Minik kediciğe bir ev


rockmetalÇevrim Dışı

Kayıt: 02/12/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 343
rockmetalÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 22:50
Merhaba akvaryum.com ailesi,
Benim sizlerden birkaç ricam olacak:
Dün oturduğum apartmanın bahçesinde yavru bir kedi gördüm.Sevmek için yaklaştığımda bir şeyi farkettim ve içim çok kötü oldu.Yavrucuğun sağ gözü yerinden çıkmış sarkıyor ve kanıyordu.O ise ne olduğundan nasıl olduğundan bi haber ağlamaktaydı.Çok korkuyor ve kaçıyordu.
Hemen yukarı çıktım Pendik'teki veterinerlerin telefonlarını bulup aramak için.Birkaçının numarasını bulabildim ancak onlar da pazar günü kapalı olduklarından cevap vermediler.Yavrunun o yüzü,ağlaması ve miyavlamasını hala unutamıyordum.
Bugün ise sabah olduğunda ilk işim yavruyu yakalayıp onu Pendik'te bir veterinere götürmek oldu.Sabah annemle bahçeye indik ve tekelden bir kutu buldum ancak bir türlü yakalayamadım.Çok korkuyordu ve çok sinirliydi.En sonunda üzerimdeki ceketi alıp üstüne atmaya karar verdim.Sonrasında ise komşumuz bir örtü verdi.Sağdan soldan kapattım zar zor örtüyle yakaladım sonrasında da kutuya koydum.Taksiye atladık hemen Pendik'teki bir veterinere gittik.Hekim beye durumunu anlattım.
Operasyon gerektiğini söyledi tamam dedim hemen başlayın.İlk önce sakinleştirici iğne yaptılar sonra ise operasyon başladı.Bittiğinde baktım göz kısmı biraz daha iyiydi.
Hala baygındı nefes alıp vermesini o minicik karnının aşağı yukarı inip kalkmasıyla görüyordum.Biraz iyileşip kendini toparlayabilmesi için veterinerlikte bir kafes ayarladılar.Hala yatıyordu,ilk önce bir miyav sesi geldi sonra yavaş yavaş kalktı;etrafına bakıyor bir anda neler olup bittiğine kavramaya çalışıyor ve karşısındaki beş surata tatlı tatlı bakıyordu.
Onu ailemize katmayı çok isterdim ancak babam bu konuda çok katı ve kesin kararlı(daha önceden de evde kedi besleme konusunda tartışmalarımız oldu).Şu anda da iki tane muhabbet kuşum var ve onların gürültüsünden bazen rahatsız oluyor.
Sizlerden ona bir ev bulmanızı rica ediyorum.Yaşadığı korkuyu ve acıyı unutturabilecek sevgi dolu bir ev.Minik yavru dişi;üç renkli.Aranızdan ya da tanıdıklarınızdan evi,yaşadığı koşulları uygun olan ve kedi isteyen varsa lütfen benimle iletişime geçsin.
Minik yavru 2gün daha veterineklikte kalacak ve orada sahiplenmek isteyen olmazsa sokağa dönecek.
Teşekkürler,

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

dexter54Çevrim Dışı

Kayıt: 23/05/2010
İl: Sakarya
Mesaj: 678
dexter54Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 12:14
Zor bir durum işallah sıcak bir yuva bulur

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir