Bitkili Akvaryumumun Yenide Doğuşu


enginkoc34Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 08/11/2007
İl: Gaziantep
Mesaj: 4780
enginkoc34Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 10:01
Bir defasında normal ramireziler (5 adet) alıp 3 günde ölümlerine sebep olmuştum,Su değerlerini bundan 7-8 yıl önce akvaryumcuda dahil kimse bilmiyordu.Ogünden beri cüce amerikanları beslemekten çekiniyorum.
Senin akvaryumda balık sayısı çok fazla oldu Barış su değişimini nasıl yapıyorsun?Bu arada neonlar düzene girmiş galiba.Şu bitkiler biraz daha gelişirse önden tam bir foto görmek isteriz.
Saygılar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BvarisliÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 10/08/2007
İl: Bursa
Mesaj: 2419
BvarisliÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 16:11
Evet Engin dediğin gibi balık eğey var ve şuan bitki var olan balıklar için yetersiz o yüzden bende tereddüt ediyorum almakta. Bakalım kısmet belkide almam. Bitkiler baya boy vermeye başladı geldiklerinin iki katı kadar oldular ama hala çok kısalar. İyice gelişsinler tam görüntüyü yayınlayacağım. Su değişimlerinde bir değişiklik yapmadım hala haftada bir %20-25 gibi yapıyorum filtrem kaliteli ve iç kurulumu iyi olduğu için bir sıkıntı yaşamıyorum. Yosunlaşmada da artış yok inşallahda böyle devam eder. Evet Neonlar artık hep birlikte geziyor 8 adet gün ışığı tetrada genelde birbirinden ayrılmıyor ama şu bitkiler bir gelişsin görünüm çok daha güzel olacak eminim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir