Ilginizi cekebilir


çagribeyÇevrim Dışı

Kayıt: 12/02/2013
İl: Afyon
Mesaj: 1184
çagribeyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2013 12:32
[QUOTE=Batu-han]Peki hepinize tesekkur ederim simdi sizce moli turumu daha cok zevk veriyor yoksa platy lepistes vb . Mi bunun hakkinda fikirleriniz nedir.[/QUOTE]
 Moli olabilir sarı siyah beyaz çok güzel olur. Yada sadece tek tür plati olabilir. Tek tür kılıç olabilir. Veya hepsi karışık olablir. Karar sizin. Ama bence tek tür plati yapın binlerce çeşidi var.
 Bknz. Plati Çeşitliliği

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Batu-han____Çevrim Dışı

Kayıt: 23/07/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 941
Batu-han____Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2013 12:57
Plati herzaman hosuma gitmistir ben platy ve moly karisik yapicam cunku molyide cok seviyorum 200 lira para biriktirdim arabamiz tamir olsun hazir akvaryumu almaya gidicem icine su doldurmasi  filtreyi satin alip 15-20 gun oturmasini bekliycem sonra 2 e 5 d molly her rebkten ve 2 e 5-6 d platy almayi dusundum bulabilirsem elma salyangoz ve vatozda alicam ama copcu dusunmuyorum galiba akvaryumu fazla dagitiyorlar. Bitki konusu ise bu site uzerinden cinar ve gul alicam yada saz tam 1-2 ay sonra resimleri ya burada yada  yeni konu acip canli doguran bolumunde paylasirim hepinize cok tesekkur ederim eklemek istediginiz birkac sey varsa byraya yazabilirsiniz tesekkur ederim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir