Spor malzemesi ve Yağmurluk satan bir üye aranıyor


8020_r31sÇevrim Dışı

Kayıt: 10/04/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 480
8020_r31sÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2013 10:46

Merhaba arkadaşlar.Birçok üyemiz Tokatın Sulusaray ilçesinde öğretmen olduğumu biliyor.Forumumuzdaki yardım sever üyeler sayesinde 3 ihtiyacı olan okulumuza yazıcı temin ettik.Hepsine birkez daha teşekkürler.


Yıllar sonu gelen beden öğretmenimiz öğrenciler için bir çalışma yapmaya karar verdi.Öğrencilerin sosyal ve spor yönden boş olmasından dolayı okulda kros takımı kurmaya karar verdi.Son sürat çalışmaları devam ederken öğrencilerin kıyafet ve ayakkabı sorunu ortaya çıktı.İlçemizin ücra ve küçük olmasından dolayı heryer çamur çorak ve iklimden dolayı yağışlı.Öğrenciler için 1 adet yağmurluk ve 1 adet kros ayakkabısı almak istiyoruz.Kaynak olarak kaymakamlığa başvuru yapacağız olmazsa bir şekilde halletmeye çalışacağız.


Aramızda bu tür ürün satan arkadaş varsa bize hibe veya indirimli ürün vermesini rica edeceğiz.Bu tür ürün satan arkadaşlar bana forumdan veya 5447657086 numaralı telefondan ulaşırsa sevinirim.Bu çocukların gerçekten durumları kötü ve böyle bir etkinliğe ilk katıldıkları için çok hevesliler.


Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.





Arkadaşlar şuana kadar 7 öğrencinin kıyafeti üstlenildi kalanlar için indirim yapacak bir arkadaşımız çıkmadı.Bir kaç spor mağzasına mesaj attım.Güncellemeler oldukça burdan sizi bilgilendiririm.

 

Maliyetini merak edenler varsa,ayakkabı ve yağmurluk ortalama öğrenci başı 130-140 tl gibi.Daha uygun piyasada bulamadık:(


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir