Sitede Gereksiz Yasaklar Bknz !


BlueCreeperÇevrim Dışı

Kayıt: 28/06/2011
İl: Ankara
Mesaj: 892
BlueCreeperÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2013 10:17
  Merhabalar,
Sabah foruma girdiğimde 1 adet özel mesaj vardı özel mesajda şunlar yazıyordu ve saçma olduğunu düşündüm.Böyle hitaplar küfür niteliği mi taşıyor ? O yüzden mi kullanılması yasak. Bakarsanız çoğu 
çoğu konularda bu hitaplar mevcut
Gelen Mesaj 
Merhaba,

Lütfen mesajlarınızda karşımızdaki kişiye kardeş, birader, dostum, kanka gibi hitaplarda bulunmayınız. Bu tür durumlar, forum düzenini bozmakta ve üyeler arasında rahatsızlık yaratmaktadır. Lütfen daha dikkatli olunuz.

Teşekkür ederiz.
Bu mesaj yönetim hesabindan gönderilmistir, cevaplamaniz durumunda kimseye iletilmeyecektir. Eger aldiginiz bilgilendirme ile ilgili bir yanlislik oldugunu düsünüyorsaniz buraya tiklayarak konunun tekrar görüsülmesini isteyebilirsiniz.

Şimdi ki anlam veremediğim mevzu ise ''Forum ve Site Hakkında'' adlı foruma ''Yeni Konu'' 'yu normal üyelerin açamaması,Özel üye olunca adı üstünde diğer üyelerden bir farkı olmalı diye de bunu yapmanızı hoş bulmuyorum.Ben bu konu altında değil de ''Forum ve Site Hakkında'' adlı foruma bu başlığı açabilirdim.
Teşekkür ediyorum inşallah bir düzenlemeye gider .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ByOwerMeÇevrim Dışı

Kayıt: 12/04/2013
İl: Trabzon
Mesaj: 113
ByOwerMeÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2013 17:21
Burak kardeşim bir bakıma seni haklı buluyorum. Biz burada birine kardeşim,dostum gibi terimler kullanmayacağız da ne kullanacağız. Fakat kanka gibi kelimeler için yönetime katılıyorum. Bu kelimelerin forumda kirlilik yarattığı kabul edilebilir. Baştada belirttiğim gibi örneğin ben küçüğüme kardeşim,büyüğüme de abi diye hitap ediyorum. Ve eğer ceza alacaksam da bundan dolayı ceza almayı kabul ediyorum. Ayrıca şunu da eklemekten kendimi alamıyorum;istisnalar olabilir onun için herkes alınmasın ama "bey" kelimesini ben açıkcası samimi bulmuyorum. Biz burada iş görüşmesinde değiliz. Tarafımda akvaryum. Com forumu benim dinlendiğim,bilgi edindiğim,okuduğum,paylaştığım bir mekan. Yönetim de lütfen buna göre muamele yapsın. 

   Daha önce böyle bir uyarı almadım. Böyle bir uyarı gerçekten yoksa söylediklerim geçersizdir. ...
ByOwerMe2013-06-17 17:21:56

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MiSoSiKiaNÇevrimiçi

Yönetici
Kayıt: 12/08/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 4575
MiSoSiKiaNÇevrimiçi
Yönetici
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2013 20:17
Merhaba, 
Bu şekilde bir uygulama bulunmaktadır. Sizinde dediğiniz gibi uyarı vermeden önce mesaj incelenir ve gerekli görülürse uyarı verilir. Kanka, kardeş, birader, dostum, hacı gibi hitap şekillerini burada kullananlara uyarı uygulanmaktadır. 
Saygılar, 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir