150*50*50 İkola tankım (En güncel resimler sayfa 3 yeni eklendi)


ATMACA71Çevrim Dışı

Kayıt: 22/01/2011
İl: Ankara
Mesaj: 269
ATMACA71Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2012 22:06
[QUOTE=Burak ERDOĞAN] Akvaryumunuz hayırlı olsun.İkola besleyen biri olrak.İkolanın o güzel renklerine hasta olduğumu söyleyebilirim.Ben eleştiri değilde öneride bulunmak istiyorum size.İkolada kesinlikle fon açık renk olmalı.Bende ilk başta mavi 3 boyutlu arka  fon vardı.Ozaman balıklar rengini çok güzel veriyorlardı.Daha sonra strafordan 3boyutlu arka fon yaptım.Ancak eski renklerini balıklarım yakalayamadı.Arka fonumun rengi kahve tonlarında olduğu için balıklarda hafif kahve tonlarında oluyo.O yüzden açık mavi fon çok güzel olur.Ayrıca arka fonu jöle yada cam sille beraber yapıştırırsanız arka fon parlamaz ve tam rengini alır.Kum biraz daha eklemenizde fayda var.Kayaların cama temas etmesi çok sağlıklı olmayabilir.Kayalarıda tamburlanmış ve aynı renkte alıp daha doğal bir görünüm elde edebilirsiniz.Florasan olarakta elektrikçilerde satılan daylight florasan alabilirsiniz.
[/QUOTE]

Hocam dediğiniz işlem çok basit çünkü benim fonun arka yüzeyi mavi tersini yapıştırırım. :) Işığı hallettim. Kumuda daha alacağım ama şimdilik bu şekilde :)


İşte ikolalarımın renklerini gösterebilmek adına Bi kaç resim :) Balıklarım henüz 4 - 4.5 cm ler. Sizce renk formları nasıl? Telefonla çektiğim için resimler çok net değil kusuruma bakmayın.
İşte 24 tane afacandan bir kaçı :)



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir