Site Yönetimini Canı Gönülden Kutluyorum...


Hakan SönmezÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]2,2,78875[/C]
Kayıt: 10/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 1027
Hakan SönmezÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2013 16:51

Arkadaşlar özellikle son bir aydır birkaç konuda göstermiş oldukları olgunluk, tarafsızlık ve demokratik yaklaşımlarından dolayı Site Yöneticilerimizi canı gönülden kutluyorum. 

Bir çocuğumuzun insan olmamız sebebi ile sabrının taşacağı, yeter artık diyebileceği bir çok konuda inanılmaz derecede sabırlı, objektif ve uzlaştırıcı tavırlar sergilemeleri  yorulmadan, usanmadan açıklamalar yapmaları açıkçası benim çok dikkatimi çekti.

Aslında Yönetici arkadaşların asıl işlerinin bu olmadığını onlarında aynı biz forum üyeleri gibi normal insanlar olduklarını ve vakit buldukça forum ile ilgilendiklerini düşünür ve empati yaparsak bunu daha iyi anlayacağız.

Açıkcası bu son olaylardaki yaklaşımlarını gördükten sonra bu sitenin neden bu kadar popüler olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.

Çalışmalarından, ve bizim için yaptıklarından dolayı hepsini canı gönülden tebrik ediyorum.

Not: Birileri bir şeyler yazsın diye değil sadece yönetici arkadaşların çoğunu tanımadığım ve yüzlerine söyleyemeyeceğim için buraya yazma gereği duydum. Birçoğumuzun da aynı şeyleri düşündüğünü ancak dile getirilmediğini bildiğim için buradan yazmak istedim.)

Benim gibi düşünen arkadaşlarında  +1 Katılı tıklamalarını rica ederim.



Hakan Sönmez2013-06-19 17:04:50

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

HAKAN EFEÇevrim Dışı

Kayıt: 22/12/2005
İl: Ankara
Mesaj: 1011
HAKAN EFEÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2013 17:24
Bende yöneticileri pek tanımıyorum.Sadece Refet Bey'i musa akvaryumda çalıştığım zaman birkere görmüştüm birde Bezgin nickli yöneticiye spirulina satmıştım o kadardır tanımam:) Yaşım sizden küçük olmasına rağmen ben 2005'ten beri üyesiyim bu sitenin. Yönetimle bu tarihe kadar bu denli tartışmaların olduğunu hiç görmedim.(önceden şikayet var bölümü yoktu) Ancak son zamanlarda yaşanan şikayet olayları ve memleketin içinde bulunduğu durum herkesi germiş olacakki benimde yöneticilerle birkaç tartışmam oldu yorumların silinmesi konusunda. Şimdi durup düşününce keşke yazmasaydım öyle yazılar diyorum ama çok sinirlenmiştim ozamanlarda. Sonuç olarak kendilerine anlayışlarından ötürü bende teşekkür ederim. 

Not:Hakan Bey çok güzel bir konu açmışsınız ancak bazı forum üyelerinin hala yönetimle ilgili sıkıntıları varken ve olaylarda sizinde isminiz geçiyorken bu tarz bir konu açılması zamanlama olarak yanlış geldi bana. 1 ay sonra açsaydınız daha fazla +1 alırdınız. Hoş  arkadaşlarınız sağolsunlar yine yalnız bırakmazlar o ayrı bir konu.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Hakan SönmezÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]2,2,78875[/C]
Kayıt: 10/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 1027
Hakan SönmezÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2013 17:33
Hakan bey aslında dediğiniz gibi konuyu yanlış zamanda açmış olabilirim ancak normal zamanda da insan bunları farkedemiyor. Benim yönetimle bugüne kadar ne bir sorunum oldu nede başka bir diyoloğum oldu hatta tam olarak sitede ne yaptıklarını bile bilmezdim ancak bu son olaylardan sonra anladım ki işleri zor. Hepsi eminim ki bu hobiye gönül vermiş ve hobiye bir şeyler katmak isteyen insanlar yoksa bu iş para verilse yapılacak iş değil açıkcası. 



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MiSoSiKiaNÇevrimiçi

Yönetici
Kayıt: 12/08/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 4575
MiSoSiKiaNÇevrimiçi
Yönetici
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 14:51
Merhaba, 
Biz yönetim olarak sadece görevimizi yapıyoruz. Layıkı ile yapabiliyorsak ne mutlu bize. İlginizden dolayı teşekkürler. İzninizle konuyu kilitliyorum. 
Saygılar, 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir