Lepistes Tankım Hakkında Görüş Ve Önerileriniz


ÜreticiÇevrim Dışı

Kayıt: 02/07/2015
İl: Sakarya
Mesaj: 740
ÜreticiÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2015 21:21
[QUOTE=buldo][QUOTE=Sinan87]Merak ettim hocam lastik su doluyken esneme yapmıyormu. Adı üstünde lastik esneme yapması durumunda silikonlu yerlerden su kaçırma söz konusu olabilir.
Mantık süper. Bende hep bir nostaljik Tv icine akvaryum yapmayı hayal ediyorum. Seneye düğünüm olacak ozaman evim için düşüneceğim.[/QUOTE]

Hocam lastiğin yanağı dar olduğu için fazla esneme olmuyor olanda silikonu etkilemiyor zaten yerinden de oynamıyor sıkıntı yok yani. Esneme sadece iç kısımda ki vernikte atmaya sebep oluyor onunda bi zararını görmedim henüz.. Umarım sizde gerçekleştirirsiniz :)

[QUOTE=Üretici]O akvaryumda saz değil hiçbir bitkiye bakamazsın ışığın yok gübren yok imkansız gibi birşey bu. Çok lepistes istiyorsan plastik bitki al ama en güvemdiğin yerden en kalitelisini al suya salınım yap adığından emin ol [/QUOTE]

Yorumunuz için teşekkürler ancak o sazlar şuan akvaryuma sığmıyor. Akvaryum zaten direk güneş ışığı alıyor güneştende güçlü bi ışık yok, balıklarında dışkısı gübre zaten sizce büyümemesi için sebep var mı?[/QUOTE] balık dışkısında bütün elementler bulunmaz o akvaryumda saz yetişir ama asla bir rotala yetişmez mesela... veya bir limnophila sessiflora yetişmez asla maalesef o akvaryumda saz bile zor yetişir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir