86*45*60 Akvaryum Yeni Türe Geçiş.


tsp7Çevrim Dışı

Kayıt: 14/01/2010
İl: Kayseri
Mesaj: 136
tsp7Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 9 Saat 1 Dakika önce
Arkadaşlar daha önce bu konuyu açmıştım fakat yanlış bir başlık düzenlediğimi ve içeriğini birazcık değişmesi gerektiğini düşünerek tekrar konuyu açtım ksusura bakmayın.Yeni türe geçiş konusunda gerçekten çok kararsızım. arkadaşlar resimde görüdğünüz gibi 86*45*60 boyutunda yandan sumplı bir akvaryumum var şuan dekorasyon birazcık daha farklı ama aynı sayılır. bu akvaryumda green terror besledim ve bayada bi yavru aldım. şimdi green terror ebeveynlerimi sahiplendirdim. yavrularımı büyütüp onu sahiplendireceğim ve tür değiştirmek istiyorum. tür seçimi konusunda fikirlerinize ihitiyacım var yardımcı olursanız sevinirim istediğim kriterleri aşağıda sıralayacağım herkese hayırlı hobiler.
1. akıllı olsun hatta sahibini tanıyabilsin beslemesi zevkli olsun.
2. küçük olursa çok sayıda bakılabilsin büyük olursa 1 çiftte yeterli. yani akvaryum boş durmasın.
3. üretimi de yapmak istiyorum çünkü üretmek büyütmek ve sahiplendirmek çok zevkli.

Aklımda olanlar:
Electric Blue Jack Dempsey var ama bulunması zor ve kayserideyim nerdeyse hiç yok.
Apistogramma cacatuoides ve ramirezi var ama hacim gereksinimi düşük akvaryum boş kalırmı diye düşünüyorum.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/86447/020620251116251.jpg[/IMG]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

koraykblÇevrimiçi

Kayıt: 12/04/2024
İl: Afyon
Mesaj: 483
koraykblÇevrimiçi
Gönderim Zamanı: 7 Saat 23 Dakika önce
Üretim konusunda sıkıntı olabilir ama bir çift cüce channa olabilir. Akıllı tür olmasada malawi kurulabilir. Aklıma flowernhorn geldi dediğiniz kritere uyuyor ama üretim konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Tek bakılırlar. Bu türler uygundur. Aklımda şuanda fh den başka bişey gelmedi drdiğiniz kritere göre. Akvaryumlarının nasıl olması hakkında tam bir bilgim yok ama taban malzemesi olarak kum konulmaması gerek diye biliyorum renklerini göstermesi için. Ayrıca sahibini tanır.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tsp7Çevrim Dışı

Kayıt: 14/01/2010
İl: Kayseri
Mesaj: 136
tsp7Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 6 Saat 59 Dakika önce
çncelikle cevabınız için teşekkür ederim.evet flowerlara bende baktım ama eşli çok zormuş tek bakılması gerekiyormuş. channalar ilgimi çekti aslınd ama onlarda üretim yaptıktan sonra bulunduğum bölge itibarıyla sahiplendirmem zor. malawi baktım daha önce ama onlar pek akıllı değiller balık gibi balık onlar :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir