Balığımda halsizlik


kivanckitapciÇevrim Dışı

Kayıt: 04/10/2007
İl: Ankara
Mesaj: 48
kivanckitapciÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2007 18:45
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler: Halsizlik, yaklaşık 2 gündür çok az hareket ederek dipte yatıyor. Sadece yem atınca yukarı çıkıp yem yiyip geri iniyor aşağı. Kabızlık gibi değil sanki, çünkü karnında herhangi bir şişlik yok şimdilik.

Akvaryum Kapasitesi (litre): 40 litre

Akvaryumdaki Diğer Canlılar: 1 japon, 6 çöpçü, 1 vatoz

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):

Filitrasyon: 7w iç filtre

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) : Haftada bir 1/4 dip çekimi, 1 hafta kadar önce büyükçe bir mango kökünü 1 saat kadar suda bırakıp çıkarttım.


Ekleme: Bugün eve geldiğimde balığımın kuyruğunun yok denecek kadar kısa olduğunu gördüm. İki ihtimal var, ya dipte yatarken diğer balıklarımdan biri kuyruğunu yedi (ki 1 japon, 6 çöçü, 1 vatoz var, çok ihtimal vermiyorum) yada çok hızlı bir kuyruk erimesi yaşadıCry

Şu anda filtre ve hava taşının yarattığı akıntıyla orda oraya sürükleniyor. Sanırım balığımın saatleri kaldı. Bi çözüm olduğunu sanmıyorum ama yinede aklınıza bir fikir gelirse paylaşmanızı rica ederim.

Şimdiden teşekkürler.

2. Ekleme: Başımız sağolsun arkadaşlar.. Buna bi çözüm bulamadık ama en azından neden kaynaklanmış olabileceğini yazarsanız sevinirim. Eğer bir hatam varsa düzeltmek isterim.
kivanckitapci2007-10-16 22:48:10

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir