Elektrik de trassaruf aletle Bright Use - X5


ManowaRÇevrim Dışı

Kayıt: 14/05/2009
İl: Yalova
Mesaj: 82
ManowaRÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2012 18:08
Bir ekleme yukarıdaki yoruma. Bobin ve rezistans bazlı elektirkli aletlerde tasarrfu sağlamamaktadır. Bu yorumu bu ve buna benzer ürünü satan internet sitelerinde açıklama bölümlerinde ''genellikle'' küçük puntolu yazılarla görebilirsiniz. Evlerimizde bobin ve Rezistans bazlı OLMAYARAK çalışan tek şey FLORESAN Ampulleridir. ( ilaveten mikrodalga fırınlar ) Mutfak ve banyo içindeki aletlerin neredeyse tamamı ( akvaryum daki tüm bileşenler )bobin ve rezistans menşeeli çalışmaktadır.

Led ve Flo zaten rezistanslı ampullerin yerine gelen ( normal ampule göre tasarruf sağlasın diye ) üretilen ürünlerdir. Buzdolabınızda bobinli motor, ç.makinenizde hem rezistanslı ısıtıcı hemde bobinli motor, fırınınızda rezistanslı ısıtıcı .... böyle gider bu :)

Ürünün sanayi tipleri trifaz larda gerçekten işe yarar ( Elektrik faturalandırmasından ötürü yoksa harcanan elektiriğ düşürdüğü falan yok ) ama ev ortamında 500 tane flo yakmıyorsanız kıpramaz hiç bişey..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

saitpasaliÇevrim Dışı

Kayıt: 02/12/2010
İl: Sivas
Mesaj: 321
saitpasaliÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2012 11:13
Zaten yorumlardan birinde bir arkadaş bahsetmişti. Bu tip aletler gerçekten işe yarasaydı, şu an muhtemelen milyonlarca satışa ulaşılırdı ki, sağır sultan bile duyardı. Saygılar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mustafailkerÇevrim Dışı

Kayıt: 02/02/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 434
mustafailkerÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2012 15:34
Bu ürün sadece kullanılan elektriği dengeleyerek abzürt kullanımdan gelen cezaları engelliyor fakat sadece sanayide etkisi belli olur normal bir evde 100 yılda etkisini zor belli eder ve evlerde kullanılması saçmalıktır fakat sanayide yük dengesibni oturtarak bu tarz cihazları kullanmaya gerek kalmaz. (Elektrik Ve Elektronik işlerinden iyi anlayan Tamer Tüze den duyduğumdur ve bunu 10000tl lik elektrik faturası gelen fabrikanın faturasını 9000-8500 tl civarlarına indirdi.

) parantezi kapatmayı unutmayalım .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir