Selamlar,Selamlar....


Hades92Çevrim Dışı

Kayıt: 17/04/2011
İl: Ankara
Mesaj: 510
Hades92Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2011 22:02
Güzel bir bölüm burası..Eee üyelerde seviyeli ve hoş insanlar olunca yazayım dedim..
Ben İlkay Çobanoğlu...19 yaşındayım..Hacettepede okuyorum..Bölüm Fizik Mühendisliği..Daha hazırlıktayım..Ama geçemeyeceğim galiba..Sinirli bir insan olduğum için hocayla ters düştüm..O da açıktan tehtid etti bırakacak..Garip..Ben bugüne kadar bir kere kopya çekmedim,haram denen şeyi tadmadım..Çocukken bile komşuların meyveleri yere düşsede almadım..Bir kıza/kadına yan gözle bakmadım..Ama bu hayatın bana böyle davranması canımı sıkıyor..İnsan ister istemez kendinde suç arıyor..Halbuki Nişalımla aynı okulda okumak için ne mücadeleler verdik..Zar-zor aynı yeri kazandık..Ama bu kadın beni bıraktı-bırakacak..Ahh Sevdiğim Kız olmasaydı o okulda çarpar giderdim kapıyı..Ama olmuyor..Böyle büküyorlar adamın boynunu..Şimdi sinirliyim daha da fazla bu durumdan dolayı..Çünkü hazırlıkta kalırsak okuldan atılıyoruz direkt..Ne diyeyim..Ben doğru olanı yaptım..Yine susuyorum..Şikayet edeceğim edemiyorum; kurt,kurdun etini yemez nasıl olsa..Kafam atıyor artık iyice ya bende açıyorum ellerimi dua ediyorum;Allahım sabır......

Neyse..Birazda bu yüzden verdim kendimi balıklara..Rahatlatıyorlar..Sevdim bu hobiyi daha doğrusu yaşam şeklini..Biraz acele edip yanlışlar yapıyorum elbet ama öğreneceğim sonunda..Biraz daha maddiyatım olsa bir akvaryum alabilsem hoş olacak..Daha çok rahatlayacağım..Hatta bir bakmışsın sigarayı bırakmışım..Şimdi onun için uğraşıyorum..Daha büyük bir akvaryum ve (İnşallah) çiftleşecek Bettalarımın yavrularını bekliyorum..Allahım diyorum sabır ver bu kuluna biraz daha..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

TesseractÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 15/10/2007
İl: Yalova
Mesaj: 2356
TesseractÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2011 22:33
Ne diyim geçmiş olsun.İnşallah kalmaz geçersiniz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GhastLyÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 10/11/2010
İl: Içel
Mesaj: 347
GhastLyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2011 23:23
Merhaba, hoşgeldiniz.Öncelikle söyleyim kız için kesinlikle okulunu riske filan atayım deme, bak ben de 19 yaşındayım hocalarım anasınıfından beri çok zeki olduğumu söylerler ama ders çalışmayan 1. sayfada açıp sıkılıp 2. sayfada kapayan tembelin tekiyim açıkçası, sen iyi başlamışsın öyle devam et, git hocandan özür dile vs yalvar ne yapman gerekiyorsa yap, kal.

Akvaryum kısmına gelince sigara içiyorsan sigarayı bırakıp, sigaraya yatırdığın parayla 3 ayda 3 akvaryum kurabilirsin sağlığın da yanında cabası kalır.
Görüşmek üzere.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Hades92Çevrim Dışı

Kayıt: 17/04/2011
İl: Ankara
Mesaj: 510
Hades92Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 22:36
Kaldım..Belirtmek istedim..Üzdüler beni iyice...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

efendy06Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/07/2006
İl: Ankara
Mesaj: 1077
efendy06Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 23:12
İlkay bey hoşgeldiniz. 
Hocalarla takışmak üniversite öğrenciliğinin şanındandır. Eh her şeyinde bir bedeli vardır. Hocadan özür dilerseniz belki sınıfı geçersiniz ancak haklı olduğunuzu düşündüğünüz bir konumda özür dilediğiniz için bunu dert edersiniz kendinize. Ben hocanın birine derste "sen şakamısın birader, hoca nerde hoca" deyince 3 yıl Türkçe dil bilgisi gibi bir dersten kaldım. Hatta elin Türkçe bilmeyen Kenyalısı geçti dersi, ben geçemedim. Son sınıfta dersin hocası değişti, öyle geçebildim. E kimin aklına gelirdi ki üniversitedeki bir öğretim görevlisinin sınıfta "telgraf yabancı bir kelimedir, hatta türküsüde vardır" deyip kürsüye vura vura telgrafın tellerine diye türkü söyleyeceği. Ben üst devreler şaka yapıyo sanmıştım, o gerçekten hocaymış. Hazırlıkta olmasanız sorun olmaz, bütler, sonraki senelerde alttan almalar, tek ders sınavları, her şekilde geçerdiniz o dersi ama hazırlıktaki ders geçme prosedürünü bilmiyorum.
Üzülmenize gerek yok, neticede okulun uzaması hemde Hacettepede, normal karşılanması gereken bir durum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir