! KONU TEKRARI !


Fatih TÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/11/2005
İl: Izmir
Mesaj: 1981
Fatih TÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2006 04:09

Murat Bey,

Yazımdan alıntı yaparak "madem merak edildi" diyerek bazı açıklamalarda bulunmuşsunuz. Ben birşeyi merak etmedim. Açmış olduğunuz anket kurallara aykırı değildir. Bu yüzden konu ile alakalı birşey söylemedim. Hakan Bey, yazısında sözü geçen şıkkı işaretleyen kişiyi merak ettiğini yazdığı için bende bu kişinin ben olduğumu ve nedenlerimden bazılarını ortaya koydum. Bu nedenler daha da artırılabilir. Örneğin yaptığınız ankete katılan üyeler bu sitenin anakütlesi içinden örneklem oluşturur. "Türk insanı olarak araştırma özürlü olduğumuz" u site kullanıcılarımızın %66 sı düşünüyor. Acaba sitemizde aynı konuları açan kişiler sadece %34 lük kesim mi? Bu %66 nın içinden kimse bu aynı konuları açmadı mı? Bir başka neden de forumda çeşitli başlıklar altında arama seçeneğini ile ilgili konular tartışıldı. Bu anlamda belki bu konununda bir konu tekrarı olduğu düşünülebilir. Bunların yanında "özürlü" kelimesini hoş karşılamadım.

Yukarıdaki yazılar tamamen kişisel fikrimdir, amacımız elbette hoş olmayan tartışmalara girmek değildir. Merak edilmeseydi nedenimide açıklamazdım.

Açılan forumlar açan kişiye değil, tüm forum kullanıcılarına aittir. Bu yüzden tartışmalarda bir seviye düşüklüğü olmadığı sürece kilitleme yapmıyoruz. Bu başlık ise görüldüğü gibi gayet seviyeli olarak gitmektedir.

Saygılar.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sudamlasıÇevrim Dışı

Kayıt: 24/08/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 831
sudamlasıÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2006 17:10
[QUOTE=amatör]

Merhabalar....

Sanırım tekrar konuları engelleme MODERATÖRLERE BÜYÜK GÖREV düşüyor.Tekrar konular gündeme geldiğinde ilgili moderatör konuyu link vererek kilitlerse, bu tekrarların büyük bölümünün önüne geçeriz.Site huzura kavuşur.

Saygılar.

[/QUOTE]

+1


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir