Hibrid türler safkan balıklar


AverroesÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/06/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 3324
AverroesÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2010 17:20
[QUOTE=mcagan][QUOTE=RESPECT] Vallahi isterseniz adresini yazayım, isterseniz ilanını, tel nosunu vereyim, 6,5 liraya satıyolar geçen salı bugün yeni balık gelcekti şu an (İstanbulda değilim,). Adam toptancıyım diyor baya byüyk bi dükkan(bi Apartman zemin katı  200-300 m2 bi dükkan).

Aynı şekilde Şirinevlerde semih Abi var; bi apartman zemin katı almış; kendi hem parekende hem toptan iş yapıyor , ben gittiğim zaman pek çok akvaryumcuya balık verdiğine şahidim(hem parekende hem toptancı),

Ama Semih abiye yakın zamnda uğramadım, elinde ne türler var nekadar bilemiyorum(Kendisi kalitelii balık satıyor, tanışmanızı tavsiye ederim)
[/QUOTE]
Hiç bir toptancı ilan vermez. Her büyük yeri olan üretici toptancı değildir. Fishmekan (Semih OVAT) Ticari hayatına toptancı olarak devam etmeye karar vermiştir. Sadece akvaryumculara satış yapmaktadır. Eğer fishmekan dediğiniz gibi hobiciye satış yapıyorsa (ki sanmıyorum) toptancı hayatı fazla uzun ömürlü olmaz.
Sevdiğinizi düşündüğüm Semih OVAT'ı (Semih Abi dediğiniz için böyle düşünüyorum) dedikleriniz doğru, yanlış veya yanlış anlaşılma şu anda yazdıklarınızla çok hoş olmayan bir duruma da düşürmüşsünüz.
 
Saygılarımla
[/QUOTE]


Uzun zamandır oldu uğramadım dedim ya,, Semih Ovat belki o süre zarfında satış şekliini değiştirmiş olabilir. kimseyi biyere düşürmedim böle ithamlarda bulunmayın .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir