Eskişehir NemoPetCenter


eskserkanÇevrim Dışı

[B]13469,1[/B] [C]2,2,72052[/C] [B]12783,3[/B]
Kayıt: 28/03/2009
İl: Eskisehir
Mesaj: 399
eskserkanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2012 22:58
Şikayetin Nedeni:
Balık siparişi için kapora verdim.Balıklar 1 ay sonrasında gelmeyince kapora ücretini alamadım.

Şikayet Edilen Kişi / Firmadan Alınan Cevap:
Nemo Pet Center Cengizhan bey. Alınan cevap ise  hep tamam şu gün hallediyorum ama sonuç yok.

Olayın Detayları:
Nemopetcenter'a yaklaşık 1 sene önce 65 tl'lik bitki verdim ve yerine karides alacaktım.İstediğim karidesler her defasında tamam abi şu gün kesin geliyor demesine rağmen gelmeyince bende yerine balık veya bitki alırım diye düşündüm.Bu arada bitkili akvaryumumu sattım ve daha büyüğünü kurmak için çalışmalara başladım.Tabi biraz zaman aldı ve bu zaman zarfında Nemopetcenterdan balık veya bitki yerine yeni tank kurulunca sachem gübre çeşitlerinden almak istediğimi söyledim.Mangrow kökü(5 tl) ve Sachem Flouris(20 tl) elinde varmış 1 adet aldım.Diğerlerini tamam ayarlarız dedi.(1 sene geçti hala elinde yok). Gel zaman git zaman yaklaşık 1 ay önce yine kendisine 30 adet kardinal neon-30 adet kırmızı burun-2ramirezi-2kribensis siparişi verdim.Kapora olarakta kendisi üşenmeyip dükkanıma kadar gelip 50 tl de kapora aldı.1 hafta içinde gelir ben seni ararım dedi.Aradan bir kaç gün geçti ve ben dükkanına gittim.2 derece (4 tl ) ve 2 adet yavru diskus aldım(25tl*2:50tl).Kredi kartından almak istediğimi söyledim ve makine bozuk dedi.Bende üzerimde nakit yok balıklar gelince öderim dedim.aradan belli bir zaman geçtinten sonra arıyorum Cengizhan benim balıklar ne oldu;abi bu hafta gelecek.1 hafta geçiyor Cengizhan benim balıklar ne oldu;abi şu zaman gelecek.En sonunda kendiside gelmeyeceğine emin olunca balıklar gelmeyecek diye söylemek zorunda kaldı.İyi o zaman para iadesi alayım dedim.Şimdi para yok ben senin dükkana şu gün getireyim.Tamam olur. Gelen giden olmayınca öğlen dükkana gittim ama dükkan kapalı.Neyse bir yere gitmiştir dedim ve başka bir gün gittim Cengizhan ne oldu bizim iş.Abi bildiğin gibi değil piyasa allak bullak v.s. şimdi para yok ben sana getireyim.Bir daha mecbur tamam dedik.Tabi gelen giden yine yok.Cep telefonunu aradım artık meşgule attı.Ertesi gün dükkana gittim ve dükkanda başka birileri var cep telefonunda Cengizhanla konuşuyor ne zaman geleceğini soruyor.Çocuk telefonu kapatınca hemen ben aradım yine meşgule attı.Oradaki çocuğa haber bıraktım beni mutlaka arsın veya yanıma uğrasın diye.Tabi telefonu açmayan gelirmi yanına.Akvaryum.com'dan mesaj attım ;
Ben : Cengizhan sen yapma bari sevgili kardeşim.Telefonlarımı da meşgule atıyorsun.
Cengizhan : Yaptığım bişey yok abi.Meşguldüm o an.bi görüşme yapıyordum ters zamanda aradın sadece:).Peki ben yanlış anlamışım o zaman.En kısa zamanda gelirsen sevinirim.
 
Tabi gelen giden yok yine.
Neyse başka bir gün yine gittim ve en sonunda Cengizhanı buldum orada.Cengizhan acelem var arabam yol kenarında duruyor benim işi hemen halledelim ben gideyim dedim.Hemen başka müşterilerle ilgilenmeye başladı ve sağolsun 20-25 dakika bekletti.Bende ısrarla bekledim.En sonunda ah be Serkan abi gelmeden önce arasaydın az önce toptancıya verdim parayı demezmi.Cumartesi kesin getiriyorum dedi ve bende hiç bir şey demeden çıktım.Tabi cumarteside geçti.
Şimdi bütün hobici-esnaf ve memur vs. herkese soruyorum.
BU YAPILAN ESNAFLIĞA UYARMI?
BU YAPILAN TİCARET ANLAYIŞINA UYARMI?
BU YAPILAN MANTIĞA UYARMI?
Ben parasında değilim. Üç kuruşla ben fakir olmam.
Buradan bütün hobici arkadalara sesleniyorum.Sakın benim yaptığım hatayı yapmayın.Güvenilir bir esnaf değil.
Ben parasında değilim.Benim alacağım olan 36 TL'yide almıyorum ve isteyen benim adıma oradan gidip 36 TL değerinde alışveriş yapabilir.
Akvaryumcu duyuruları ve  tanıtımı adı altında Eskişehirde akvaryumcular adlı başlıkta söylendiği gibi.Eline 3000-5000 tl geçiren akvaryumcu açarsa Eskişehir'de bu hobi uzun bir süre daha ilerlemez.
Eskişerde alışveriş kesinlikle yapmayacağım akvaryumcu sayısı giderek artıyor.Bu da Eskişehirli hobicileri ve beni internet üzerinden alışverişe zorluyor.Eskişehir kazansın dedikçe bazı akvaryumcular sayesinde yok arkadaş Eskişehir kazanmasın sen internetten alışveriş yap gibi birşey oluyor.
Neyse konuyu fazla dağıtmayayım.Taktir ve yorumlar sizin.
 
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

cysculptorÇevrim Dışı

Kayıt: 06/04/2007
İl: Eskisehir
Mesaj: 75
cysculptorÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2012 23:11
Geçmiş olsun umarım paranızı geri alabilirsiniz bende oradan balık almayı düşünüyordum ama paylaşımınız bende kuşkular uyandırdığı için alış veriş yapmaktan vazgeçtim çünkü bu tarz hareketlerde bulunan sattığı balıklarından arkasında durmaz diye düşünüyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

LifeÇevrim Dışı

Kayıt: 16/12/2007
İl: Eskisehir
Mesaj: 596
LifeÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2012 23:30
Geçmiş olsun. Sizde ki iyi sabırmış ben olsam dükkanı ayağa kaldırırdım.

Eskişehir'i çok seviyorum ama burada ki akvaryumculardan alışveriş yapmak mı, asla..
Life2012-04-22 23:31:39

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

saerosÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 04/11/2008
İl: Eskisehir
Mesaj: 614
saerosÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2012 01:04
 Serkan bey konuyu cengiz bey ile görüşmeme rağmen bende destekliyorum.Ve içimde ne zamandır olanı yazıyorum.Üzülerek yazıyorum ama herkez de bilsin istiyorum ki bilen bir çok arkadaşımız var.
 Herşeyi baştan anlatım.

X tarihinde Cengiz beye nakit 300 Tl di sanırım 2 tane akvaryum yaptırmak için para verdik.Forumdan ilanını görmüştüm ve güvenerek onun yanına mahalleden sevdiğim bir arkadaşımıda alarak gitmiştim(çünki forumu yıllardır takip ederim ve herzaman samimiyete inanırım).Akvaryumları yapacağını lakin parayı nakit aldığını söyledi bizde tık paramızı verdık ve 10 gün içinde biteceğine sözleştik.(senet sepet yok).
 Ertesi gün elimde olan Melek balıklarımı satmak için nete ilan verdim ve bir ,iki kişi hemen alıcı olmasına rağmen, Cengiz beyin telefon ederek benden balıkları istemesi üzerine balıkları ona verdim ve parası konusunda akvaryum bittiğinde alırım dedim o zaman nakiti yoktu sanırım anlaşırız dedim geçtim.
 Gel zaman git zaman 10 günü geçti ve Cengiz beyin yanına gittim.(Balıkları verdim duruyor şuan) heyecanla gittim akvaryum olmuştur diye ama ne görüm camlar bile yok.Halbuki 1 gün önce toplantı çıkışında iki üç arkadaşımızla yanına gittiğimizde camlar yukarıda demişti geliyor demişti.
 O sinirle çıkıp camları kestirdiği firmaya giderek böyle bir cam siparişlerinin verilip verilmediğini sordum.Aman tanrım oda ne böyle bir sipariş verilmemiş.Malesef Cengiz bey ise bana camların kesildiğini ve Kar buz olduğundan camları almaya gidemediğini söylemişti ve onun buz dediği yolada gece gittiğimde ne kar vardı ne buz...(Çünki ana caddeydi)
 Onbirinci gün arkadaşımla birlikte para iadesi istemek için gittik.Lakin Cengiz beyin klasik sözleri para yok vs...Bende anlayışla karşıladım ve sırf ve sırf zor duruma düşmesin diye tamam kardeşim yap ozaman benim akvaryumu ama arkadaşın parasını ver dedim.
 Akvaryum tam 20 günde filan bitti ve işçilik 0 denicek kadar kötü bu arada.Nakliyat vs bana 220 tl oldu.
 Gel gelelim arkadaşın parasına...
Arkadaşımın parasını ben alıcaktım çünki o öğrenciydi ve tüm burs parasını vermişti on günlük bir süreci vardı memlekete gideceğinden parayı benim almam gerekiyordu.Cengizin yanına 3 gün gittim geldim ve gene Cengiz beyin para olmadığını söylemesi üzerine kendim gidip bankaya 140 tl para çekerek Cengiz beyin dükkanından hiç almayacağım malları aldım ve maliyeti akvaryumun (camacam) bana tam olarak 300 tl oldu +50 tl eve kamyonet tuttum 350 TL.Ama durun daha Verdiğim 80 TL değerinde 2 çift damızlık meleklerimin parası duruyordu.
 Bu paraya noldumu dersiniz tam bir ay sonra gitmeme rağmen cengiz beyde gene para yoktu ve balıklarda piyasadan çoktan kaybolmuştu.Bende gene eve hiç almayacağım bir muhabbet kuşu alıp çıktım.İçimde olanları döktüm ve dökmek istiyordum.Kimseyi suçlamıyorum bu saatten sonra.Kimseden geri dönüşte istemiyorum ama herşey bilinsinde istiyorum.

 Herkezin maddi sıkıntıları olabilir.Lakin bu açıkça söylenmeli ki insanlar oyalanmasın çünki bizde biliyoruz maddiyatın sonuçlarının ne kadar üzücü olabileceğini.Sonuçta biz hiç bir şeyi beleşe almıyoruz.Saatlerce çalışarak ter akıtarak kazandığımız paralar ile bu hobi ile uğraşıyoruz.

 Saygılarımla...
saeros2012-04-23 01:34:25

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Cengiz_HANÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 23/03/2007
İl: Ankara
Mesaj: 373
Cengiz_HANÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2012 01:20
Serkan bey şu 15 gündür bazı sıkıntılardan dolayı maddi anlamda sıkışıklık yaşandı.Yarın yanıma uğrarsan sıkıntı çıkmadan konu çözülecektir.
Balık sipariş hususunda ise görüşmeler yapıldı sipariş verildi ama stokta olmaması sebebi ile dükkanımıza ulaşmadı.Kardineal neon stoklarda gözüktüğü halde elimize gelmedi.Alınan kapora sipariş verildiğinde karşı tarafa aktarılmıştır.

Yavuz kardeşimin işinde sıkıntılar yaşanmıştır.Lakin sıkıntıları çözmek için uğraştık.Akvaryum yetiştirme hususunda sabaha kadar uyumayıp sabah camları bekleyip yapıma başladık.Sıkıntı yaşanması bizim açımızdanda son derece üzücü bir durumdur.Kimseyi mağdur etmek istemeyiz.Yavuz kardeşimle özelden görüştüğümdede durumu anlattım.Gereken ne ise yaparız gerekirse geliriz dedim.Kendisi 3-5 gün önce yanımıza uğradı bir akvaryum yapacağız dedi.Evinde yapılacak bir akvaryumdan bahsetti.Akşam 9-10 gibi alırım seni dedi.Bende tamam geliriz dedim.Maddiyat gözetmedim.

Maddi anlamda sıkıntıda konu bahis olmuştur.Her esnaf gibi bizimde sıkıntı çektiğimiz zamanlar mevcuttur.Serkan beyin işini derhal çözüme ulaştırırız.Yavuz kardeşiminde varsa bizden bir isteği kırmayız yaparız.Kendisinede söyledim sıkıntıyı aşmak için ne gerekiyorsa yaparız.

Burada şununda açıkça bilinmesini isterim.Beni herkez tanır kimsenin benden alacağıda yoktur kalmazda verilir.Benim firmamdan bu forumda birsürü alışveriş yapanlar var.Bizimde çok açık hesap verdiklerimiz var.Biz gereken müsamayı gösteriyoruz.

Yavuz ve serkan abinin şikayetine  üzüldüm açıkçası.Ben her konuda her türlü yardımı etmiş biri olarak.Ama kendilerinide tebrik ediyorum özgüvenle şikayetlerini yaptıkları için.Her iki konuda en kısa zamanda çözüme ulaştırılacaktır.


Saygılar;
Cengiz_HAN2012-04-23 03:52:56

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DaSKaPiTaLÇevrim Dışı

Kayıt: 29/09/2011
İl: Afyon
Mesaj: 936
DaSKaPiTaLÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2012 02:35
[QUOTE=Cengiz_HAN]
Burada şununda açıkça bilinmesini isterim.Beni herkez tanır kimsenin benden alacağıda yoktur kalmazda verilir.Benim firmamdan bu forumda birsürü alışveriş yapanlar var.Bizimde çok açık hesap verdiklerimiz var.Biz gereken müsamayı gösteriyoruz.
[/QUOTE]

Hocam adam 1 sene diyor.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Cengiz_HANÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 23/03/2007
İl: Ankara
Mesaj: 373
Cengiz_HANÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2012 02:40
Emre bey biz daha açılalı 8 ay oldu vergi levhasını gösterebilirim:)Misalen söylenmiş bir zaman:)
Serkn beylede tanışmamız yanlış hatırlamıyorsm kasım ayıydı.
Cengiz_HAN2012-04-23 02:46:46

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DaSKaPiTaLÇevrim Dışı

Kayıt: 29/09/2011
İl: Afyon
Mesaj: 936
DaSKaPiTaLÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2012 02:50
[QUOTE=Cengiz_HAN] Emre bey biz daha açılalı 8 ay oldu vergi levhasını gösterebilirim:)Misalen söylenmiş bir zaman:)
Serkn beylede tanışmamız yanlış hatırlamıyorsm kasım ayıydı.
[/QUOTE]

Yukarıda yazılanlara göre yorum yaptım kusura bakmayın.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Cengiz_HANÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 23/03/2007
İl: Ankara
Mesaj: 373
Cengiz_HANÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2012 02:55
Önmli değil emre bey.Bu şikayetlerde haklı tarafları var arkadaşlarımızın.Benimde haklı olduğum taraflar var.Ama ithamları çok ağırıma gitti.Benim kadar eskişehirde açık konuşan adam yoktur.Ben herşeyi açık açık söylerim.Ocak ayında ailemden ötürüde maddi anlamda sıkıntı yaşadık.Destek vermek zorunda kaldım.Bu sıkıntılar o zaman bize verdiği sıkıntılar.Ama 1 sene oldu üşenmedi dükkanıma geldi demesi ağırıma gitmiştir.Kendisi gelecekti ben aradım çıkamıyorum deyince gittim yanına.Nediyelim sağlık olsun bundan sonra bizde çok daha ciddi davranırız.

Balık siparişi husununuda iyice açıklayayım.Balık partisi her 15 günde bir gelir.Kardineal neon gibi balıklar genelde istanbul toptancısına iner.Biz listemizi yapar yollarız parasını havale ederiz.Ama her partide illa eksik gelen balıklar olur.Bu bizden veya firmamdan kaynaklı bir sıkıntı değildir.Sipariş verildi blıklar geldi bize.18 çeşit liste yolladık 6 kalem eksik var.Bu eksiklerde balık iyi değildir yollamazlar,balık stokta kalmamıştır yollamazlar bu gibi nedenlerden kaynaklıdır.Bri partide böyle geçti serkan beyin siparişi.2. partide tekrar yazdık tekrar gelmeyince bizzat balıkhane sorumlusu ile görüştüm kalmadığını bu tür balıkların stoklarda hemen tükendiği söylemesi üzerine bende sinirlenip kızdım.Serkan beyin siparişini getirmek için bursa ilede irtibata geçtim partinin çarşamba günü geleceğini ilettiler.Çarşamb günü görüştüm liste yazdım yolladım normal neon-rasbora grupları gelmesine karşı özellikle kardineal neon grubu yine stokta kalmamış ve gelmedi.Siparişin aksaması bundan dolayıdır benim veya firmamın bir kabahati yoktur.Biz gerekli şekilde alınan kapora üzerine eksik tutarı tamamlayıp gönderdik.

Serkan beyin 3-5 milyar ile dükkan açanlar sözüne en güzel açıklamayı ben yaparım.Ben eskişehirdeki en büyük 4 mağazayı işletenlerden biriyim.Srkan by ben bu mağaza için açarken 26 milyar para harcadım.Eskişehirin en şık mağazalarından birini yapmak için uğraştık.Bu mağazamızdan öncede eskişehirin ilk balık ithalat toptancılığını yaptım 1 sene boyunca.Birçok tür ve malzemede yeniliklr yapmaya çalıştık.Müşterilerimizle yakın olalım dost olalım para her zaman kazanılır dedik.Ama bugün bu tezimizin yanlış olduğunu kanaat getirmeye başladım.Ben bana gelen müşterime soruyrum eksik yönümüz varmı hatalı yönümü varmı diye onların eleştirilerini alıyorum ki yavuz kardeşimdende almışımdır.Kendisi malzeme fiyatları hususunda bize birkaç eleştiri yapmıştır bazı mallar il ilgili.Hemen gereken müdahaleyi yaptık biz düzelttik.Şu an bir sitede açmış olduğum mağazamda bu forum üylerine %10 indirim tanımladık.Bunun haberini duyuracaktımki sizin konunuzu ilettiler bana.

Güvenilir bir esnaf değildir deyip beni ve firmamı karalamasını serkan beye yakıştıramadım.Buradan açıkça söylüyorum firmamı ufak bir olaydan dolayı böyle karalatmam.Karalamaya çalışanada illaki bir cevbımız vardır.Nedensiz yere aksama olmaz.Her türlü sıkıntı veya aksamanın bir nedni vardır.Ben firmam adına gereken açıklamayı yaptım.Sıkıntının nedenini anlattım.Yavuzlada özelden daha çnce bu mevzuları konuşmuştuk.Keşke söyleseydin bizzat gelir müdahale ederdim dedim.Yeni kuracağı akvaryumun camlarını kendisi alacakmış.Benden yapıştırılmasını istedi.Bende gece işi olmasına karşı tamam kardeşim yaparız ddim.Ben üstüme düşeni fazlası ile yaptım.Yavuz kardeşimin konuya dahil olmasına hiç anlam veremdim.Hazır konu açıldı bende vurayım yakalamışken tarzı bir yaklaşımda bulunduysa onada kırıldığımı söylemek isterim.

BURADAN BENDE İLAN EDİYORUM SERKAN BEYE PARASI DERHAL YARIN İADE EDİLECEKTİR.VARSA BİZDEN BİR İSTEĞİ EKSTRA TALEBİ GEREKEN YAPILACAKTIR.YAVUZ BEYİN YENİ KURACAĞI AKVARYUMUN YAPIŞTIRILMASI TARAFIMDAN BİZZAT ONUN EVİNDE YAPILACAK VE HİÇBİR ÜCRET TALEP EDİLMEYECEKTİR.

ESKİŞEHİRDE HOBİCİLERDEN YANA OLAN BİR BEN VARDIM BAKIYORUMKİ HERKEZ NELERİN PEŞİNDE KOŞUYOR.BENİ TANIYAN TANIR BİLEN BİLİR GELEN GELECEK OLAN HERKEZE KAPIM AÇIKTIR.YAVUZ VE SERKAN BEYD DAHİLDİR ŞİKAYET ETTİLER DİYE TAVIR ALMAM DÜŞMANCADA DAVRANMAM.AMA BU YAZILANLAR BENİ FAZLASI İLE ÜZMÜŞTÜR.
ELEŞTİRİLERİDE AYRICA DİKKATE ALINACAKTIR.GEREKEN DÜZENLEME VE HASSASİYET GÖSTERİLECEKTİR.
SAYGILAR;
Cengiz_HAN2012-04-23 09:13:21

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

CenKÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 18/11/2005
İl: Kocaeli
Mesaj: 1769
CenKÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2012 05:37
[QUOTE=Cengiz_HAN] Önmli değil emre bey.Bu şikayetlerde haklı tarafları var arkadaşlarımızın.Benimde haklı olduğum taraflar var.Ama ithamları çok ağırıma gitti.Benim kadar eskişehirde açık konuşan adam yoktur.Ben herşeyi açık açık söylerim.Ocak ayında ailemden ötürüde maddi anlamda sıkıntı yaşadık.Destek vermek zorunda kaldım.Bu sıkıntılar o zaman bize verdiği sıkıntılar.Ama 1 sene oldu üşenmedi dükkanıma geldi demesi ağırıma gitmiştir.Kendisi gelecekti ben aradım çıkamıyorum deyince gittim yanına.Nediyelim sağlık olsun bundan sonra bizde çok daha ciddi davranırız.

Balık siparişi husununuda iyice açıklayayım.Balık partisi her 15 günde bir gelir.Kardineal neon gibi balıklar genelde istanbul toptancısına iner.Biz listemizi yapar yollarız parasını havale ederiz.Ama her partide illa eksik gelen balıklar olur.Bu bizden veya firmamdan kaynaklı bir sıkıntı değildir.Sipariş verildi blıklar geldi bize.18 çeşit liste yolladık 6 kalem eksik var.Bu eksiklerde balık iyi değildir yollamazlar,balık stokta kalmamıştır yollamazlar bu gibi nedenlerden kaynaklıdır.Bri partide böyle geçti serkan beyin siparişi.2. partide tekrar yazdık tekrar gelmeyince bizzat balıkhane sorumlusu ile görüştüm kalmadığını bu tür balıkların stoklarda hemen tükendiği söylemesi üzerine bende sinirlenip kızdım.Serkan beyin siparişini getirmek için bursa ilede irtibata geçtim partinin çarşamba günü geleceğini ilettiler.Çarşamb günü görüştüm liste yazdım yolladım normal neon-rasbora grupları gelmesine karşı özellikle kardineal neon grubu yine stokta kalmamış ve gelmedi.Siparişin aksaması bundan dolayıdır benim veya firmamın bir kabahati yoktur.Biz gerekli şekilde alınan kapora üzerine eksik tutarı tamamlayıp gönderdik.

Serkan beyin 3-5 milyar ile dükkan açanlar lafınada en güzel cevabı ben veririm.Ben eskişehirdeki en büyük 4 mağazayı işletenlerden biriyim.Srkan by ben bu mağaza için açarken 26 milyar para harcadım.Eskişehirin en şık mağazalarından birini yapmak için uğraştık.Bu mağazamızdan öncede eskişehirin ilk balık ithalat toptancılığını yaptım 1 sene boyunca.Kusura bakmayın işimi sizden öğrenecek değilim.Birçok tür ve malzemede yeniliklr yapmaya çalıştık.Müşterilerimizle yakın olalım dost olalım para her zaman kazanılır dedik.Ama bugün bu tezimizin yanlış olduğunu kanaat getirmeye başladım.Ben bana gelen müşterime soruyrum eksik yönümüz varmı hatalı yönümü varmı diye onların eleştirilerini alıyorum ki yavuz kardeşimdende almışımdır.Kendisi malzeme fiyatları hususunda bize birkaç eleştiri yapmıştır bazı mallar il ilgili.Hemen gereken müdahaleyi yaptık biz düzelttik.Şu an bir sitede açmış olduğum mağazamda bu forum üylerine %10 indirim tanımladık.Bunun haberini duyuracaktımki sizin konunuzu ilettiler bana.

Güvenilir bir esnaf değildir deyip beni ve firmamı karalamasını serkan beye yakıştıramadım.Buradan açıkça söylüyorum firmamı ufak bir olaydan dolayı böyle karalatmam.Karalamaya çalışanada illaki bir cevbımız vardır.Nedensiz yere aksama olmaz.Her türlü sıkıntı veya aksamanın bir nedni vardır.Ben firmam adına gereken açıklamayı yaptım.Sıkıntının nedenini anlattım.Yavuzlada özelden daha çnce bu mevzuları konuşmuştuk.Keşke söyleseydin bizzat gelir müdahale ederdim dedim.Yeni kuracağı akvaryumun camlarını kendisi alacakmış.Benden yapıştırılmasını istedi.Bende gece işi olmasına karşı tamam kardeşim yaparız ddim.Ben üstüme düşeni fazlası ile yaptım.Yavuz kardeşimin konuya dahil olmasına hiç anlam veremdim.Hazır konu açıldı bende vurayım yakalamışken tarzı bir yaklaşımda bulunduysa onada kırıldığımı söylemek isterim.

BURADAN BENDE İLAN EDİYORUM SERKAN BEYE PARASI DERHAL YARIN İADE EDİLECEKTİR.VARSA BİZDEN BİR İSTEĞİ EKSTRA TALEBİ GEREKEN YAPILACAKTIR.YAVUZ BEYİN YENİ KURACAĞI AKVARYUMUN YAPIŞTIRILMASI TARAFIMDAN BİZZAT ONUN EVİNDE YAPILACAK VE HİÇBİR ÜCRET TALEP EDİLMEYECEKTİR.

ESKİŞEHİRDE HOBİCİLERDEN YANA OLAN BİR BEN VARDIM BAKIYORUMKİ HERKEZ NELERİN PEŞİNDE KOŞUYOR.BENİ TANIYAN TANIR BİLEN BİLİR GELEN GELECEK OLAN HERKEZE KAPIM AÇIKTIR.YAVUZ VE SERKAN BEYD DAHİLDİR ŞİKAYET ETTİLER DİYE TAVIR ALMAM DÜŞMANCADA DAVRANMAM.AMA BU YAZILANLAR BENİ FAZLASI İLE ÜZMÜŞTÜR.

SAYGILAR;
[/QUOTE]

Okuduğum kadarıyla Cengizhan Bey art niyetli biri değil,art niyeti olsa bu kadar açıklama yapmazdı diye düşünüyorum.Hataların en yakın zamanda tatlı bir şekilde çözüleceğine inanıyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Cengiz_HANÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 23/03/2007
İl: Ankara
Mesaj: 373
Cengiz_HANÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2012 09:55
Serkan beyle  sabah telefonda görüştüm.Samimi bir şekilde olanları konuştuk.Sanırım aramızda bir anlaşmazlık kalmadı.Serkan beyin dikkat çektiği bazı hususlarada önemle dikkat edeceğiz.Para konusundada ben bir öneri getirdim.Para istemediğini belirtmesi üzerine ihtiyacı olan öğrenci hobici bir arkadaşımıza dükkanımızdan 50 tl lik alışveriş yapmasını sağlamak istiyoruz kendiside uygun görürse:)

Saygılar;

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

saerosÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 04/11/2008
İl: Eskisehir
Mesaj: 614
saerosÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2012 12:16
 Beni yanlış anlamasın kimse ben konuyu destekler amaçlıda yazmadım hiç birşeyi sadece uzun zamandır içimde olanı yazdım ama artık tak diyor bi zaman sonra sadece ben değilim bu tür olaylarla karşılaşan.Emin olun ben bu şikayetleri çoğu kez duydum demekki müşteride değil sıkıntı, esnafta ben buraya yazıyorumki vakti zamanı geldiği zamana bana diyebilsin eğerki gerçekten işini severek ve önemsiyerek yapabilicekse bak kardeşim böyle böyle şikayet etmiştin ,ama ne oldu işini en güzel şekilde hallettik gördünmü diyebilsin.
 Maksadım para pul vs. değildir zaten alacağımıda cengiz beyden aldım.Çayını çorbasını esirgemeyen bir arkadaşımız.Lakin bana olan başkasınada oluyor ise ve bu hala müşteriye karşı aynı tutum devam ediyor ise ben olaya dur derim ve destekleyerek arkasında olurum.Kimse art niyette arayamaz aramamalıda.
saeros2012-04-23 12:17:21

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Cengiz_HANÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 23/03/2007
İl: Ankara
Mesaj: 373
Cengiz_HANÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2012 12:24
Art niyet aramıyoruz yavuz kardeşim.Art niyetlide davranmıyoruz zaten.Olan bir sıkıntıyı çözüme ulaştırmaya çalıştık serkan beyle çözümede ulaştırdığımıza inanıyorum.Bu tür sıkıntılar istenmesede oluyor sadece benim firmamda değil birçok firmada çok büyük firmalardada oluyor.Önemli olan anında müdahale ile olayın tatlıya bağlanması sıkıntının giderilmesidir.Sıkıntıya anında müdahale ederek olayı tatlıya bağladığımıza inanıyorum.

Saygılar;

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

korsikaÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 14/02/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 807
korsikaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2012 12:36
Böyle esnaflıkmı olur o zaman parayı peşin almayacaksınız ha aldınız sözünüzü tutacaksınız ben böyle esnaf ne gördum ne duydum .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir