ana sayfa hakkında birkaç öneri


acssÇevrim Dışı

Kayıt: 09/04/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 8
acssÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2007 01:39
selamlar anasayfa hakkında ilk bakışta göze çarpan birkaç sorun tesbitim var bilmem diğer forum arkadaşlarıda bana bu konularda katılırlarmı ?
İlk sorun sitede onlain olan üyelerin gösterildiği kısımda buradan bırakın aradığınız kişiyi kendinizi bile bulmanız gerçekten bir işkence neden diğer bazı forum sayfalarında olduğu gibi kullanıcı adına göre bir düzen seçilmeyip de böyle mantığını anlayamadığım bir düzensizlik seçilmiş bir türlü akıl erdiremedim.
 
İkinci bir sorunda satış bölümündeki başlığın aczi. buradada bir keşmekeş sürüp gidiyor  bitki  tatlı ve tuzlu su  ayrımı yapılmadan satış başlıklarının  ayrıyyeten belirtilerek birbirlerinden ayrılması gerekiyor. Böylece hem satış ilanı vereceklere hemde alıcı olacaklarada şimdiki gibi bir işkence uygulanmayacak ve daha kolay ve daha vermli bir alışveriş ortamı sağlanmış olacak kanaatindeyim.tatlı su ve tuzlu su ayırımının balık bölümündede olması gerekmektedir birde bu iki bölüme hem arayanların hemde satanların ortak ilan vermeleride ayrı bir sorun diye düşünmekteyim. forum üyesi arkadaşlar acaba bu konuda bana katılıyorlarmı? Eğer çoğunluk bu söylediklerime katılıyorlarsa site yönetiminden bu eksikliğin biran önce telafi edilmesini rica ederim. saygılarımla.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Fatih TÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/11/2005
İl: Izmir
Mesaj: 1981
Fatih TÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2007 21:46

Adınız bilmediğim için hitap edemiyorum,

Anasayfa dediğiniz forum anasayfasıdır. Kullanıcı adına göre bir düzenden neyi kastediyorsunuz bilmiyorum. Oradaki liste o anda aktif olan kişileri gösterir. Kişi aramak için üye listesi kullanılır.
 
Satış bölümlerinde bahsettikleriniz zaten var. Ortada bir aciziyet yok.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

efendy06Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/07/2006
İl: Ankara
Mesaj: 1077
efendy06Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2007 22:14
Fatih bey arkadaşl forum anasayfasındaki online üye listesinin alfabetik sıraya göre dizilmesini istemiş zannediyorum. Birazda hakkı var. Satış konusu gayet kullanışlı. Orada bir sıkıntı göremiyorum.
Saygılarımla...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir