Geri Bildirim Çılgınlığı !


arif06Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 08/04/2009
İl: Ankara
Mesaj: 566
arif06Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2011 09:07
[QUOTE=pierr][QUOTE=arif06]Geri bildirim konusunu tartışıyoruz siz, bu durumlara takılı kalırken bende şuna değincem geri bildirim varken bir kişiyi,firmayı konu açarak ballandırmak ne oluyor geri bildirimini yap geç çok acil ihtiyacı olanlar konu açıyorlar şu ürünü nerden daha iyi veya ucuza alırım misali bunun altına yaz ama reklam kampanyaları saçma.Alışverişten memnun kalmaz isek ilk akla gelen geri bildirim,memnun kalıp geri bildirim yapmak o anki enerjiye cana yakınliğa bakar,alışveriş çok iyi ama şahıs buz adamsa ben yapmam şahsen.Geri bildirim istemek yanlıştır bukadarını söylemek bu konuya yeterlidir,geri bildirim faydalıdır dikkate alınmalıdır konuya farklı yerden girdiğim için kusura bakmayın varsa yanlışımız uyarın bilgilendirin.[/QUOTE] MErhaba bir sorum olacak.Eğerki alışverişten memnun kalmassanız ama alışverişi yaptığınız adam çok güler yüzlü sıcak kanlı bir adam ise ne yaparsınız?[/QUOTE]
Malesef alışveriş harici geri bildirim yapılmıyor iyisin çok cana yakın birisin ile olmuyor geri bildirim yanlışım varsa yine düzeltin çünkü benim geri bildirimim satış içermediği için silinmişti zamanında.Alışveriş ten memnun kalmamak burda, aradığım malzeme bana uygun değildir beklediğimden temiz gelmemiştir olayı çok cana yakınsa dediğin gibide kanka olurum hemen arkadaş listeme eklerim buz adam olayına takılmışsın anlaşılan bunuda şöyle söyleyim sana konuşmaları hareketleri içime sinmeyen kendini pahalı zanneden ve yüksekten uçan tipler için gayet yerinde bir cümle olur bu gibi insanlarla daha sonrasında dioloğum olmaz film başında kopar saygılar..


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KarabeYÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]15066,2[/B]
Kayıt: 30/03/2010
İl: Antalya
Mesaj: 2770
KarabeYÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2011 10:52
Arkadaşlar bence hakedene geri bildirimi yazacaksın. İyi yada kötü. O alışverişin durumuna bağlı tabi. Adam uygun fiyattan balık yem vs satıyordur, dersin geri bildirimine bu adam şöyle iyi böyleiyi yardımcı oluyo falan.
Adam yalancıdır, dolandırıcıdır yazarsın geri bildirimime bu şöyle kötü böyle dolandırıcı diye.
Milletin nikinin üstünde bu adam dürüsttür mü yazıyo. Nerden bilelim kişinin iyi yada kötü olduğunu. Geri bildirimine bakıcaz ki bilicez.
En yakın örnek sahibinden.com ve gittigidiyor.com siteleri. Orda genelde satıcı ve alıcılar ile ilgili alışverişlerine dair geri bildirimler var. Siz hiç o geri bildirimlere bakmadan mı alışveriş yapıyorsunuz.
Valla ben oraya bakarım. Adam 100 işlemde %100 olumlu yorum almıştır, diğeri 100 işlemde %85 olumlu yorum almıştır. Sonrasını siz tercih edin.

Uzun lafın kısası eğer alış veriş yaptığınız kişi sizden geri bildirim isteğinde bulunuyorsa bu onun nacizane bir isteğidir ve yapmanız onun için diğer alışverişlerinde olumlu puan almasına sebep olacaktır. Aynı şeyi kendiniz içinde düşünün bir zahmet.
Ben şahsen alışverişim olan tüm kişilere yazarım. Benden alış veriş yapan kişiden de geri bildirim beklerim. Ha o kişi ister yazsın ister yazmasın. Zorla isticek değiliz tabi.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

yunuscu38Çevrim Dışı

Kayıt: 09/05/2011
İl: Kayseri
Mesaj: 69
yunuscu38Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 15:24
Arkadaşlar menmun kalırsa yazmaları çok güzel ama menmun olmayıp yazarlarsa bizide yanlış yönlendirirler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

uzyrdmrÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 28/09/2007
İl: Ankara
Mesaj: 3037
uzyrdmrÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 18:46
Geri bildirim güzel bir şey ama istemek doğru değil.Ben forum içinde 2-3 kişiye satış yaptım ama hiç birinden geri bildirim istemedim.Hatta satış yaptığım kişilerle çok samimi sdostluklar kurduk yinede istemedim istememde.İçinden gelir yaparsa kendi bilir.Bencede istenmemeli saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GÖKHAN ÖZDEMİRÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 19/07/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 1703
GÖKHAN ÖZDEMİRÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2011 10:40

Benimde 30 tane geri bildirimim var yani olmuş.Bendende geri bildirim isteyenler oldu ama o kişilere kesinlikle yazıcağımda varsa yazmam,kimse darılmasın ama banada geri bildirim istenmesi ters geliyor.Saygılar.

GÖKHAN ÖZDEMİR2011-12-17 21:34:05

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

osman0660Çevrim Dışı

Kayıt: 08/10/2008
İl: Ankara
Mesaj: 440
osman0660Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2011 11:00
İnsanın içinden geliyorsa yazar gelmıyorsa yazmaz talep etmek olmaz geri bildirim insanlarda ona göre alıs veriş yaparken düşünürler bu kişi hakkında

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir