ramirezi mi kribensis mi


onurcikletÇevrim Dışı

Kayıt: 19/07/2010
İl: Aydin
Mesaj: 136
onurcikletÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 11:06
[QUOTE=Musa Ağır]    Sevgili İlker bey merhaba , eğer firmamızdan bu olay böyle sizi kıraçak şekilde izah edilmeye çalışılmışsa özür dileriz.
    Yalnız sizde hak verirsinizki canlı balık olayında karantina söz konusudur.Yasalarda bile her ürünün iadesi ve değişimi mevcutken sadece her türlü canlı hayvanın iadesi veya değişimi mevcut değildir.Nedenine gelince sizde hak verirsinizki firmamızda bulunan akvaryumların hepsinde en az 50 adet balık bulunmaktadır , hepsi 15 gün karantina sürecinden cıktıktan sonra satışa sunulmaktadır.Satışa sunduğumuz balıklarda sump sisteminde tutulmaktadır.her sistemde yüzlerce adet balık bulunmaktadır.Daha önce başımıza gelen kötü tecrübelerden dolayı bize hediye edilen ( ücretsiz verilen )balıkları bile almamaktayız.
     Ama her türlü malzemede idda ediyoruz ki sorun cıkarmadan teknik servisini ,değişimi ve tamirini sağlayan sayılı firmalardanız.
                                                                                                                       Musa AĞIR.
[/QUOTE]
İlker bey firmada bir noktada haklı sonuçta her zaman kendi penceremizden bakmamak lazım sonuçta orası bir ticarethane, ekmek parası kazanmaya çalışıyor. Hatayı kendimizdede aramamız lazım mesela oturmuş çok düzgün bir akvaryumunuz var içinde 100-150 kadar balığınız var birisi size balık hediye etmek isterse siz iki balık için kurulu düzeninizi bozarmısınız ben olsam bozmam. Burada sizin hatanız araştırmadan balık almanız , burada sadece kendimizi ve akvaryumcu kadar balığıda düşünmeniz lazım çünkü oda bir canlı akvryumcudaki ortamdan sizin akvaryumunuza geliyor bir müddet sizde duruyor . sonra siz tekrar akvaryumcuya götürüyorsunuz oradan tekrar bir başkasına satılacak o balıktan ölmek dışında çok fazla bir şey beklemeyin. Sonuç itibariyle herkezin su değerleri başka başka Lütfen bunu değerlendirin sonuçta oda bir canlı

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir