Biri İlangi mi Dedi ?


Mehmet GÖDELÇevrim Dışı

Kayıt: 16/07/2009
İl: Bursa
Mesaj: 373
Mehmet GÖDELÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2014 10:09
[QUOTE=Gökhan Gül]MAŞALLAH. Allah nazarlardan saklasın bu güzellikleri metmet abi F0 İlangi almaya karar verdiğimde orjinal  ilangi aradım taradım senin ilangileri gördüm işte budur dedim ve senle tanıştım güzel gönlünle bilgilerinle bana yardımcı oldun çok çok teşekkür ederim metmet abi senin balıklarının güzelliğinde ilangi aradım balıkların bana örnek oldu orjinallik konusunda ve yardımlarınlada Allaha şükür buldum herşey için tekrar tekrar teşekkür ederim balıklarını sakın satma mehmet abi biliyorsun ilangilerin nesli tükendi gibi birşey piyasada binbir çeşit ne olduğu belli olmayan ilangi  var bir daha böyle güzellik bulamazsın diyim bak :) Rabbim gönlüne göre versin sağlıklı balıklar.
[/QUOTE]Gökhan kardeşim sende bu güzelliklerden mahrum kalmadığın için çok memnunum.Tropheusun hangi türü olursa olsun en önemlisi türünün gerçek özelliklerini yansıtması olmalı bence.Sende bir şekilde bu güzelliklere sahip oldun.Allah gönlüne göre verdi.Bende balıklarımı satmak istemem tabi ki fakat tropheus bir tutku diğer türleride insan görmek bakmak istiyor.

[QUOTE=fenomen]Bir ilangi aşığı olarak balıklarınıza bayıldım. Ben Muhammet in yerinde olsam hiçbir tane bırakmazdım. . Güle güle besleyip , bol bol yavrulu günlerini görün inşallah.[/QUOTE]Teşekkürler Bilal bey.Sağolsun Muhammet kardeşim bu konuda ısrarcı davrandı fakat benim inadımı kıramadı.Ama çok daha güzellerine sahip oldu.Mehmet GÖDEL2014-03-31 10:12:17

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir