12. Evcil Hayvan Show (Pet Show 2009), 22


azizbarisÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 26/07/2008
İl: Izmir
Mesaj: 254
azizbarisÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2009 01:28
12. Evcil Hayvan Show (Pet Show 2009), 22 Ekim’de İzmir Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda ...

Doğa ve hayvan severlerin merakla beklediği 12. Evcil Hayvan Show (Pet Show 2009), 22 Ekim’de İzmir Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda açılacak. Geçen yıl ziyaretçi rekoru kıran organizasyon, bu yıl daha büyük olan bir salona alındı.
Efor Fuarcılık tarafından düzenlenen Pet Show’da evcil hayvanlar, aksesuarları, beslenme, sağlık ve bakım ürünleri, tıbbi tedavi ve ameliyat ürünleri yer alacak. Evcil hayvan ürünleri ihracatçılarından eğitim ve bakım merkezlerine, pet kliniklerinden otel ve kuaförlerine kadar çok sayıda katılımcı, ürün ve hizmetlerini sergileyecek. İzmir’in yanı sıra İstanbul, Ankara, Manisa, Bursa, Sivas ve Muğla’dan katılacak firmalar, bir dizi etkinlik yapacak. Sevimli dostların sunacağı defile, yılan dansı, itaat gösterisi, K9 köpeklerinin özel gösterisi, en güzel kedi ve en yetenekli köpek yarışmaları düzenlenecek.
Sürpriz gösterileri daha sonra açıklayacaklarını belirten Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, “Dostlarımızın bilgi alışverişinde bulunması, son teknolojiye sahip ürünleri kısa sürede temin edebilmesi veya gösterileri seyrederek bazı şeylerin farkına varabilmesi için elimizden geleni yaptık. Amacımız doğal çevre ve yaşamın korunması, doğaseverlerin tek çatı altında kaynaşması.” dedi.

İzmir'li hayvansever arkadaşlara duyurulur..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir