Green Terrörler Hakında


GreenTerrorcuÇevrim Dışı

Kayıt: 07/10/2018
İl: Ankara
Mesaj: 5
GreenTerrorcuÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2018 16:56
Arkadaşlar öncelikle Selamun Aleyküm. Konuya Gelelim şimdi benim elimde 1 çift Green Terrör var. Bu balıkların hamile olduğunu analayabiliyor muyuz. Birde önceden erkek dişiyi kovalıyordu. Şimdi de Dişi erkeği kovalıyor sizce bunun nedeni nedir. Akvaryum da 1 adet kup var küpün içine yumurta bırkırlar mı. Kaya tarzı şeylerde var ama birde küp koydum. Balığı aldıgımda yeni yavru vermişdi ortalama 25 gun geçti yeni yavruyu sizce kaç gune kadar alırım.
Şimdiden Teşekkürler bilgileriniz için .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ShaggiÇevrim Dışı

Kayıt: 10/11/2017
İl: Istanbul
Mesaj: 113
ShaggiÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2018 18:15
[QUOTE=GreenTerrorcu]Arkadaşlar öncelikle Selamun Aleyküm. Konuya Gelelim şimdi benim elimde 1 çift Green Terrör var. Bu balıkların hamile olduğunu analayabiliyor muyuz. Birde önceden erkek dişiyi kovalıyordu. Şimdi de Dişi erkeği kovalıyor sizce bunun nedeni nedir. Akvaryum da 1 adet kup var küpün içine yumurta bırkırlar mı. Kaya tarzı şeylerde var ama birde küp koydum. Balığı aldıgımda yeni yavru vermişdi ortalama 25 gun geçti yeni yavruyu sizce kaç gune kadar alırım.
Şimdiden Teşekkürler bilgileriniz için .[/QUOTE] Kendilerini güvende hissettikleri zaman en gec 2 ayda 1 tekrar yavrular bu hayvanlar benimkiler yavrularına bakamayip kaybedip her 20 25 gunde bir tekrar yavruluyodu hatta bu durum beni üzdüğü icin turu elimden cikarmak zorunda kalmistim saglikli hobiler

Teşekkür Edenler: [T]209642,GreenTerrorcu[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir