Aynı Ürüne İki Farklı Fiyat


RadinantÇevrim Dışı

Kayıt: 30/05/2008
İl: Kocaeli
Mesaj: 3812
RadinantÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2009 21:49
[QUOTE=dmr.ahmet][QUOTE=Radinant]
Hatırlatma
 
2-1 Forumlarda kişisel tartışma yaratan, toplum kurallarına uymayan, toplum düzenini bozan, hakaret eden, Türkçe imla ve dilbilgisi kuralarına uymayan üyelerin mesajları silinir veya düzenlenir.
 
Saygılar
 
 
[/QUOTE]

Forum yöneticisi arkadaş bu uyarıyı teleskop akvaryum yöneticisine mi, bana mı Fatih arkadaşa mı yaptı bilmiyorum ama ben böyle bir tepkinin biz hobiciler tarafından verilmesini gayet mantıklı buluyorum. Eğer tartışma yaratacak bir yazı varsa o da teleskop akvaryumun son derece provokatif açıklamasıdır. Konuyu açan ben, mesajlarımı burda bitiriyorum.

Bundan sonra Teleskop Akvaryumdan alışveriş yapmayacağım. Ucuz olsa dahi almayacağım. Bu tavrı isteyen arkadaşlar sergilemekte özgürdür.

Saygılar...
[/QUOTE]
 
Ahmet Bey öncelikle uyarı yapmadığımı belirtmek istiyorum.Ki böyle bir mesaj ile karşılaşacağımı tahmin ettiğim için ilk mesajımda altı çizili olarak "hatırlatma" diye belirttim.Yani bu demek oluyorki bu uyarı ne size nede teleskopakvaryuma.Yalnızca olası duruma önceden tedbir almak için hatırlatmada bulundum.
 
Herneyse siz yaşamış olduğunuz durum için güzelce konunuzu açmışsınız ve başınızdan geçen olayı anlatmışsınız.Dolayısı ile teleskopakvaryum'ada cevap hakkı doğmuş ve doğal olarak açıklamasını yapmış.
 
Saygılar
Erdal Hoca2010-01-14 19:22:49

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir