Kgs doldurma


CenKÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 18/11/2005
İl: Kocaeli
Mesaj: 1769
CenKÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 16:56
Herkese merhabalar,geçen gün yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak isterim.Bilenler olduğu gibi bilmeyenler de vardır elbet.Geçenlerde böyle aksi bi durum yaşadım.İzmit-Bolu arasında KGS bakiyesi yeterli olmadığı için turnike açılmadı.Kartı doldurmak için gişeye gittiğimde ise yalnızca mesai saatlerinde dolum olduğunu söyledi.Bunun kadar saçma bir şeyi ender duymuşumdur hayatımda,insanın acil bir işi olabilir,dolum unutulabilir vs bu ayrı bir konu.Kart dolumu yapılmadığı için 10 dakika içindede sadece ogsler geçtiği için mecbur OGSden kaçak geçiş yaptım sanırım plakaya 110 tl civarı bir rakam gelecek.
 
Bu mesai saatleri içinde doldurma işlemi sanıyorum yeni çıktı,ek olarakta artık otomobillere minimum 50 tl kart dolumu yapılıyor.Yolculuğa çıkmadan önce ona göre önlemlerimiz alalım boşa para ödemek zorunda kalmayalım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Su ÜrünleriÇevrim Dışı

Kayıt: 17/03/2011
İl: Ankara
Mesaj: 91
Su ÜrünleriÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2011 07:49
Cenk bey bukadar saçma bir durum olamaz aynı olayı bende yaşadım ancak gece saat 1 civarıydı. Adana gişelerine geldiğimde KGS nin bittiğini farkettim. Arabayı uygun biryere çekerek klubeden gidip doldurttum. Hemde gece saat 1 de. O işte kesin bir yanlışlık vardır. Görevli memurun işine gelmemiş olabilir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir