Sonisphere Festivali


nirvanaÇevrim Dışı

Kayıt: 08/06/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 91
nirvanaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2010 02:35
[QUOTE=bitkici1]
Yarın benim de gitme olasılığım doğdu, bakalım nasıl olacak. Rammstein'in de videolarını gördüm, maskeler, her zaman ki gibi alevler ve şişme botla seyircilerin üzerinde gitme gerçekten çok şey kaçırmışız.
[QUOTE=nirvana]12 saatten daha fazla süre ayakta kaldık ama Rammstein geldi ayaklarımızdaki , belimizdeki bütün ağrıları unutturdu sanki. Gerçekten dünyanın en iyi sahnesine sahip olan grup, onlarla yarışabilecek kimseyi tanımıyorum!!

Bugün çok zayıf Manowar olmasa gidilmezdi bile. Saat 6 sularında gidip Manowar ile konserden ayrılmayı düşünüyoruz.
[/QUOTE]

Bu düşüncenize katılmıyorum. Tamam  Rammstein gerçekten çok iyi performansları var buna ilaveten sahne şovları gerçekten benzersiz, ama sahne şovları değilde sahnesi en iyi demek pek doğru olmaz. Yarın çıkacak Anthrax'a özellikle bakmanızı isterim, eğer yurt dışında gösterdikleri performanların vasatını gösterseler yine de iki  Rammstein eder. Yeni melekteki Sepultura ve Kreator konserlerine gitmiş olsaydınız da bu kadar büyük konuşmazdınız.
[/QUOTE]

Antrax'ı gördük evet sahnede hiç bir atraksiyonları yoktu :) Rammstein gerçek performansını göstermedi yurt dışındaki konserlerde çok daha sağlam performanslarını izlemiştik DVDlerde. Ne olursa olsun sahne şovu olarak en iyisi onlardı yine. 

Bugün de Metallica tam anlamıyla uçurdu sanırım orada bulunan yaklaşık 60bin kişiyi. Megadeth ses sistemi ile ilgili sorunlar yaşadı. Slayer harikaydı pogolar, circle pit ler muhteşemdi.

İçinde metal müzik sevgisi olan herkesin katılması gereken bir festivaldi. Katılan herkes eminim çok memnun kalmıştır, katılmayanlarsa ne kadar üzülseler yeridir :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sinorÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]2,3,48207[/C]
Kayıt: 01/05/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 3480
sinorÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2010 12:54
Big Four gerçekten çok etkileyiciydi. Zaten her grup başlı başına bir efsaneydi. Büyükler birbirlerine nispet yapar gibi en iyi performanslarını gösterdi. Metallica gerçekten salladı İnönüyü. İnternetten o kadar canlı performanslarını izledim 80-90'lar hariç böyle performans görmedim. Gerçekten çok güzeldi.  Benim sıralamam bu şekilde;
 
-Metallica
-Manowar
-Rammstein
-Megadeth
-Anthrax
-Slayer
 
Accept'i izlemediğim için bişey söyleyemiyorum..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Kadr1maNÇevrim Dışı

Kayıt: 04/12/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 116
Kadr1maNÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2010 17:56
  Ses sorunları belkide festivale damgasını vurdu. Ramstein'de bile bazı parçalarda aşırı bass karakterli ses yüzünden gitarlar boğuldu.  Megadeth tam bir şanssızlıktı,çokta istiyordum canlı canlı izlemeyi ama sesçi yapacağını yaptı yine. Manowar bassçısının big four'a laf atması çok eğlenceliydi:)
  Hayko'ya yapılanları kesinlikle desteklemiyorum. Türünde kel aynak misali tek başına birşeyler yapmaya çalışan bir adamı, bu büyüklükte bir organizasyonda küçük düşürmeye çalışmak, metal-rock mantalitesine ters düşerdi ama bu kimilerine engel olmadı tabi.
  Arkadaşlarım yüzünden anthrax'a yetişemedi malesef. İyi bir dinleyicileri olmasamda canlı performanslarını izlemeyi çok istemiştim.
  Ve Metallica... Yine yaptılar yapacaklarını. Benim tek hoşlanmadığım tarafı death magnetic ten çalmalarıydı. Yeni parçalar yerine eski kült parçaları tercih ederdim. 2008de de çok beklemiştim; Orion çalarak bizi göklere çıkarmalarını, ama yine olmadı.

  Organizasyon olarakta fiyasko diyebiliriz herhalde. Cuma günü rahatça saha içine sızdık:) Cumartesi günü bu açığı giderebildiler. Doruk güvenliğin kaba-haydutvari hareketleri ise ayrı bir konu. Pazar günü koca festivalde suyun bitmesi hatta bazı içecek noktalarında biranın bile bulunamaması festivalin adına yakışmayacak türdendi.

  Kah güldük kah eğlendik, koca festivalin hakkını verdiğimizi düşünüyorum katılanlar olarak. Bir daha ki sefere, kesinlikle saha içi biletimi alarak yine aranızda olacağım, Metal sizlerle \m/

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir