petburada.com - Pet Point


canaydinlikÇevrim Dışı

Kayıt: 31/08/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 59
canaydinlikÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2007 17:49
Merhablar..
 
Bu hobiye yeni başlayan biriyim. Bir çok başka hobim de oldu, ve genelde Türkiye'de birçok hobide, hobiyle uğraşanlar Türkiye'deki satıcıların ve dükkanların yaklaşım tarzından, fahiş fiyatlarından rahatsız durumdalar. Bilmeyen adama ne satsam kardır mantığı sadece akvaryum değil, motordan makete, spordan mekaniğe her alanda vardır.
 
Ben de araştırmacı bir kişi olduğumdan, bir işe başlamadbgn önce çok araştırırım. Akvaryumu kurmadan önce istanbulda irili ufaklı 25 30 akvaryumcu gezmişimdir, internette de bulabildiğim bütün sitelere bakmışımdır. Hatta akvaryum.com'da bile açtığım konu belki 2 3tür, ama baktığım sayfa şimdiden binleri bulmuştur.
 
Yaptığım araştırmaların sonucu olarak petburada.com adresinden satış yapan Pet Point ismi ile de mağaza satışı yapan firmadan alışveriş yapmaya başladım.
 
Son derece memnunum. Bazen günde 3 4 kere arayıp soru soruyorum her zaman büyük nezaketle sorularıma cevap veriyorlar. Toplamda yaptığım alışveriş, akvaryumum küçük olduğu için son derece cüzi bir miktar aslında, ama gene de son derece ilgililer. Yenileventte oturmama rağmen dün gece sadece ilaç almak için bile kozyatağındaki mağazalarına gittim.
 
Kendilerine çok teşekkür eder, herkese, özellikle de benim gibi yeni başlayacak olan arkadaşlara tavsiye ederim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2008 21:02
Pet burada ya bağlıysa petburadanın kalitesi tartışılmaz bence orasıda mutlaka iyidir ben şahsen ordan bir kova tetra bits aldım ertesi gün elimdeydi.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

E_C_NÇevrim Dışı

Kayıt: 26/12/2007
İl: Konya
Mesaj: 1752
E_C_NÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2008 21:51
Petburada.com gerçekten harika. Üyelerine kampanyalı satışlar düzenliyorlar. Çok hesaplı alışveriş yapabiliyorsunuz. Özellikle Sorumlusu İlgar Öztürk bey, müşteri memnuniyetinden gerçekten anlıyor.
Saygılarımla.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir