Resun Af-2009 D Dijital Yem Makinesi


KorayyyyÇevrim Dışı

Kayıt: 24/11/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 3
KorayyyyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2017 15:48
Merhaba,

Akvaryum.com sitesinden birçok bilgi edindim ve hobimi geliştirdim. şimdi kullandığım malzemeler hakkında belki yardımı olur diye deneyimlerimi paylaşıyorum.
Resun AF-2009 D Dijital Yem Makinesi oldukça kullanışlı bir makine. Zamanında çok araştırıp bu ürünü aldım ve memnun kaldım. kullanımı oldukça basit. sadece açıklama formunda yazanları dikkatlice okumanız gerekmektedir. saati ayarladıktan sonra yemleme zamanını ayarlayıp üzerinde ! (aşağı ok) gibi bir ibare çıkmasını sağlamalısınız. bir ok 1 kere yemleme 2 ok aynı saatte (1 dk arayla) 2 yemleme yapacağını bildirir.

yaklaşık 15 günlük tatilde ortalama 15 balığa yetecek yem haznesi vardır. yem de dikkat edilmesi gereken konu sera pul yem gibi yemlerin yağlı olmasından dolayı hazneye yapışıp çok az miktarda dökülmesi ya da çok ince yemlerin bol bol dökülmesidir. bunu da makineyi kurduktan sonra manuel yemleme tuşuna akvaryum dışında basarak ne kadar döküldüğünü kontrol edebilirsiniz.

2 adet duracell ince pille 2 yazı çıkarttım.sanırım daha da gider ama yaz başı tekrar kontrol ederek kullanacağım. ekrandaki yazılar silik gözüküyorsa pilleri değiştirmelisiniz.

en kısa zamanda video ile kurulumu ve kullanımı hakkında video ekliycem;)

bol yavrular.



Beğenenler: [T]103935,sezokara[/T][T]224151,Mussa[/T]
Teşekkür Edenler: [T]1,bjkalley[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir