Common business ( Final )


nasreddinÇevrim Dışı

Kayıt: 16/05/2011
İl: Ankara
Mesaj: 254
nasreddinÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2015 11:08
Tebrikler, tebrikler... Serkan hocam başarılarınızın devamını diliyorum. Şİmdiye kadar kimse söylememiş ama takıldığım tek bir konu var: Verticillata'lar görüntüyü dağıtıyor gibi. Fikrimce; olmasa daha güzel olacak gibi en azından odak noktasını dağıtmayacaktır.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MetastazÇevrim Dışı

[B]11621,2[/B]
Kayıt: 08/01/2014
İl: Kirklareli
Mesaj: 189
MetastazÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2015 16:16
[QUOTE=nasreddin]Tebrikler, tebrikler... Serkan hocam başarılarınızın devamını diliyorum. Şİmdiye kadar kimse söylememiş ama takıldığım tek bir konu var: Verticillata'lar görüntüyü dağıtıyor gibi. Fikrimce; olmasa daha güzel olacak gibi en azından odak noktasını dağıtmayacaktır.

Öncelikle teşşekkür ederim iyi dilekleriniz için, 

Bende böyle yorum bekledim hep aslında kimsede yapmadı. Bende kendi kendime dedim ki vay anasını.. ne tank kurmuşum be kimse kötü bişey söylemedi.  Şaka bir tarafa eleştiri hiç olmadı. Aslında her türlüsünü bekledim.  Yapılsaydı keşke özellikle sizin gibi farklı şeyler söylenmesini bekledim. 

Esas konuya gelecek olursak Verticillata sevdiğim bir tür  özellikle kullanmak istedim.Ama çıkarttıp bir görmek gerek dediğiniz doğru olabilir. Zaten final yapıldı .Bozup yenı kurulum düşünüyorum ondan önce deneyebilrim. Tekrar teşşekürler hocam..
 


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir