari üyelerden sipariş ettiğim balıkların hemen hepsinin cansız bedenleriyle karşılaşmak tarifsiz üzüntülere sevk etti.

Malawi türleriyle başlayan yolculuğum tanganika türleriyle devam etmekte. Giresun'da tropheus ve calvus bulmak mümkün olmadığından binbir güçlükle ve şayet canlı gelebilirlerse uzak illerden edindim balıklarımı.

Sizlerle 26.12.2007 tarihinde sonuçlanan bir alışveriş hikayemi paylaşmak istiyorum:

Son balık kolonilerimi daha önceki talihsiz tecrübelerimden ötürü tereddütler yaşayarak aquapetcenter ailesinden sipariş ettim. Bemba ve Tropheus olmak üzere 2 yavru kolonisinden oluşuyordu siparişim. İnternet üzerinden peşin fiyatına 6 taksitle verdiğim siparişim kayda alındıktan sonra, aquapetcenter yetkilileri benimle irtibata geçerek sevkiyat biçimini nasıl istediğimi sordular. İstanbul-Giresun arası epey uzak olduğu için uçakla gönderimini talep ettim. Hiç itiraz etmediler. THY İstanbul-Trabzon uçağına kalkış saatine 2,5 saat kala teslim ettiler. Gönderimin tüm safahatını da an-be-an bildirdiler. 15.00 sularında uçağa teslim edilen balıklarım 19.00'da Trabzon'a ulaştı. Trabzon'dan kimlik ibraz ederek balıkları teslim alan bir dostum balıkları saat 21.00 sularında Giresun'a getirdi. Korkarak da olsa paketi açtığımızda balıklarımın hepsinin sapasağlam olduğunu gördüm. O an yaşadığım mutluluğu tarif etmem imkansız.

Gönderim öncesinde aquapetcenter ailesinden Murat Bey, bana her türlü garantiyi vermişti. Balıkların ölmesi halinde para iadesi veya yeni balık gönderimi yapacağını taahhüt etmişti. Taşradaki hobiciler olarak bu muamele bizim hiç de alışık olmadığımız bir muamele. Pet şişe içinde balık gönderip sonrasında da "Canlıdır bu ölür elbette" diyerek telefonlarımıza dahi cevap vermeyenlerden sonra hele....

Balıklarım şimdi tam karşımda tüm güzellikleriyle oynaşıyorlar. Bu mutluluğu bana yaşatan aquapetcenter ailesine tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

Tüm forum üyelerinin yeni yılını kutlar, 2008'de bol balıklı ve huzurlu günler dilerim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

erdemkilic81Çevrim Dışı

Kayıt: 17/10/2006
İl: Izmir
Mesaj: 165
erdemkilic81Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2007 09:40
sizi çok iyi anlıyorum yağız bey. Bende kilis iline öğretmenlik yapıyorum. Burdada farklı türleri bulmak çok zor. Ama bazen denk geliyor. Mesela şaşırtıcı bir şekilde 2 tane cüce gurami buldum. önerinizi dikkate alarak aquapetcenter'i bir inceliycem. sağlıklı balıklar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kuduzruhÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 04/09/2006
İl: Nevsehir
Mesaj: 641
kuduzruhÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2007 09:44
  Öncelikle yeni balıklarınızın hayırlı olması,sağlıklı büyütüp bol yavru almanız dileğiyle.Aquapetcenter den bende bir iki kez alışveriş yaptım,hizmet kaliteleri gerçekten çok yüksek.Başarılarının devamını dilerim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SİLİVRİLİÇevrim Dışı

Kayıt: 27/09/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 888
SİLİVRİLİÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2007 10:00
Selamlar,
 
Aquapetcenter tam bir profosyonel. İşlerinin piriler. Ara sıra yanlış balık gönderimi oluyor ama, sonra telefon açıp, şöyle oldu böyle oldu diye söyleyecek birilerini buluyorsunuz. Sizi kesinlikle madur bırakmıyorlar. Ne zaman gitsem elim boş dönemem oradan. Ne zaman gitsek, aşağıdaki bütün balıkları yemlemek onları seyir etmek zevkini yaşarım orada.
 
Taşrada oturan arkadaşlar bir tüyo daha; açık yem arıyorsunuz, orada kovayla dolu. (ama yarım kilodan az söylemeyin) Küçük paketlerden değil, açık kilo ne kadar deyin, 250gr, 500 gr, 1 kilo, alın. Ben sürekli oradan alırım.
 
Bu arada Murat abiyle ve İhsan abiyle pazarlığıda iyi yapın.LOL

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

akinozerÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 10/10/2007
İl: Kocaeli
Mesaj: 653
akinozerÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2007 19:09
Aquapetcenter gerçekten müşteri memnuniyetini birinci sırada tutuyor. benimde internet üzerinden alışverişim olmuştu ve gerçekten çok alakalı davranmışlardı.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir