Eheim/anadolupet Isıtıcı Garanti Hk.


asliaralÇevrim Dışı

Kayıt: 26/11/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 344
asliaralÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2020 15:09
Merhabalar

Oncelikle; konu, sabitlenirse sevinirim.

11 aylik Eheim isiticima su girince, Anadolupet Moda Istanbul servisine gonderdim. Urunun basi, bir kac kez tutmayan vantuzlari yuzunden suya girmisti. Bir kez de olsa garanti disi kalir diyerek servise bile almadan urunu iade ettiler. Belki baska nedenden su aldi, siz nasil servise almadan karar veriyorsunuz diye sinirlendim. Sonra; Almanca bilen bir arkadasima evraklari yolladim ve isiticinin kutu ve Almanca kilavuzunda; suya daldirilabildigi ibaresinin oldugunu ogrendim...

Sikayet olarak AnadoluPet Merkezi'ne ilettim. Urunu incelediler. Ic cami kirikmis ve yenisini yollayacaklar. Ayrica servislerine bilgi verecekler.Ancak ben, servislerindeki elemanlara guvenmedigim icin, uyari olarak size iletiyorum..

Yani suya dalmasinin garantisi varken; garanti disi diye kafalarina gore reddediyorlar. Ayrica velev ki garanti disi; ayipli mal mi, nerden su aldi diye test etmeden musteriye iletiyorlar.

Bu bilgi ile servise gidin ve eger ayni durumla karsilasirsaniz; mutlaka merkezlerine sikayet olarak bildirin. Oradan Ali Bey; sorunumu cozdu.


[EDIT]asliaral,2020-02-24 15:12:27[/EDIT]

Teşekkür Edenler: [T]219255,aytacalp[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir