Lepistes Derneği Cennetgöl - Abant turu


orhanardaÇevrim Dışı

Kayıt: 17/12/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 132
orhanardaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2014 11:00
Merhabalar,

Özellikle bu hobiye öcü gibi bakan eşlerimizin ve zaman ayıramamızdan şikayetçi çocuklarımızın kaynaşması, Lepistes Derneği ailesinin kaynaşması ve güzel ama hesaplı bir gün geçirmemizi amaçlayan bir program hazırladık. Katılmak için dernek üyesi olmak mecburi değildir. Ancak bu aileyi kuran ve güçlendirmek isteyen derneğimize üye olmanızda iyi birşeydir  Günü birlik turumuz 16.03.2014 (16 Mart Pazar günü) tarihinde planlanmıştır. Tur detayları aşağıdaki şekliyledir. 2 ayrı tur seçeneğimiz vardır bu turların 2 side aynı içerikte olmakta ancak 1 tanesi 25 kişilik araçla, diğeri 46 kişilik araçladır. 25 kişilik araç için kişi başı 75 tl, 46 kişilik araç için kişi başı 55tl ücreti vardır ve bu ücretler doğrudan tur şirketinden alınmış olan fiyatlardır. Derneğimizin üstüne eklediği hiçbir ücret yoktur. Ödemeleri aramızda toplayacağız ve tur şirketine tek elden vereceğiz. Bunun içinde derneğimizin muhasip yöneticisi İ.Burak Meydancı görevlidir. Ayrıca bu para karşılığında tur şirketi sizlere verdiğiniz para kadar fatura verecektir. Lütfen katılmak isteyenler bana özel mesaj yollasınlar.

Umarım 46 kişiyi toplayabileceğimiz güzel bir organizasyon yapmış oluruz.

Tur Programı;

Belirlenen kalkış noktasından ve saatinden Tur boyunca bize eşlik edecek Rehber ve Kaptanımızla tanışıp Cennet Gölüne doğru yola çıkıyoruz.(sırasıyla sabah Bakırköy,Beşiktaş,Kadıköy,İzmit otobüsgarı) Yol durumuna bağlı olarak yaklaşık 3-3,5 saat süren yolculuğumuz sonrası göl kenarına varıyoruz Rehberimizin cennetgöl Gölü hakkında vereceği  bilgilerin ardından serbest zaman. Serbest zamanın ardından  Abant’a doğru hareket ediyoruz. Doğanın eşsiz yaratıcılığı ve ortaya çıkan muhteşem manzaraya şahit olmaya başlıyorsunuz. Öğle yemeği için Abant’a  giriyor ve sucuk ve meşrubat  eşliğinde yemeğimizi alıyoruz. Yemek ardından öncelikle Abant Gölü çevresinde kısa bir yürüyüşümüz oluyor. ( Ortalama yarım saat ) Göl çevresindeki yürüyüşümüz esnasında hayatınız boyunca unutamayacağınız fotoğraf karelerini yakalayıp çektiğinizde anılarınızın en güzellerinden biri olarak kalacağından emin olabilirsiniz toplu yürüyüşümüz ardından  dileyen misafirlerimiz  köy pazarında alışveriş yapabilir, faytona binme şansını yakalayabilir Burada ki  programımız bittikten sonra toparlanıp akşam saatlerinde bölgeden ayrılarak İstanbul'a dönüşe geçiyoruz. Keyifli yolculuğumuz sonrasında siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalarda bırakarak bir sonraki  Tur organizasyonunda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

Fiyata Dahil olan hizmetler;

-   Özel otobüs (46 kişi)/midibüs (25 kişi) gidiş dönüş ulaşım,    
-   Rehberlik hizmeti,
-   Otobüste Lunch box zengin kahvaltı,         
-   Öğle Yemeği (mangalda sucuk ekmek ve meşrubat),
-   Seyahat güvence paketi, (bireysel seyehat sigortası)               
-   Araç içi sınırsız ikram
-   Tüm çevre gezileri.

Ekstralar;
-   Bölgede yapılan kişisel harcamalar

Ücret
-25 kişilik midibüs kişibaşı 75TL, 46 Kişilik otobüs kişibaşı 55TL

Katılım Şartı
-18 yaşından küçüklerin aileleriyle beraber yada ailelerinden alınmış izin belgesi ile katılması gerekmektedir.
-Katılmak için dernek üyesi olmak mecburi değildir. Ancak bu aileyi kuran ve güçlendirmek isteyen derneğimize üye olmanızda iyi birşeydir 

Tur firması TURSAB A-6049 akreditedir orhanarda2014-02-10 11:00:23

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

orhanardaÇevrim Dışı

Kayıt: 17/12/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 132
orhanardaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2014 16:52
Şu anda 28 kişi geziye katılacaklarını bildirmiş olup, kalan 18 kişi için kontenjan açıktır. Katılmak isteyenler bilgilerini lütfen özel mesaj yolu ile bildirsinler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir