Dikkatli olmak lazım


amazoniaÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 05/09/2009
İl: Balikesir
Mesaj: 19
amazoniaÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2010 10:15
[QUOTE=oasis]Arkadaşlar merhaba.
Uzun zamandır moba peşindeyim bunu forumu takip edenler az çok bilir.Geçen günlerde ilanlarda bir moba satışı vardı Mersin ilmizde.İlanı veren kişiyi teşhir etmek sanırım yalnış olmayacak.Çünkü bu kişi ile görüşmemizden sonra balıkları kesin alacağımı belirttim.Fiyat 1e-4d moba için 550 TL gibi oldukça ucuzdu.İlk önce bundan dikkat etmek gerektiğini düşünerek balıklar hakkında konuşurken temkinli yaklaştım.Benden bir kapora istendi.Ben hertürlü garantiyi verdim iş adresimden tüm telefonlarıma kadar ama kişi tamam demesine balıkları kendisinin getireceğini söylemesine rağmen o görüşmemizden sonra hiçbir şekilde telefonuma çıkmadı,meşgule aldı,kapattı.Msn de eklemiştim merhaba dedim,merhaba dedi ben Recep İstanbul'dan dedim beni engelledi.Şimdi sahibinden.com da yine ilanını gördüm ve merhaba dedim.Yine 1e-4d moba için hemde boyları 18-22cm olan yavru veren damızlıklar için toplam 600 TL gibi bir rakam belirtmiş ve mesajıma belli bir miktar kapora karşılığında balıkları gönderebileceğini belirtti.Belli ki beni tanımadı sonradan adımı söylediğimde cevap vermedi.
Sitede kullanıcı adı : eomzianne
Sitede gerçek adı   : İbrahim Düzgün
Sahibinden'de gerçek adı:İbrahim Kemal TAN
Sahibinden'de kullanıcı adı:carlos_poet027
Lütfen dikkat edelim.Eğer yanılıyorsam bu konuda hobici kazanacak ben köşemde oturacağım. 
[/QUOTE]

Recep bey gerçekten size sonsuz teşekkürler.Ben Bandırma da akvaryumculuk yapmaya çalışan memleketim esnaflarından birisiyim.Size teşekkür ediyorum çünkü bu ve bu gibi olaylar çoğalmaya başladı bu insanları açık etmek gerekir ki siz bunu gayet güzel bir şekilde yapmışsınız.Tekrar tekrar teşekkürler.
'' Sağlıklı hayvanlar ve hobinin devamı için Akvarist-Akvaryumcu 'yu tercih edin'' Bilal ERDEM.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MysteryÇevrim Dışı

Kayıt: 16/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 487
MysteryÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 21:00
 Keşke hemen polise başvursaydınız. Anında tespit edilir kimliği.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

judelÇevrim Dışı

Kayıt: 22/11/2010
İl: Içel
Mesaj: 144
judelÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2011 16:56
Arkadaşlar mersinde bu tür değerli balıkları değil ucuza normal fiyatının yarısı kadar daha pahalı olarak alabiliyoruz.. mersinde ucuz balık olmaz. dikkat edelim :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir