GreenTerror için DEKOR - ISI - BESLENME


savqueeÇevrim Dışı

Kayıt: 15/03/2014
İl: Karabük
Mesaj: 83
savqueeÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2014 14:02
- Arkadaşlar GT lerim yeni aldım yaklaşık 8-10 cm boylarındalar. 
- Erkeklerin kafaları yavaştan belirmeye başladı. 

1 - Yem olarak greenterrorlerime ne kullanmalıyım. Tetra Discus (kırmızı yem) var. Sabah, öğle, akşam bol bol protein alsınlar ve vücut yapsınlar diye (aşırıya da kaçmadan) balıklarıma yediriyorum. Farklı olarak renklerini canlandıracak ve kafa yapmalarına destek olacak akvaryumculardan bulabileceğim uygun yemler söyleyebilirmisiniz. Öğünlerimi nasıl ayarlamalıyım ??

2 - Dekorasyon olarak siyah arka fon kullanmayı düşünüyorum sıfır numara silis kumum zaten var. Lav kayaları var elimde irili ufaklı onlarla ne şekilde bi dekor yapmalıyım nasıl bir dekordan hoşlanırlar sade mi kalabalık mı tünel şeklindemi nasıl olmalı ??

3 - Akvaryumun ısısını 24-26 dereceye sabitledim. Bu uygun bir sıcaklıkmıdır. Yunuslardaki gibi kafa yapma için suyu soğutmam gerekir mi ??

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

cemsina2Çevrim Dışı

Kayıt: 07/02/2014
İl: Izmir
Mesaj: 1296
cemsina2Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2014 16:03
İlk olarak günde 2 hatta daha iyisi bir kez onları besleyin yoksa kabız olurlar.Renklerinin canlanması için de renk verici yemler ve daha doğal besinler(dondurulmuş karides,balık vb.)verebilirsiniz.Sıcaklık 26-27 derece olsa daha iyi olur(tercihen 27).Açık yüzme alanları isterler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir