Akülü yada pilli hava motoru tavsiyesi


kabaltahÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]2399,3[/B]
Kayıt: 05/02/2007
İl: Edirne
Mesaj: 1369
kabaltahÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 16:49
Merhaba, akülü hava motoru almayı düşünüyorum. Sanırım piyasada 2 markanın akülü hava motoru var biri rambo, diğeri RS electrical.
Bulduğum linkler bunlar;
 
 
Bu hava motorlarından kullanan varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.
Şuan rambo-9000 hava motoru kullanıyorum  sessiz olması ve gücü bakımından memnunum ama RS markasını hiç kullanmadım.
 
Ayrıca aynı markaların pilli modelleride var;
 
 
 
Fiyat farkına rağmen akülü modellerden almayı göze aldım ama buna gerek var mı yoksa pilli modellerde yeterli olur mu onu da merak ediyorum, bulunduğum yerde öyle çok ciddi elektrik kesintileri olmuyor ama şubat ayında yaklaşık 1 ay evde olmayacağım işimi garantiye almak istiyorum.
Alacağım hava motorunu 2 adet 160 litre ve 1 adet 30 litre akvaryumda kullanacağım. Hava motorunu evde olmayacağım zamanda filtrelere birşey olması ihtimaline karşı hava taşından başka birer adet sünger filtreye de bağlayacağım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum, saygılarımla..
 
kabaltah2007-12-24 16:54:27

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

akiFÇevrim Dışı

Kayıt: 02/10/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 2622
akiFÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 17:05
Benimde size bir sorum olacak. Bu hava motorunu ne maksatlı kullanacaksınız? Eğer seyahat maksatlı kullanacaksanız diycek birşeyim yok. Fakat elektrik kesintilerine karşı kullanmayı planlıyosanız ozaman benim size başka bir tavsiyem olacak.
 
Kesintisiz güç kaynağı alın derim. Hem ahav motorunuzu hem iç filtrenizi rahatlıkla çalıştırabilirsiniz. Piyasada çeşitli fiyatlarda (uygun veyahutta pahalı) ürünler mevcut. En basitinden bir örnek vermek gerekirse
 
 
bu ürün olabilir mesela. Fiyatı fena değil. Ortalama 1 saat kadarda çalışır. Eğer biraz modifiye yaparsanız bu süreyi bir kaç katına dahi çıkarabilirsiniz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir