Lepistes Atlıyor


cmoguzbjkÇevrim Dışı

Kayıt: 03/10/2017
İl: Van
Mesaj: 1
cmoguzbjkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Saat 10 Dakika önce
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/200373/160520251047171.jpg[/IMG]
HERKESE İYİ HOBİLER
YENİ BALIK ALDIM DÜN GECE 10 LEPİSTES 10 MOLİ LEPİSTES BİR KERE ATLADI YAKALADIM ATTIM TANKA SABAH YEM VERMEK İÇİN GELDİĞİMDE YERDE BULDUM AKVARYUMUN ÜSTÜNÜ NASIL KAPATABİLİRİM BUHAR CAMI 4 PLASTİK L APARAT ÜSTÜNDE YANDAKİ BOŞLUKLARDAN ATLIYORLAR.
'2.SORUM YUVALIKTAKİ LEPİSTES 10 GÜN OLDU HALEN AYNI ŞİŞLİKTE DOĞMUYOR BİR TÜRLÜ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM DÜN TEKRAR ISITICIYI TAKTIM DOĞSUN DİYE

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

JemaisvuÇevrim Dışı

Kayıt: 05/03/2025
İl: Kocaeli
Mesaj: 76
JemaisvuÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 1 saat 53 dakika önce
Hamile balığı on gün boyunca Yuvalıkta tutarsanız strese girmesine hatta ölmesine bile sebep olabilirsiniz. Size önerim bir gün boyunca salın. Daha sonra yuvalığı akvaryumun en karanlık köşesine yerleştirin içine bitki de koyarsanız kendini daha rahat hisseder. Şu an büyük ihtimalle stresli olduğu için doğum yapmıyor.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir