Dış filitre için hangi malzemeleri kullanmalıyım ?


Cihat KRCÇevrim Dışı

Kayıt: 21/03/2015
İl: Ankara
Mesaj: 1
Cihat KRCÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2015 12:31
Büyüklerim , küçüklerim . akvaryumum için bir dış filtre yapmayı düşünüyorum , çünkü akvaryumum orta derece pis iç filtrem fazla bir iş görmüyor bana dış flitre için malzemeleri ve dizilişi hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum .

Teşekkürler SAYGILAR .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

RhayaderÇevrim Dışı

Kayıt: 31/10/2014
İl: Istanbul
Mesaj: 254
RhayaderÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2015 15:31
Dış filtrede favori malzemem Seachem Purigen, suyu inanılmaz berrak hale getiriyor, o yüzden su çıkışından hemen önce bunu kullanıyorum. Ondan önce bir tane sık gözenekli sünger ve Sera Siporax var. Bunlar bakterilerin çoğalması için yer sağlıyorlar. Bunlardan önce de mekanik filtrasyon için bir süngerim daha var, gayet yeterli oluyor. Elyaf çok fazla pisliğe neden olduğu için çıkardım, nedense parçalanıyordu bir süre sonra.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

El_TurcoÇevrim Dışı

Kayıt: 24/12/2014
İl: Kocaeli
Mesaj: 8
El_TurcoÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2015 21:09
[QUOTE=Rhayader]Dış filtrede favori malzemem Seachem Purigen, suyu inanılmaz berrak hale getiriyor, o yüzden su çıkışından hemen önce bunu kullanıyorum. Ondan önce bir tane sık gözenekli sünger ve Sera Siporax var. Bunlar bakterilerin çoğalması için yer sağlıyorlar. Bunlardan önce de mekanik filtrasyon için bir süngerim daha var, gayet yeterli oluyor. Elyaf çok fazla pisliğe neden olduğu için çıkardım, nedense parçalanıyordu bir süre sonra.[/QUOTE]
 Kerem bey şu Seachem Purigen dediğiniz malzeme nasıl bir şey fotoğrafı falan var mı? Özelliği nedir ? Fiyatı ne kadar?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir