Akvaryumlarımızda dekor


UnleasheaDÇevrim Dışı

Kayıt: 23/02/2007
İl: Adana
Mesaj: 329
UnleasheaDÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2008 21:15
Öncelikle dekor konusu bana göre akvaryumun güzelliğini en cok etkileyen şey. Dekor iyi olduktan sonra ne balığı beslerseniz besleyin bir harika duruyor. Ama benim dekorla ilgili sorunlarım var. Kendime ait ilk akvaryumumu kurdum. Abimin akvaryumlarına bakmaktan sıkılmıstımLOL Akvaryum ölcüleri 70*35*40h. Yani yaklasık 100 lt. Su anda akvaryuma sadece deniz kumu döktüm hiç dekor yapmadım akvaryum boyu kısıtlanmasın diye içinde 2 tane balıkta var. 5 cm zebra ve 5 cm green terror. Ama iyi bir dekor aklıma gelmiyor. Yapay bitki koymak istemiyorum. Arkada taş dizmek istemiyorum gercekten güzel ve özgün bişiler yapmam lazım ama aklıma gercekten gelmiyor.
 
Mesela rasgele bir örnek verim
 
bu akvaryum gercekten cok hosuma gitti. Ama kendi akvaryumumada balıklarıma uygun gercekten güzel dekor yapmam lazım. En fazla 3 adet american cichlid olcak akvaryumda. Bunlar zebra , green terror ve midas. Midas da birkac gün içinde gelir. Bana nasıl önerilerde bulunabilirsiniz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Erdal HocaÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]2,3,10749[/C]
Kayıt: 01/05/2006
İl: Mugla
Mesaj: 5215
Erdal HocaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2008 22:16
Muhammet Bey, akvaryumunuzun fotoğrafları olmadan size  dekor konusunda yardımcı olmak biraz zor görünüyor.Hem verdiğiniz linkte olduğu gibi internetteki çeşitli adreslerden  hem de forumda bulunan Akvaryum Tanıtımı başlığından  yararlanabilirsiniz.
Saygılar,

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir