Facebookta Da Akvaryum.com


byyilmazÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 28/09/2010
İl: Ankara
Mesaj: 1249
byyilmazÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2016 02:47


Merhaba, akvaryum.com ailesinin ve facebookta www.akvaryum.com sayfasınında bir üyesi olarak, facebookta ilan verilebilecek bir sayfanın da akvaryum.com adıyla ilan alım satım işlerinin yapılabilmesi için bir sayfa oluşturabilme imkanı var mıdır ?

Mümkünse eğer ki sanal ortam buna müsade edebiliyorsa akvaryum.com da verdiğimiz ilanları,sayfanın altındaki bir ikonla, doğrudan bu oluşturulan facebook sayfasında da paylaşımını yapabilsek.

Düşünülen veya düşünülmüş ama hayata geçmemiş olabilir. Ancak forumdaki o eski samimiyeti ve sıcaklığı,sanal alemin ve teknolojinin hızla gelişmesine bağlı olarak,bur da yeniden yakalayabilir ve hatta akvaryum.com'a üye olanların katılabileceği bir sayfa oluşturularak seviye korunabilir kanısındayım.

Evet bir çok grup mevcut satış ilan bilgi vs. için ama gerçekten seviye ve paylaşımlar çok kötü buna karşılık sağlam bir facebook sayfası oluşturulabilir düşüncesindeyim.

Siz değerli forum sakinleri ve yöneticilerin bu konudaki düşünce ve önerileri,yaptırımı ve olasılıkları nedir ? Öğrenmek ve bilmek isterim.Teşekkür ederim.

Beğenenler: [T]180135,Gorgon[/T][T]180849,mrtmct[/T][T]13126,Cem Öcal[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MiSoSiKiaNÇevrimiçi

Yönetici
Kayıt: 12/08/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 4575
MiSoSiKiaNÇevrimiçi
Yönetici
Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2016 15:02
Merhabalar,
Sitemizde verilen ilanların facebook üzerinde bulunan sayfamıza otomatik yönlendirilmesi ile ilgili bir çalışma planlaması yapılmakta. Bu sayede burada verilen ilanlar istenirse facebook sayfamızda da otomatik olarak paylaşılabilecektir.
Saygılar,

Teşekkür Edenler: [T]99386,byyilmaz[/T]
+1: [T]157881,BiotopeDogan[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir