İTİRAFLAR :)


PuPPeT666Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 20/05/2010
İl: Izmir
Mesaj: 682
PuPPeT666Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 21:44
Kuzenimin sünnet düğünü.
kuzenin yaş 10 civarı ben 15-16 ozamanlar.Metal müzikle yeni tanıştığım zamanlar, tuvalette bile kulağımla kulaklık belimde walkman var:)
Sünnet düğünü sokakta yapılıyor ortam güzel müzikler oyunlar falan.Ön taraflara masa kurulmuş erkekler ufaktan rakıları yuvarlıyor falan.
İçkinin de etkisiyle galiba birden ortam gerildi tartışmalar bağırışmalar falan.Bir de baktım 2dk içinde babamla şişman top sakallı bir adam birbirine girdi.Millet ayırdı tabi bağırış çağırış.Ben de ayıranlar içindeyim ama babamı tutan tarafta değilim de şişman adamı tutan taraftayım,yanımda dayımda var.Adamı sakinleştirmeye çalışırken adam benim onun oğlu olduğumu bilmeden bastı babama küfürü.Ozan dururmu kafa göz girdi yıktı sarhoş adamı yere millet bu sefer beni ayırıyor.
neyse olay bitti baktım belimde walkman yok dedim kesin adamla kavga ettiğim duvarın oralara düşmüştür.Gittim baktım walkmanin kapağı bir yerde pilleri bir yerde, toplaya toplaya geliyorum.
Anam... o da ne? Duvar dibinde nokia 3210(ozamanın baba telefonlarından) baktım kapanmış attım cebe içimden küfrediyorum. "Babama küfredersin haa.Al işte hem dayağı yedin hem de telefonundan oldun.Satıp parasını yiyim de gör falan diyorum.
Ertesi gün okul çıkışı Maltepe pazarında telefonu okuttum parasını akşama kadar yedim bilardo salonu ,atari salonu, yemek falan.
Akşam eve geldim.Annem ne diyor:)

-Oğlum dayın dünkü kavgada yeni aldığı telefonu kaybetmiş gördün mü sen?
-Yoo anne görmedim görsem hemen koşup getirmezmiyim)

Affet dayı istemeden oldu ama ben yaptım...

Saygılar...

Dipnot:Amma "falan" demişim anlatırken düzeltmesi bile zor geldi burdan notla düzelteyim dedim:)
PuPPeT6662012-08-04 21:45:30

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MaSiVaÇevrim Dışı

Kayıt: 21/01/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 294
MaSiVaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2013 10:59
Başlığı görüp okumaya başladım ve çok güldüm:)Bende eski anımı anlatmak istiyorum.
 Kardeşim eskiden kendi oyuncaklarını kırar sonra bana sulanırdı.Bende iş karşılığı oynamasına izin verirdim.Beyzbol topu edinmiştim.Biliyorum eline aldığında kaybedecek!Kendimce senet yaptım.Senette aynen şu yazılıydı:)
Madde 1:Süleyman bu topu kaybettiğinde abisine borçlu olacaktır.
Madde 2:Kaybettiğinde topun bedeli 20 tl dir.(o zaman 20 tl az para değil)
Madde 2:Hiçbir bahane anne babaya sığınma borçtan kurtaramaz
Altınada adını soyadını imzasını attırdım.10 dk sonra topu kaybetti:)Tabi olay babaya intikal etti.Mevzu baba oldumu hem dövdü hemde güldü:)Sana bunu yaptığım için özür dilerim kardeşim,ama yine olan bana oldu:)O zaman yaşım 13 tü,hala anlatıp gülüyor kerata

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

antiparazitÇevrim Dışı

Kayıt: 06/08/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 127
antiparazitÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2013 15:49
Biliyorum hiç doğru bir davranış değildi ama en yakın arkadaşımla tadını öğrenme maksatlı yerdeki yarım kalan sigarayı içmiştik .Dersaneye çıkıyorduk dağ şeklini almış toprakların arasına girdik hem konuştuk hemde 5 dakika içinde içip bitirdik.İğrenç bir tadı vardı 3 kez çektim .Buradanda iyice dökmek istiyorum içimdekileri:ALEYNAM seni çok seviyorum.Yoluna kurban olduğum .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

invulnerableÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 09/04/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 3575
invulnerableÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2013 15:55
21 yaşında olmama rağmen hala yumuşak şeker yemekten çok büyük bir zevk alıyorum.Hele bunların böyle ekşi olanları yok mu.Onlar için.İstanbul'a telefon bile açtım.İstanbuldaki merkez beni Mersin toptancısına yönlendirdi.(O şekerlerin markasını burada vermek istemiyorum çünkü hem reklam olur hem de o kadar kötü bir ismi var ki.Duymak istemezsiniz ama öm atarsanız söylerim).Toptancı uzak mı uzak bir yerde.Haziran ayında Mersin'in sıcağında toptancıya yürüyerek gittim.Bir de adam beni tersledi.Patronu yokmuş çıkması gerekiyormuş vs.O kadar gittiğim yolu geri döndüm.Sonra tekrar gittim.Bu sefer de sezonu kapatmışlar.Dükkanda hiç şeker yoktu.Ordan eve yürüyerek geldim.İç çamaşırlarıma kadar ter içinde kalmıştım.O toptancı deposunu(şeker deposunu) birçok kez rüyalarımda gördüm.Aslında apartman altı bir yer.Ama rüyamda dağların tepsinde ormanın içinde patika yol ile gidilen bir evin içindeydi hep.Ve o şekerler ulaşamadan rüyam yarım kaldı.Rüyamda adam bir türlü evin içine girmeme izin vermiyordu.Sonra güç bela izin verdi.Bu sefer de evde aradığım şekerler yoktu.Sonuç olarak hayatımda Ankara'da bir alış veriş merkezinde tattığım o şekerlere bir daha gerçek hayatta da rüyamda da ulaşamadım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Betta1914Çevrim Dışı

Kayıt: 14/06/2013
İl: Izmir
Mesaj: 58
Betta1914Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2013 16:32
..[EDIT]Betta1914,2018-02-22 23:56:14[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

terekeme0636Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 21/04/2011
İl: Ankara
Mesaj: 1052
terekeme0636Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2013 13:44
Vallaha ne güzel anılar yaşamıssınız,evet her insan gibi bnimde içime attığım çok şey var ama gerçekden buraya yazmak bile medeni cesaret isteyen birşey sizleri gerçekden tebrik ediyorum arkadaşlar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Batu-han____Çevrim Dışı

Kayıt: 23/07/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 941
Batu-han____Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2013 15:16
Bu ani bizim hobi ile ilgili okulda balik beslemeye karar cemistik kucuk bir fanusa 3 tane japon baligi koyduk ozaman 9-10 yaslarindaydik heralde bende nezleydim ve burnum cok akiyodu  baliklara bakarken benim burundaki sumuk suya damladimi arkadaslarim sordular bu be bune bende japonlarin yumurtasi tabi... dememle butun okula yayildi japon baliklari ciftlesmis yumurta yapmislar cok guzel hocalardan tutun ogrencilere yerler yumurtayi ayiralim filan dediler halbuki sumuk yok yemezler filan sonra hepsini japonlar afiyetle yedi daha sonra baliklara hic birsey olmadan yasadilar :D

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir