Merhaba


damlaofisÇevrim Dışı

Kayıt: 08/02/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 4
damlaofisÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2016 22:21
Arkadaşlar merhaba. Ben bu forumu yeni fark ettim. Anladığım kadarıyla burada genelde su canlıları ve bunların malzemeleri üzerine bir forum. Ben İstanbul Güngören ilçesinde ofis koltukları imalatı yapıyorum. Ağırlıklı olarak playstation koltuğuve cafe koltukları imalatı yapıyoruz. Bu forumda bayağı sıradışı bilgiler öğreniyorum (benim açımdan), az evvel balıkların cinsiyetini belirleme yöntemleri konusunu gördüm ve bayağı ilginç bilgiler var. Bu forumda bayağı zevkli şeyler öğreneceğimi düşünüyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.

+1: [T]60172,Mikail Erdoğan[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Mikail ErdoğanÇevrim Dışı

Yönetici
Kayıt: 01/11/2008
İl: Ankara
Mesaj: 806
Mikail ErdoğanÇevrim Dışı
Yönetici
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2016 22:28
Merhaba,

Öncelikle hoş geldiniz. Forum akvaryum ve su altı dünyasının yanı sıra sürüngenler ve diğer evcil hayvanlarla ilgili bilgi paylaşımı ve alışveriş yapılabilen bir site. Ağırlıklı konu siteden de anlaşılacağı üzere akvaryum hobisi.
Burada ki bir çok üye farklı işler ve mesleklerle meşgul. Mühendisinden doktoruna emeklisinden öğrencisine kadar tabir-i caiz ise 7den 70e her yaştan ve meslekten üye mevcut. Her konuda ciddi bilgiler alabileceğiniz yeni şeyler öğrenebileceğiniz ve arkadaşlar edinebileceğiniz güzel bir site keşfettiniz. Sizin adınıza sevindim.

Keyifli Hobiler.

Beğenenler: [T]175579,Sheyda27[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir