Deniz Kurulum Nasıl Olmalı


ClassyÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 09/09/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 339
ClassyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2017 21:40
Aklınıza takılan konuları bir seferde toplayıp aynı 1 konu üzerinden yapmak yerine 15 dakikada bir konu açtığınızı gördüm. Günde baksam 7 veya 8 adet konu başlığı size ait. 15 20 dk da bir konu açıyorsunuz. Araştırdım diyorsunuz fakat bilmediğiniz konunun hakkında nasıl doğru veya yanlış diye fikir üretebiliyorsunuz. Anca konu hakkında bilgiyi bilmeniz gerekirki yanlış olduğunu bilesiniz. Buraya açtığınız konulara yazanların doğru veya yanlış olduğunu nerden biliyorsunuz peki yazan adamda sallıyor belki ? Sormayın yazmayın demiyorum zaten öyle bişey diyemem forum moderatörü veya yönetici değilim. Sadece bir abi tavsiyesi. Demek istediğim 1 konu üzerinden bütün istediklerini sorabilirsin 100 tane ayrı ayrı konu açmana gerek yok.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

seedatatayÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 21/11/2016
İl: Antalya
Mesaj: 450
seedatatayÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2017 00:10
[QUOTE=Classy]Aklınıza takılan konuları bir seferde toplayıp aynı 1 konu üzerinden yapmak yerine 15 dakikada bir konu açtığınızı gördüm. Günde baksam 7 veya 8 adet konu başlığı size ait. 15 20 dk da bir konu açıyorsunuz. Araştırdım diyorsunuz fakat bilmediğiniz konunun hakkında nasıl doğru veya yanlış diye fikir üretebiliyorsunuz. Anca konu hakkında bilgiyi bilmeniz gerekirki yanlış olduğunu bilesiniz. Buraya açtığınız konulara yazanların doğru veya yanlış olduğunu nerden biliyorsunuz peki yazan adamda sallıyor belki ? Sormayın yazmayın demiyorum zaten öyle bişey diyemem forum moderatörü veya yönetici değilim. Sadece bir abi tavsiyesi. Demek istediğim 1 konu üzerinden bütün istediklerini sorabilirsin 100 tane ayrı ayrı konu açmana gerek yok.[/QUOTE]


Araştırıp araştırmadığımı size ıtlamak zorunda değilim , neyi anlayıp neyi anlamadığımıda aynı şekilde siz bilemezsiniz. Istersem 1 istersem 1000 konu açarım eger yoneticiler bunu bir problem olarak gorseydi gun icinde limitli konu acim hakki verirdi zaten dedigim gibi sizde ister cevap verirsiniz ister vermezsiniz orasi sizin seciminiz neyse bu konuyu daha fazla uzatmicam yardimci olamicaksaniz bu konuda sizde uzatmayin.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir