Dizayn Grubu


mustafaerdogarÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
[B]6033,1[/B] [C]3,2,38529[/C]
Kayıt: 13/12/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 2469
mustafaerdogarÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2010 18:03
Tekrar merhabalar,
 
Bir iki gelişmeyi paylaşmak istiyorum:
 
Forumumuzda son derece güzel tanklara sahip olan Tevfik ve Karpat Beylerin bitki akvaryumu ve paludaryumları kendilerininde izni ile galeri bölümümüze eklenmiştir.
 
Ayrıca bu yılki Uluslararası yarışmalar (IAPLC ve AGA) için iki ayrı bitki tankı hazırlıyoruz. Herşey yolunda giderse yarışmaların akabinde bu tanklarda hem galeri bölümünde hemde ayrıntılı kurulum bilgileriyle kurulumlar bölümünde yerlerini alacaklar. İnşallah yarışmalardan da güzel sonuçlar alırız.
 
Bizi takip eden herkese teşekkürler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mustafaerdogarÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
[B]6033,1[/B] [C]3,2,38529[/C]
Kayıt: 13/12/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 2469
mustafaerdogarÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2010 18:06
Merhabalar,
 
Aradan geçen zamanda grubumuz ve sitemizle ilgili sizlerle paylaşmak istediğimiz önemli bazı gelişmeler oldu:
 
-  Profesyonel anlamda yapma niyeti ile başlayan bu girişim; geçen süreç içerisinde grup üyeleri olarak hiç birimizin bu işi hakkıyla yerine getirebilecek kadar zamanı olmadığını ve önümüzdeki en az 1-1,5 yıl kadarda olamayacağını görmemiz üzerine yanlızca amatör anlamda devam edecektir. Yine birbirimizin tanklarını beraber kuracağız, yine beraber yarışmalara hazırlanacağız ve bizden yardım isteyen dostlarımıza zamanımız el verdikçe yardımcı olmaya çalışacağız. Bu nedenle forum yöneticilerinden ricam başlığı daha uygun bir bölüme taşımaları olacaktır. Zira gördüğüm kadarıyla burada ticari faaliyet yürütenlerin başlıkları bulunuyor.
 
- Sitemiz güncellenmiştir. Hakkımızda bölümü amatör kimliğimize uygun olarak değiştirilmiştir. Galeri bölümüne yeni tasarımlarımız, tasarımlarımız ile ilgili bilgiler ve bölümler ile ilgili açıklayıcı yazılar eklenmiştir. Ayrıca birde ülkemizden çıkan, beğendiğimiz tanklardan oluşan bir ziyaretçi bölümüde ekledik. Zamanla gelişecektir.
 
- Ayrıca sitemiz artık aynı zamanda İngilizce! Uluslararası yarışmalarda ve forum ortamlarında yapacağım tanıtımlar neticesinde sitemizin yurtdışındanda ziyaretçileri olmasını ümit ediyoruz.
 
- Artık kurulumlar bölümü sitemizden kalktı. İleride daha ayrıntılı ve iyi fotoğaflanmış kurulumlar hazırlayabilirsek bu bölüm tekrar oluşabilir.
 
- Kurulumlar bölümü yerine yarışma bölümü gelmiştir. Evet, özellikle uluslararası yarışmalara katılma niyetinde olan tasarımcı akvaristler için bir ön hazırlık, tecrübe ve fikir alışverişi niteliğinde olacak yarışmamıza 1 Aralık tarihinden itibaren katılımlarınızı bekliyoruz. Forum yönetimi uygun görürse yarışma duyurumuzu 1 Aralık' tan itibaren ayrı bir başlıkta özel olarak daha ayrıntılı duyurmak istiyoruz. Böylece daha fazla kişiye ulaşmamız mümkün olabilir.
 
- Son olarak birde facebook üzerinde Akvaryum Dizayn istanbul adıyla bir grup kurdum. Oradaki işleyişi aslında pek bilmiyorum (pek fazla girmiyorum facebook' a) ama zamanla altından kalkabilirim sanırım. Orayada katılımlarınızı bekleriz.
 
Saygılar,
 
Akvaryum Dizayn İstanbul
 
 
 
mustafaerdogar2010-11-17 18:12:20

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir