midye


BurakGuranÇevrim Dışı

Kayıt: 28/02/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 280
BurakGuranÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2012 22:14
[QUOTE=huseyn75]            Ya arkadaşlar bir midyeyi yaşattıkta akvaryumda, öldükten sonra olan zararlarını  mı konuşuyoruz.
 
          Acaba bir midye ne kadar ağır metal taşıyor ölçen arkadaş var mı?
 
          Bizim akvaryumumuzda midye besledik sonra öldü. Eee barındırdığı tüm ağır metalleri suya geri bırakacak. Acaba bizim akvaryumda bu kadar ağır metal vardı da hepsini bu midye mi süzdü. Öyleyse eğerki akvaryumda midye olmasaymış balıklar çoktan ağır metal zehirlenmesinden ölecekmiş. Tam zamanında koymuşuz midyeyide tüm zararlı maddeleri bünyesine sığdırmış.
 
          Sonuç olarak midye suyu filtre ettiği için siz akvaryum suyuna ne katarsanız (kurşun, civa veya
 tercihinize göre altın) onu süzer midye. Öldükten sonrada külçe altın çıkar herhalde içinden.
 
 
[/QUOTE]


Abicim içine kum tanesi kaçar ve seneler geçerse çok ufak bir incin olabilir ama çok ufak olur. Bunları kendileri ekleyen kişiler var bunlara suni inci deniliyor. 

Ayrıca bu içlerine çektikleri balıklar için zararlı dediğiniz maddelerle besleniyorlar ? beslenilen sey hazmedilir ve geriye dışkı kalır bunlar dışkıları pis değil temiz su (içilen demek değil doğal zararsız anlamında) umarım yardımcı olmuşumdur.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

gilikÇevrim Dışı

Kayıt: 17/09/2010
İl: Konya
Mesaj: 7
gilikÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2012 13:33
Gayet uygun fiyata büyük ve güzel   tatlı su midyesi Sahibinden.com da  satılıyor, oradan1 liraya midye diye aratırsanız bulursunuz...Tavsiye ederim... 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir