Arkadaşıma Akvaryum Kuruyorum Tavsiyeler ?


TaşadamÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 15/02/2016
İl: Ankara
Mesaj: 648
TaşadamÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2016 21:19
[QUOTE=AcemiCocuk]Ömer Bey öncelikle ilginiz için teşekkürler. Ama sizin söylediğinize göre akvaryumcu balıkları küçükken almıyormuş. Doğru mu anladım? Arkadaşım bana böyle bir şey söylemedi. Akvaryumcu yavruları alır diye düşünüyordum. Betta beslemek istemiyorum açıkçası. 25 litrede 1 balık az geliyor. Lepistes beslesem daha çok besleyeceğim. Bu yüzden Japon Balığı da beslemiyorum. Akvaryum çok boş geliyor bana. Saygılar. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Bu arada özür dilerim Ömer Bey. Alıntı yapmayı bilmiyordum. Yeni öğrendim. [/QUOTE]
Göze hitap etmeyen yavru lepistesleri akvaryumcuların alacağını sanmıyorum

Beğenenler: [T]171743,emirhan167[/T]
Teşekkür Edenler: [T]171743,emirhan167[/T][T]177874,semoli[/T]
+1: [T]171743,emirhan167[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

semoliÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 19/09/2015
İl: Ankara
Mesaj: 518
semoliÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2016 22:15
[QUOTE=emirhan167]

Başka cevap yok mu ? Derken ne kast ettiniz ? Siz yardım istemişsiniz.Bizler de cevap veriyoruz.Eğer cevapları beğenmedi iseniz soru sormak yerine kendi bildiğinizi yapın.Ki lakayit ve ukala bir tavır sergiliyorsunuz. Baska cevap yokmu dan kastim baska onerisi olan yokmu . Arkadasin 25 litre istedigini ve tek baliktan hoslanmayacagini baska tavsiyesi olan olup olmadigini sordum
Burda bence benim ukalalığım değil sizin alınganliğiniz soz konusu.



Hitap şekliniz aşırı şekilde yanlış.Ve sizi itici konuma getiriyor,''seçenekler artar derken'' cümlesi pek kibar değil.Seçeneklerin artması demek daha çok tür demektir.Ki 50 litrede lepistes uygun olacağı için size bu cevap verilmiş.
Secenekler artar dediginizde karsinizdaki kisiye ucu acik bir cevap vermis olursunuz. Acemi oldugunu soylemek hor gormek değil gercekleri soylemektir . Bir ise yeni baslayan birine dogal olarak acemi denir. Ben kimsenin ne derece tecrubeli olduguyla ilgilenmiyorum. Ayrica siz benimkinin yaninda olacak kadar bile değil derken beni hor gormussunuz.yeni baslayan birine git discus bak demek buyuk bir ahmaklik olur. Bu yuzden yeni basladigini belirttim.Umarım anlatmaya calistigimi anlamissinizdir

Verdiğiniz cevaplara ve bu cevapların hitap şekline lütfen dikkat ediniz.Zira karşınızdaki insan sizden büyük de olabilir,küçük de fakat sizden tecrübeli.Arkadaşınıza yardım ister iken bile onu hor görmüş ''biraz acemi'' demişsiniz.Peki siz bizlere göre ne kadar tecrübelisiniz ? Bence şuan ki bilginiz bizlerin ki yanınında olacak kadar değil,anlaşıldığı gibi amatör bir hobi gönüllüsü olduğunuzu görüyorum.Olabilir fakat biz sorunuza veya yardım çağrınıza destek olur iken.Tavrınız pek de hoş değil.


Sözlerim konu sahibi olan ''semoli'' ve ''AcemiCocuk'' adlı üyelere.[/QUOTE]
Saygılar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir