Rezerve Osmoz akvaryum.com kullanıcıların


GECE06Çevrim Dışı

Kayıt: 03/06/2009
Mesaj: 108
GECE06Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2009 18:07
Arkadaşlar ankarada rezerve osmoz cihazı satan bir siteden aldığım cvp pahalı olan bu cihaz konusunda bizlere yardımcı olacaklar fakat belirli bi sayıya ulaşabiliriz.Siteye girmek isteyenler www.suyununsuyu.com   adresinden ulaşabilirler.




Öncelikle 1975 yılından bu yana su arıtma sistemleri üzerine çalışan firmamıza ve ürünlerimize ilginize teşekkür ederiz. Akvaryum.com gibi kıymetli bir topluluğun bir üyesi olarak bizimle temasa geçmeniz bizi ayrıca memnun etmiştir.

Bahsetmiş olduğunuz tezgahaltı ürünler, evsel su arıtma cihazları alanında dünyanın önde gelen firmalarından Purepro ürünüdür. Her akvaryum.com üyesinin bu cihazları memnuniyetle kullanacağından şüphemiz yoktur. Bu bağlamda akvaryum.com üyelerine ürünlerimizi cazip hale getirmek isteriz. Kısa bir süre sonra düşecek olan maksimum oranımız olan %35 oranındaki indirim oranını akvaryum.com üyelerine özel olarak korurken, sitemizden sipariş verecek akvaryum.com üyelerine 3'lü ön filtre setini ücretsiz hediye edebiliriz. Aynı zamanda su kalitesinin ölçümü için ihtiyaç duyulan TDSmetre ve iletkenlikölçer cihazlarda da akvaryum.com üyelerine özel fiyatlar sunabiliriz.

Bunları yaparken axess, cardfinans, bonus ve world kredi kartları ile online 12'ye varan peşin fiyatına taksit olanakları ile zaman zaman bankaların sunduğu taksit kampanyalarından da faydalanabilir akvaryum.com kullanıcıları.

Diğer yandan birçok akvaryum sahibinden edindiğimiz bilgiler, birçok akvaryum sahibinin 5 yerine 4 aşamalı cihazlar (membran sonrası son karbon filtrenin olmadığı cihazlar) kullandığı yönünde. Bu tip bir ürünü de hem de daha cazip bir fiyatla sizlere sunabiliriz.

İlginize teşekkür eder, konuyla ilgili yorumlarınızı paylaşmanızdan ve sorularınızı yanıtlamaktan memnuniyet duyacağımı belirtmek isterim.

Saygılarımla,

Mustafa Onerci
Yönetici Ortak
Prizma Su Teknolojileri
Tel: 0.312.435 5616
Faks: 0.312.434 5385
Cagri Merkezi: 444 0 649
www.suyununsuyu.com
www.tdsmetre.com
www.prizmasu.com.tr
www.suaritma.com
/Prizma bir Mertas kurulusudur./


Arkadaşlar dediğim sitenin vermiş olduğu cvp beni gerçekten memnun etti almak isteyen varsa ankarada aramızda bu konuda toplanarak alabiliriz sayıya görede indirimimizi yaptırırız.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GECE06Çevrim Dışı

Kayıt: 03/06/2009
Mesaj: 108
GECE06Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2009 15:21
Bu siteyi inceleyen oldumu acaba arkadaşlar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir